Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 198 / 275 oldal |
HBLUX égővel is játszhattál, de a nyeremény rollerért el kellene menned BAZ megyébe.
olvas
Elég Kecskemétig elmenned, az még 20 km sincs.
Itt van Auchan, de így is 9 km hozzánk.
Játszhatsz, de a láncok a saját vevőkörüket akarják bővíteni ill. a meglévőket jutalmazni a játékkal. Nem céljuk, h olyanokat vonzzanak be, akik csak akkor az egyszer mennek be hozzájuk.
Elég Kecskemétig elmenned, az még 20 km sincs.
Itt van Auchan, de így is 9 km hozzánk.
Játszhatsz, de a láncok a saját vevőkörüket akarják bővíteni ill. a meglévőket jutalmazni a játékkal. Nem céljuk, h olyanokat vonzzanak be, akik csak akkor az egyszer mennek be hozzájuk.
Ha személyesen kell átvenni a nyereményt akkor érte kell utaznod...
de játszhatsz csak a csaj velem kötekedett... nem is értettem miért.
De hogy nekem ne kellejen mondjuk pl. Kecskeméten személyesen átvenni ezért csak helyi Auchanokkal játszom ha nem postáznak.
..és volt h. a Head&Sould. samponokat, flamingót, meg nem tom még mit nem postáztak.
de játszhatsz csak a csaj velem kötekedett... nem is értettem miért.
De hogy nekem ne kellejen mondjuk pl. Kecskeméten személyesen átvenni ezért csak helyi Auchanokkal játszom ha nem postáznak.
..és volt h. a Head&Sould. samponokat, flamingót, meg nem tom még mit nem postáztak.
olvas ! Játszhatsz ,miért is ne ?
Ha én Lajosmizsén lakom, ahol nincs Auchan, nem is játszhatok Auchan játékkal? Akkor sem, ha elutazom Győrbe a játék kedvvért? + "Útba esik" még a miskolci is esetleg, oda is beugranék...
" alt="
">
+ A munkahelyem nem lehet olyan helyen, ahol van Auchan?
" alt="
">
" alt="
">
+ A munkahelyem nem lehet olyan helyen, ahol van Auchan?
" alt="
">Azóta azt is figyelem h. ha személyesen átvehető a nyeremény logikus nem játszok Kecskeméti blokkal.
Megmondom őszintén elvesztettem a fonalat...
" alt="
">
Ne kössenek bele semmibe...
Én csak példákat írtam... lehet abból se a legjobbat.
Nekem egyszer az Auchan belekötött miért van XY blokkom ha én nem ott lakom és Pesti vagyok, ez akkor volt amikor személyesen átvehető volt vmi a vevőszolgálaton...
Azé van olyan blokkom mert arra jártam...
" alt="
">
" alt="
">
Ne kössenek bele semmibe...
Én csak példákat írtam... lehet abból se a legjobbat.
Nekem egyszer az Auchan belekötött miért van XY blokkom ha én nem ott lakom és Pesti vagyok, ez akkor volt amikor személyesen átvehető volt vmi a vevőszolgálaton...
Azé van olyan blokkom mert arra jártam...
" alt="
">Sziasztok!
Igen, én pl. 4.-én felosztottam a 19000.- -os vásátlásomat 6 szakaszra és így 6 kaparósom lett háromezer valamennyinként 1 helyett.
De minden játék főként a forgalomról szól, és a blokk mutatja, hogy vásároltak.ennyiért, vagy annyiért, vagy azt a bizonyos terméket.....
Az, hogy ki vette senkit nem érdekel. Az egyik vevő lemond róla, nem foglalkozik a játékokkal, vagy sokszor nem is tudja, hogy lehetne vele pályázni. "Lemond 'az esélyről.....ezért is hagyja ott....
Igen, én pl. 4.-én felosztottam a 19000.- -os vásátlásomat 6 szakaszra és így 6 kaparósom lett háromezer valamennyinként 1 helyett.
De minden játék főként a forgalomról szól, és a blokk mutatja, hogy vásároltak.ennyiért, vagy annyiért, vagy azt a bizonyos terméket.....
Az, hogy ki vette senkit nem érdekel. Az egyik vevő lemond róla, nem foglalkozik a játékokkal, vagy sokszor nem is tudja, hogy lehetne vele pályázni. "Lemond 'az esélyről.....ezért is hagyja ott....
Életszerűség?
Több bankkártyám van. Csak egyet használhatok?
V. mehetünk párban vásárolni, s fizethet a másik is a több kártyája közül vmelyikkel.
Ráadásul a kártya tulajdonosához a boltnak nincs köze.
