pieceofluck!
Ki ne dobd a kupakokat, én szívesen feltoltom (persze, ha komolyan írtad) nyaraláskor eleszegetnénk. Nekem meg még csak 1-et sikerült nyernem.
Ági
agnes.lenkefi@gmail.com
Az egyiket el se hoztam, ott hagytam a kosárban. (De azért megnéztem, mik vannak rajta. 😆) A másikat hazahoztam, de a lelkiismeretem nem engedte, hogy feltöltsem, és kidobtam. 🙈
Volt egy Nádudvaris blokk is, azt is kidobtam. Arról a játékról amúgyis letettem.
De pl. a saját Pepsis kupakokkal se foglalkozom, azt hittem lesz valami más díj is, nem csak ezres uti, így vettem pár üveggel, de mivel nincs más nyeremény, a kupakok mennek a gyűjtőbe.
Tesco-Pick-kel játszom, a múltkor véletlenül a saját blokkom is széttéptem, és a kukába dobtam. 🙈 Még jó, hogy nem volt feltöltve. 😅
(pieceofluck miért nem töltötted fel? Nem is fogod?

" alt="

"> )
Én csak azért játszom, mert kettőt kell venni. Igaz, drága, és nem is a kedvencem, de hátha...
Tavaly ilyenkor már tök sok mindent nyertem... (Nekem sok, másnak lehet kevés lenne. 😅)
Idén is nyertem már, de a tavalyihoz képest kevéske...
Túl könnyű játékok vannak mostanában. 😅
Lehetne valami csomagoláson belüli kódos. Pl. Bravos vagy Kinder. (De kelljen a blokk is! 😁)
Azokat legalább szeretem is. 😊
Én meg úgy emlékeztem, hogy a Tescoban is egyet kell venni...
Mindegy mos'mán...
Viszont ma nagyon ügyes voltam a MOL-nál Mol Move-ügyileg.
Vettem két Hellt és egy Vöslauert, 1.027,- Ft vala...
Igen, a kekszes játéknál pl. azzal lehetne nehezíteni, hogy egyszerre két KÜLÖNBÖZŐ kekszet kelljen venni. Ilyet biztosan nehezen talál az embör...
Vágási Feri!
Igazad van ami a variálást illeti.
Tavaly minden boltban kettő Pringlest kellett venni, nyertem is...
Nem is értem, miért csak egyet kérnek most. Annak örültem, hogy legalább a Tesco-ból kettő kell.
De írhatnám a Carte d'or játékokat, miért csak egyet kérnek?
Vagy ott a Hell. Kettő szerintem kevés. Ez idő alatt, úgy hogy nem is kerestem, találtam két blokkot, ami megfelel a játékszabályzatnak... (nem, nem töltöttem őket fel).
Pringles
Tesco 2, Spar 1
Magnum
Valahol 1 db, valamikor minimum 1.000,- Ft, máskor minimum 1.199,- Ft
Mi la lóf@szér' kell állandóan variálni???
Most néztem, hogy 3 korábbi teszkós Pringles blokkom kuka, mert csak egyet vettem.
Hát nem tudom. A játékszabályzat egy dolog, az már más kérdés, ellenőriznek-e...
De persze jó lenne...
Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címek létrehozását, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali hatállyal kizárja a Játékból.
Próbáltam többször, laptopon nekem lassabban megy, mint mobilon.
Csak arra tudok gondolni, hogy akinek olyan gyorsan megy, az nagy gamer... Én nem vagyok nagy játékos, se informatikus, de nekem megfelel az eddig elért eredményem, főleg, hogy elvileg nem számít a helyezés. Ja, hát igen a nagycsaládosok... Nem néztem át annyira tüzetesen a játékszabályt, úgyhogy nem tudom, mi vonatkozik a regekre, de nem ártott volna, ha korlátozzák az egy IP címről való regisztrációkat.
A 3 mp alatti kirakás tekintve a játék "gyorsaságát" szerény véleményem szerint nem lehetséges. még ha minden kártya egymás mellett is van, akkor sem.
Mondjuk a 3 mp alatti érték _technikailag_ érdekelne. Nekem 1 mp-et vár egy fordítás után vagyis 5 alatt elvileg sem tudnám kirakni (de ugye nem is kell. Csak érdekel, hogy akinek sikerült, azt mégis hogy?!)
Igen, én is most nézem... elvileg nincs előnye annak, aki gyors. Inkább a nagycsaládosok vannak előnyben! (Ééérteeed!) ;-)
Számít a gyorsaság a sorolásnál, vagy miért baj, hogy valaki – valóban – elképesztő módon gyorsan megoldotta?
KicsiGila
Gorenje játék: gondolom megint "picit" előnyben vannak az informatikusok... :-(
(Mint pl. anno a milka tojáskeresőnél).
érdekes ez a Cba Piros játék

" alt="

">
vásárolj bármilyen PIROS terméket a CBA vagy Príma üzleteiben,
miközben a szabályzatban felsorol ?
Gorenje játékon a 3mp alatti kirakós azért meredek. Főleg 12 lépésből....
De ha vkinek van ötlete vagy én nem jól matekoztam szóljon.
Az is benne lehet a pakliban hogy torlódnak az időpontok az hogy egy napra nincs beküldés vagy akár több napra. 3pályázat tuti elég 1 menjen a fődíjra de ha torlódás van, akkor lehet akár több napi díj nyertesség. A másik ötletem összeállsz vkivel aki szintén játszik egy nap beküldtök, különböző nevekre, mondjuk 6t. Nyerés esetén feles. Tudom drága játék. Nincs jobb ötletem. Abszolút segíteni akarok, meg legyen oldva ez a kicsi üti a nagyot nyeremény dolog. Át kell gondolni ezt a játékot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások