B@ssza meg, itt nem 79,- Ft-os Sporceletet kell venni, hanem 6.000 forintért vodkát. Amit még el is kell passzolnom valakinek, mert én nem iszom.
És sz@rakodnak azzal, hogy ha nyertél filléres hetit (ami ugye "napi") az lögyön elég, érd be azzal. Ilyen a világon nincsen... Ellentmond minden ész-érvnek.
Dilettáns banda.
Talán azt kellett volna csinálni, hogy nem reagálok a nyertesértesítőre és akkor a pótnyertes szívja meg, én meg maradok a Fődíj-kalapban. Bár szerintem akkor sem kerültem volna bele...
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 198 / 2049 oldal |
Mert drága játék és előfordulhat egy nap nincs beküldő. Szerintem...
Nem akarják támogatni az alkohol fogyasztást. De itt egyből 3t kell venni ha tuti egyet be akarunk lőni a fődíjra. Na de mi történik akkor ha egy nap mondjuk nincs beküldés egy sem? Átmegy a másik napra a napi? Mert akkor a másik napon kettő napi díj nyerhető. 🤔 Akkor viszont bukik a taktika.
Hát, na ja! Régen az volt a taktikájuk, hogy a főnyereményért minden beküldött pályázat egyenlő eséllyel indult.
Még a résznyertesek is.
Még a résznyertesek is.
Remélhetőleg nem küldte egy névre.
Mennyi a lángos? 🌮🥟
Mennyi a lángos? 🌮🥟
Mindig más névre, csak az a biztos.
De aki már tényleg beküldött egy raklappal (azonos néven) és az utolsó sorsoláson nyer pólót meg ilyen filléres sz@rokat az megszívja.
Ilyen amatőr szervezőket... Hihetetlen.
És most bánatomba' a Balatonnak megyek. Nyakig.
De aki már tényleg beküldött egy raklappal (azonos néven) és az utolsó sorsoláson nyer pólót meg ilyen filléres sz@rokat az megszívja.
Ilyen amatőr szervezőket... Hihetetlen.
És most bánatomba' a Balatonnak megyek. Nyakig.
Erre kigondoltam egy taktikát akár legközelebbre veszel kettőt egy nap mindkettőt beküldöd ha egy napit nyer még a másik pályázat ott van ami napit nem tud nyerni. Persze nyerhet hetit. De annak kicsi a valószínűsége. De ha mégis akkor hármat kell venni. Értelem szerűen különböző nevekre küldeni, egy nap. Egyik a napi, másik a heti, harmadik megy tutira a fődíjra. Most annyi tehető másik nevén játszani. Jól matekoztam? Vagy nem jó?
Írtam nekik...
Főleg az jár rosszul, aki a 2. pont szerint esetleg több pályázatot küldött ve és az utolsó sorsoláson nyer egy vicc kategóriába tartozó napi (pontosabban heti) nyereményt.
"Köszönöm a választ!
Nos, ez két okból is érthetetlen ill. elkeserítő:
1. Így nem ösztönzik a játékban részt vevőt, hogy ismét vásároljon. Pedig ez lenne elsősorban a promó lényege, hogy minél több termék fogyjon...
2. Tegyük fel, hogy valaki naponta vett egy terméket és monden nap pályázott. Az utolsó heti sorsolásnál nyer egy kis értékű heti nyereményt (amit most én). Így az összes korábbi vásárlása megy a kukába, ami a Fődíjat ill. a havi nyereményt illeti. Ez így nagyon nem jó...
Nyilván mindenki a finnországi utat szeretné megnyerni + az 1.000.000,- Ft-ot. Meg kellene adni a lehetőséget, hogy a többi vásárlással (pályázattal) nyerhessen Fődíjat az is, aki már nyert más nyereményt. Pláne ilyen kis értékűt, mint most én.
Temérdek nyereményjáték fut jelenleg itthon és olyat én még nem láttam, hogy egy nyertes ki legyen zárva a komolyabb díj megnyerésének lehetőségéből, ha van több pályázata is. Ez egész egyszerűen NONSZENSZ.
Az előfordul, hogy a jsz-ban az van, hogy egy pályázattal csak egy nyeremény nyerhető. De ugyanakkor az is igaz, hogy a többi (nem nyertes) pályázat benne van a Fődíj-kalapban. (Sőt, az is jellemző, hogy a kis értékű napi (itt: heti) díjak nyertesei az adott vásárlással részt vesznek a Fődíj(ak) sorsolásán is.
Rettenetesen csalódott vagyok."
Főleg az jár rosszul, aki a 2. pont szerint esetleg több pályázatot küldött ve és az utolsó sorsoláson nyer egy vicc kategóriába tartozó napi (pontosabban heti) nyereményt.
"Köszönöm a választ!
Nos, ez két okból is érthetetlen ill. elkeserítő:
1. Így nem ösztönzik a játékban részt vevőt, hogy ismét vásároljon. Pedig ez lenne elsősorban a promó lényege, hogy minél több termék fogyjon...
2. Tegyük fel, hogy valaki naponta vett egy terméket és monden nap pályázott. Az utolsó heti sorsolásnál nyer egy kis értékű heti nyereményt (amit most én). Így az összes korábbi vásárlása megy a kukába, ami a Fődíjat ill. a havi nyereményt illeti. Ez így nagyon nem jó...