Közeli percek?
Hányszor van az, h több tételben blokkoltatsz, a játék igényeihez igazodva?
Mindegyik olyan megoldás, ahol a vízzel a gyereket is kiöntheted.
Több bankkártyám van. Csak egyet használhatok?
V. mehetünk párban vásárolni, s fizethet a másik is a több kártyája közül vmelyikkel.
Ráadásul a kártya tulajdonosához a boltnak nincs köze.
Közeli percek?
Hányszor van az, h több tételben blokkoltatsz, a játék igényeihez igazodva?
Mindegyik olyan megoldás, ahol a vízzel a gyereket is kiöntheted.
Na megyek úgy csinálok, mintha dolgoznék.
Régebben többször befogadott egy blokk adatot akkor kérdeztem rá, most nem próbáltam. Akkor mondták az első beküldés az érvényes.
Tehát szűrik. Ami jó.
A többi meg találgatás, én mit néznék ha több blokkot bekérnék mondjuk tucatszámra. Az életszerűséget.
Más bankkártya, supershop használat egymás után, közeli percekben, napokban a blokkokon... valóban a játékos vásárolta e.
Mert azt mondják gyere vásárolni, nem azt gyere gyűjteni.
De Pisti azt mondja ennyire nem profik...
" alt="
">
Mert pl. a maxonnál, és Unilevernél is 1 blokkot többször be lehet küldeni.
Unilever szűri azért értesít később, a Maxon is azt mondja de szerintem nem is értik miről van szó.
Teccik érteni?????
" alt="
">
Tehát szűrik. Ami jó.
A többi meg találgatás, én mit néznék ha több blokkot bekérnék mondjuk tucatszámra. Az életszerűséget.
Más bankkártya, supershop használat egymás után, közeli percekben, napokban a blokkokon... valóban a játékos vásárolta e.
Mert azt mondják gyere vásárolni, nem azt gyere gyűjteni.
De Pisti azt mondja ennyire nem profik...
" alt="
">
Mert pl. a maxonnál, és Unilevernél is 1 blokkot többször be lehet küldeni.
Unilever szűri azért értesít később, a Maxon is azt mondja de szerintem nem is értik miről van szó.
Teccik érteni?????
" alt="
">
NEM lehetett még egyszer beütni!
Két egymás utáni vásárlást azonos percben ötöttek a kasszába, perc elején és végém. Megtaláltam a másik blokkot, miután elugrott a kép vissza a kindulásra, nem vitte be, megkerestem. Távoli időben ötöttem, nem emlékeztem az ora.perc -re.
Tehát ez is tiszta, egy beütéses minden blokk.
" alt="
">
És kinek mondták? Neked?
Két egymás utáni vásárlást azonos percben ötöttek a kasszába, perc elején és végém. Megtaláltam a másik blokkot, miután elugrott a kép vissza a kindulásra, nem vitte be, megkerestem. Távoli időben ötöttem, nem emlékeztem az ora.perc -re.
Tehát ez is tiszta, egy beütéses minden blokk.
" alt="
">
És kinek mondták? Neked?
De én ezt a témát le is zárnám, én nem ítélem el a blokkgyűjtés sokak nyeréseiből látszik az nem vásárlásból származik.
1 blokk többszöri beküldését nem kedvelem annyira, de a stop shop azt mondta ő szűr, és az elsőt veszi figyelembe.
Hát legyen így. Én csak remélni tudom.
1 blokk többszöri beküldését nem kedvelem annyira, de a stop shop azt mondta ő szűr, és az elsőt veszi figyelembe.
Hát legyen így. Én csak remélni tudom.
Csak szemléltetni akartam, egyik fórumos társunk mondatát... kosárban találom oké, zsákban csoportosan már nem...
Más tollával való ékeskedés... egy esetben is az lehet és több esetben is.
A csoportos blokkbeküldés meg ott bukhat meg, nem csak ITT hanem más játéknál is, bekérik az összeset, és megnézik, hogy jéééé... egy napon pl. 8szor vásárolt az illető X ezerért jelen esetben 5000 ill. 10 000t, különböző időpontban, aztán másnap 9szer... utána harmadnap 5ször, és stb... és még rajta van különböző bankkártya ill. supershop kártya használata aztán végképp feltűnő.
Nem életszerű. Szóval érted mit akarok mondani??????? És ez most abszolút nem bántás, hanem szemléltetés.
Egyből lejöhet h. ez nem valós vásárlás a játékostól, hanem blokkgyűjtés, és ezek a cégek ezt nem szeretik.
