Pepsivel kapcs. Nekem is van véleményem,sejtésem,leírjam vagy sem?!
Nem mindenki megveszi a pepsit,van ki van ki,van ki úgy szerzi,gyűjti stb.
De ez a rengeteg napi több 100-as beküldés,mégha hetente 2x-3x csinálják is,kissé fura. Oké,hogy a család,rokonok,barátok,kollégák stb. gyűjtik vkiknek,de a sulis kupakgyűjtéses sztori,ahol vállalkozók teszik mindezt,beteg gyerekek megsegítése,gyógyítása címén stb. ez már gusztustalan,én is hallottam ilyen eseteket.
Meg még az üveg visszaváltók is gyűjtenek,tavaly is ez volt a coca-colánál.
A másik sejtésem,de ez lehet csak "fikció",hogy aki többször-sokat nyert már felírta a beküldések pontos idejét,és ha abban az időpontban nyert,máskor is akkor lövi el a kupakjait,mert ugye arról nem esik 1 árva szó sem a szabályzatban vagy máshol sem,mi alapján,és hogy sorsolnak a 2 órás periódusok alatt. Fix időpontokban,vagy mindig úgyanúgy 2-2 órán belül,vagy napi váltásban és még találgathatnánk,vagy esetleg nyerő kupakkódok vannak(amit kétlek). Szóval tényleg nem világos ez az egész sztori,a csalás gyanúról,amit írtatok nem is beszélve.
Más, én meg úgyse rúghatok itt pepsis labdába,mível nincs annyi felesleges lóvém,hogy fél l-es pepsire költsek olyan rengeteget,max. heti 3-4x tudok beruházni rá.

Az meg mi csepp a tengerben az napi 50-100 kupakos beküldésekhez képest.
És még mindíg alig lehet találni pesten játékost,csak a nagyobb szupermarketekben ABC-kben van,de ott se sok!
Tegnap volt gyereknap kint voltam a Városligetben,kora du.-tól, írtó nagy területet bejártam,(toronyát-boronyát),gubiztam...és mindössze 5 pepsis játékos kupakot leltem csak,késő estére értem haza. De, még nem játékos pepsivel is csak -3-al találkoztam,viszont a fél lityis kokák,csak úgy kifolytak a szemetesekből,eldobálva mindenhol a fekete kupakos.
Ha,100-at nem akkor 1-et se néztem meg,de mindben a "nem nyert" felirat virított!

Szóval elég vegyes tapasztalataim vannak erről a játékról,meg a kupakhoz jutásró,szerzésről,vásárlásról,mível nem sok kapható.
Este megszomjaztam hazafelé,betértem vagy 3-4 éjjel nappali közértbe,coca dögivel,pepsi csak néhol,és 1db játékos üveg sem volt,máshol meg egyáltalán, nemis volt pspsi készlet 2 helyen is,csak coca+fanta ilyesmik. szomorú!
Szóval,most gyűjtögetek,ahogy javasoltátok,de 20-30-nál nem hinném hogy több összejön fél-1 hónap alatt. Azt a keveset,majd 1x-re elövöm,hátha,de nem sok reményt fűzök hozzá.