Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 198 / 246 oldal |
A Debreceni Csapó utcai Rossnannban dolgozó két eladó nagyon aranyos ! Összeszedtem a Dove akcióhoz a termékeket , a pénztárnál ők szóltak ,hogy jár törcsi ajándékba !!! Nem sunnyogtak mint a másik két nagyobb Rossmannban szoktak !
Megvan a 4. szint a kozel-en.

A szegedi Cora parkolójában a Pöttyös beváltáson nincs tömeg, max. 2-4 ember áll a pultnál, de van, hogy egy sem. Ajándék is van bőven.
az ING - nél regisztráltam kedden,
szerdán már kerestek és még aznap meg is kaptam
az 1 millióhoz a nyeremény szelvényt.
szerdán már kerestek és még aznap meg is kaptam
az 1 millióhoz a nyeremény szelvényt.
Nagy-nagy pozitívum,
mivel a hétvégén megyünk nyaralni kellett volna a Niveás vízifotel,
sikerült elintézni, hogy ma érte megehetek....
De jó!!!
mivel a hétvégén megyünk nyaralni kellett volna a Niveás vízifotel,
sikerült elintézni, hogy ma érte megehetek....
De jó!!!
Én múltkor tesómnak küldtem levelet csütörtökön Olaszországba, hétfőn hívott,hogy megkapta. Nem akartam elhinni!!!!Pozitív a Postának. (bár nekem negatívot még nem okoztak tényleg)
Képzeljétek: Július 23-án Londonban feladott levelet ma megkaptam..!!!
" alt="
">
(és nem csak én: Apu ugyanígy megkapta..) Hihetetlen!! És ez félig a Magyar Posta érdeme is, így még hihetetlenebb a dolog..
" alt="
">
(és nem csak én: Apu ugyanígy megkapta..) Hihetetlen!! És ez félig a Magyar Posta érdeme is, így még hihetetlenebb a dolog..

Nem érkezett meg a Jupival nyert hütőmágnes- ez negatív, viszont beszéltem velük telefonon az igérték utána néznek és mondták, hogy még most is küldenek be hozzájuk mágnest nyert kupakot és azoknak is küldenek mágnest akik most küldik be!
sziasztok!
Megjöttek a megreklamált Nők lapják. (Rossmann-Palette játék)
Remélem a többi már simán is idetalál.
Megjöttek a megreklamált Nők lapják. (Rossmann-Palette játék)
Remélem a többi már simán is idetalál.
Sziasztok!
Megosztanám Veletek, kaptam választ a Nők lapja előfizetéses nyereménnyel kapcsolatban. (miután én még nem kaptam kézhez egy lapszámot sem) Ti segítettetek, hogy hol lehet érdeklődni, reklamálni.
"Tisztelt ......
Adatbázisunk szerint 2007/07/01-vel indult az előfizetése és 2007/12/31-ig tart. Ezek szerint nem érkezett meg egy lapszám sem júliusban? Ebben az esetben, kérem jelezze és pótolom őket, a terjesztő céget pedig értesítem erről.
Legyen szíves a pontos címét is megírni, hogy le tudjuk egyeztetni ezt is.
Üdvözlettel:
Iker Tünde
Ügyfélkapcsolati asszisztens
Előfizetési Osztály
Sanoma Budapest Kiadói Zrt.
Örülök neki, talán mégis lesz belőle valami.
Megosztanám Veletek, kaptam választ a Nők lapja előfizetéses nyereménnyel kapcsolatban. (miután én még nem kaptam kézhez egy lapszámot sem) Ti segítettetek, hogy hol lehet érdeklődni, reklamálni.
"Tisztelt ......
Adatbázisunk szerint 2007/07/01-vel indult az előfizetése és 2007/12/31-ig tart. Ezek szerint nem érkezett meg egy lapszám sem júliusban? Ebben az esetben, kérem jelezze és pótolom őket, a terjesztő céget pedig értesítem erről.
Legyen szíves a pontos címét is megírni, hogy le tudjuk egyeztetni ezt is.
Üdvözlettel:
Iker Tünde
Ügyfélkapcsolati asszisztens
Előfizetési Osztály
Sanoma Budapest Kiadói Zrt.
Örülök neki, talán mégis lesz belőle valami.
délink, Lerta
Ezek igazán pozitív tapasztalatok .
Így kell a vendéget megtartani. 
Ezek igazán pozitív tapasztalatok .
Így kell a vendéget megtartani. 
Lerta
Jaj,de király!!!!!Rendesek nagyon!!!!
Jaj,de király!!!!!Rendesek nagyon!!!!
Tök boldog vagyok: sikerűlt végre vennem nekem is chiot és pályázhatok apának laptopra
Hú de boldog lenne ha összejönne és nem macerálna
Hú de boldog lenne ha összejönne és nem macerálna
Elengedték a tunéziai nyereményutunk reptéri illetékét
( Olyan, mintha megint nyertünk volna: 49800Ft-ot! )
( Olyan, mintha megint nyertünk volna: 49800Ft-ot! )

Te voltál? Köszi! 

Én meg közben végigszavaztam a fele képeidet,de olyan sűrün fogadta el,nem győztem

A mosolymozgalom elfogadta a tegnap feltöltött fotóimat!
Még 177 törölköző maradt!
Még 177 törölköző maradt!

délink: szupi!!! 

A webnyertes soproni hétvégével kapcsolatban már le is dumáltam mindent a soproni Palatinus Panzióval, gyerkőcöket is vihetem ingyen!!!Tök rendik voltak,úgy örülök.

beindult a rama reggelis képek feltöltése
Hívtam ma a knorrt,az olajkiöntő dugói miatt,most hívott a hölgy vissza,hogy szerzett nekem 2 dugót és postázza
Hívtam ma a knorrt,az olajkiöntő dugói miatt,most hívott a hölgy vissza,hogy szerzett nekem 2 dugót és postázza