Aztán csodálkozunk, h. ez a játék sem lesz, meg az sem...
De nem baj, lett unilever termobögrés...
" alt="
">
Más tollával való ékeskedés... egy esetben is az lehet és több esetben is.
A csoportos blokkbeküldés meg ott bukhat meg, nem csak ITT hanem más játéknál is, bekérik az összeset, és megnézik, hogy jéééé... egy napon pl. 8szor vásárolt az illető X ezerért jelen esetben 5000 ill. 10 000t, különböző időpontban, aztán másnap 9szer... utána harmadnap 5ször, és stb... és még rajta van különböző bankkártya ill. supershop kártya használata aztán végképp feltűnő.
Nem életszerű. Szóval érted mit akarok mondani??????? És ez most abszolút nem bántás, hanem szemléltetés.
Egyből lejöhet h. ez nem valós vásárlás a játékostól, hanem blokkgyűjtés, és ezek a cégek ezt nem szeretik.
Aztán csodálkozunk, h. ez a játék sem lesz, meg az sem...
De nem baj, lett unilever termobögrés...
" alt="
">
Kedves Paintuci.
Kicsit erős az ujj lebaltázás a blokkgyűjtéssel szemben, mert ugyebár az ujj levágása is bűn ...sztem A károsult szerint biztosan.
Viszont a blokkgyűjtés nem bűn kategória.
Nem csak én gyűjtöm bárki más is, ez nem titok.
Feljelentés? Nincs mit feljelenteni, 25 blokk engedve van, az összeg megfelelő, elfogadták, és ennyi.
" alt="
">
Kicsit erős az ujj lebaltázás a blokkgyűjtéssel szemben, mert ugyebár az ujj levágása is bűn ...sztem A károsult szerint biztosan.
Viszont a blokkgyűjtés nem bűn kategória.
Nem csak én gyűjtöm bárki más is, ez nem titok.
Feljelentés? Nincs mit feljelenteni, 25 blokk engedve van, az összeg megfelelő, elfogadták, és ennyi.
" alt="
">Ditke én sem támadtalak, csak írtam, gyűjtés nem napi 1-2 db, küldés, és sok név, így működik. Tisztelem a kitartásod ennél a játéknál, mint már privátban is írtam ezt, én erre nem vagyok képes mert nincs türelmem.
Én nem azok közé tartozom aki azt mondja h. a kosárban talált blokk oké, de a zsákban talált már nem.
Mert ezek szerint ha vki kisujját levágom baltával nem bűncselekmény, csak ha a kezét...
" alt="
">
Csak aztán nehogy feljelentés legyen aztán 1 név 2 blokk mehet majd be v. nem is lesz játék...
Én nem azok közé tartozom aki azt mondja h. a kosárban talált blokk oké, de a zsákban talált már nem.
Mert ezek szerint ha vki kisujját levágom baltával nem bűncselekmény, csak ha a kezét...
" alt="
">
Csak aztán nehogy feljelentés legyen aztán 1 név 2 blokk mehet majd be v. nem is lesz játék...
Én köszönöm Ditkének, hogy beírta/beírtad ezt!
Többek között pont ezért jóval másabb a ferrerós eset.
Korábban is az volt a véleményem, h. a wny-es "tagság" valamiféle módon "igazolás" a többi játékos felé is, ezért hihetőbb is, ha egy sokszor/sokat játszó "ismerős" nick a nyertes. Szerintem kevesebben gondolnának csalásra, ha SzCs wny-es lenne, sőt, még gratulálnánk is neki, mekkora mázlista. Mert tudnánk, h. valóban játszik.
Többek között pont ezért jóval másabb a ferrerós eset.
Korábban is az volt a véleményem, h. a wny-es "tagság" valamiféle módon "igazolás" a többi játékos felé is, ezért hihetőbb is, ha egy sokszor/sokat játszó "ismerős" nick a nyertes. Szerintem kevesebben gondolnának csalásra, ha SzCs wny-es lenne, sőt, még gratulálnánk is neki, mekkora mázlista. Mert tudnánk, h. valóban játszik.
Kedves Ditke2
Azért szerintem nem nevezhető a mai itteni beszélgetésünk számodra akár támadásnak akár akkora negatívumnak feléd. Sajnálnám ha neked így jött le. Nem hinném, hogy felmerült, hogy ne lennének valós személyek a nyertesek. Kb erre jutottunk ami te is írtál, de azért köszönöm, hogy megosztottad. Van akinek biztos meghoztad a kedvét
" alt="
">
Én maradok későbbiekben is a pár darab pályázatnál, hátha...
Azért szerintem nem nevezhető a mai itteni beszélgetésünk számodra akár támadásnak akár akkora negatívumnak feléd. Sajnálnám ha neked így jött le. Nem hinném, hogy felmerült, hogy ne lennének valós személyek a nyertesek. Kb erre jutottunk ami te is írtál, de azért köszönöm, hogy megosztottad. Van akinek biztos meghoztad a kedvét
" alt="
">
Én maradok későbbiekben is a pár darab pályázatnál, hátha...
Sziasztok!
Kedves játékos társaim ' ellenfeleim" !
A napokban nondogattam egy két csere partneremnek, hogy idén csend van. Megnéztem a kérdések é v., és a negatív t.
kat, de semmi...Korábban és tavaly ezekben a topic -okban folyt az eszme csere.
Ma délután szólt a lányom, aki többet böngészi az oldalt, hogy ne keseredjek el, hiszen ismét "szeretnek" engem...Csak most máshol, így nem kell utólag SI topic -ot nyitni és áttenni a nem jó helyen levő beírásokat.
" alt="
">
Van válasz a kérdésekre. A több éves tapasztalat és nyerés alapján kicsit emlékeztem nagyjából milyen idők lehetnek esélyesek.Természetesen nem ugyanazok, de több órában is megpróbáltam. Én sem tudom az időpontokat, és nem is hekkelem a
rendszert, csak ülök és ütöm...
Mivel nem teljes 1 hónapos a játék, 25 blokk a megengedett koponyánként. Amikor kimerítettem egy felhasználót, másikra ütöttem.
A korábbi években személyi igazolvány fotót kértek, és le tudtam igazolni a nyerteseimet. Most is valós személyek mind, nem kitalált nevek.
Igen, a 10 ezres emelés nagy nehezítés volt, hiszen az 5-10 ezerig mentek a blokkok a levesbe. Ezért is "csak "6 lett az év végi játékon...
ENNYI....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Kedves játékos társaim ' ellenfeleim" !
A napokban nondogattam egy két csere partneremnek, hogy idén csend van. Megnéztem a kérdések é v., és a negatív t.
kat, de semmi...Korábban és tavaly ezekben a topic -okban folyt az eszme csere.
Ma délután szólt a lányom, aki többet böngészi az oldalt, hogy ne keseredjek el, hiszen ismét "szeretnek" engem...Csak most máshol, így nem kell utólag SI topic -ot nyitni és áttenni a nem jó helyen levő beírásokat.
" alt="
">
Van válasz a kérdésekre. A több éves tapasztalat és nyerés alapján kicsit emlékeztem nagyjából milyen idők lehetnek esélyesek.Természetesen nem ugyanazok, de több órában is megpróbáltam. Én sem tudom az időpontokat, és nem is hekkelem a
rendszert, csak ülök és ütöm...
Mivel nem teljes 1 hónapos a játék, 25 blokk a megengedett koponyánként. Amikor kimerítettem egy felhasználót, másikra ütöttem.
A korábbi években személyi igazolvány fotót kértek, és le tudtam igazolni a nyerteseimet. Most is valós személyek mind, nem kitalált nevek.
Igen, a 10 ezres emelés nagy nehezítés volt, hiszen az 5-10 ezerig mentek a blokkok a levesbe. Ezért is "csak "6 lett az év végi játékon...
ENNYI....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Sparnal rengeteg blokkot lehet találni... van ott dm is... (Bécsi út) blokkot gyűjteni nem könnyű, utána meg egész nap gépelni mert napi 1 díj van még szarabb.
A nyár végi játéknál 5000ft-s blokk kellett, megnézitek az év végi játéknál 10 000s blokk kellett. Egyből kevesebb volt a nyerési esély.
zshajni egyszer álljunk össze, felváltva gyűjtünk, Pisti gépeli...
" alt="
">
Mert nekem 2 vágyam volt egyszer nyerjek a Gyermelyivel, és a stop shoppal... Első sikerült...
" alt="
">
Illetve nyerjünk...
" alt="
">
Már csak a másodiknak kellene sikerülni.
A nyár végi játéknál 5000ft-s blokk kellett, megnézitek az év végi játéknál 10 000s blokk kellett. Egyből kevesebb volt a nyerési esély.
zshajni egyszer álljunk össze, felváltva gyűjtünk, Pisti gépeli...
" alt="
">
Mert nekem 2 vágyam volt egyszer nyerjek a Gyermelyivel, és a stop shoppal... Első sikerült...
" alt="
">
Illetve nyerjünk...
" alt="
">
Már csak a másodiknak kellene sikerülni.