Nyilván mindenki a finnországi utat szeretné megnyerni + az 1.000.000,- Ft-ot. Meg kellene adni a lehetőséget, hogy a többi vásárlással (pályázattal) nyerhessen Fődíjat az is, aki már nyert más nyereményt. Pláne ilyen kis értékűt, mint most én.
Temérdek nyereményjáték fut jelenleg itthon és olyat én még nem láttam, hogy egy nyertes ki legyen zárva a komolyabb díj megnyerésének lehetőségéből, ha van több pályázata is. Ez egész egyszerűen NONSZENSZ.
Az előfordul, hogy a jsz-ban az van, hogy egy pályázattal csak egy nyeremény nyerhető. De ugyanakkor az is igaz, hogy a többi (nem nyertes) pályázat benne van a Fődíj-kalapban. (Sőt, az is jellemző, hogy a kis értékű napi (itt: heti) díjak nyertesei az adott vásárlással részt vesznek a Fődíj(ak) sorsolásán is.
Rettenetesen csalódott vagyok."
Ezek nem normálisak...
Köszönjük szépen, hogy elküldted az adataidat, nyereményedet hamarosan eljuttatjuk hozzád.
A kérdésedre válaszolva pedig azon résztvevők, akik a nyereményjáték sorsolások bármelyikén nyertek, a fődíjat már nem nyerhetik meg. Tehát ugyanazzal a névvel ugyanaz a személy nem nyerhet kétszer.
További szép napot!
Finlandia csapata
Köszönjük szépen, hogy elküldted az adataidat, nyereményedet hamarosan eljuttatjuk hozzád.
A kérdésedre válaszolva pedig azon résztvevők, akik a nyereményjáték sorsolások bármelyikén nyertek, a fődíjat már nem nyerhetik meg. Tehát ugyanazzal a névvel ugyanaz a személy nem nyerhet kétszer.
További szép napot!
Finlandia csapata
Diego oldalán miért nem látszódnak a nyertesek? A napi sem.
Vágási Feri
Mars - Jégkrémhez:
Nem valószínű, hogy a pályázatok fele "eltűnik" a szerverek túlterheltségének köszönhetően.
A blokk fotóját bekérték már a legelején. Bőven volt idejük leellenőrizni azok valódiságát.
Ha én vagyok a játék szervezője és meghatározom a játék szabályait, nem csak a játékosoktól várom el annak betartását, hanem magamra is kötelező érvényűnek fogadom el, nem csak úgy kábé, iránymutatásnak.
Első 100 pályázat volt leírva. Ez akkor is igaz kell(ett volna), hogy legyen, ha 1 percen belül töltik fel mindet. Nem az első 100 kapott. A kizárásos logika szintén nem valószínű, (az eddigi információk szerint) össze-vissza lettek meg a nyertesek.
Továbbá: ha megadok egy elérhetőséget (emailt), amin keresztül kérdezhetnek, érdeklődhetnek a pályázók, de nem reagálok a megkeresésekre, az megint nem egy pozitív képet alkot rólam, mint nyereményjáték szervezőről...
Mars - Jégkrémhez:
Nem valószínű, hogy a pályázatok fele "eltűnik" a szerverek túlterheltségének köszönhetően.
A blokk fotóját bekérték már a legelején. Bőven volt idejük leellenőrizni azok valódiságát.
Ha én vagyok a játék szervezője és meghatározom a játék szabályait, nem csak a játékosoktól várom el annak betartását, hanem magamra is kötelező érvényűnek fogadom el, nem csak úgy kábé, iránymutatásnak.
Első 100 pályázat volt leírva. Ez akkor is igaz kell(ett volna), hogy legyen, ha 1 percen belül töltik fel mindet. Nem az első 100 kapott. A kizárásos logika szintén nem valószínű, (az eddigi információk szerint) össze-vissza lettek meg a nyertesek.
Továbbá: ha megadok egy elérhetőséget (emailt), amin keresztül kérdezhetnek, érdeklődhetnek a pályázók, de nem reagálok a megkeresésekre, az megint nem egy pozitív képet alkot rólam, mint nyereményjáték szervezőről...
ezek a jaros játékok mindig sz...nak nem lehet megint be lépni..
brrr
brrr
Für Napibetevő:
A 2022-es dátum biztosan elírás.
Szerintem a "résztvevő" is, de nem hajlandóak válaszolni.
A Mars jégkRÉMesek meg RÉMesek...
Szerintem is sorsoltak ill. egy csomó pályázatot kizárhattak, mert gyanús volt nekik, hogy (másod)percenként érkeznek be.
Azt nem hiszem, hogy a túlterheltség miatt nem értek be a pályázatok...
De még ez is lehet.
Ez esetben az lenne a korrekt, ha bekérnék a blokkadatokat és megsasolnák a renczerben, hogy egyáltalán befutottak-e...
De erre sem hajlandóak.
A 2022-es dátum biztosan elírás.
Szerintem a "résztvevő" is, de nem hajlandóak válaszolni.
A Mars jégkRÉMesek meg RÉMesek...
Szerintem is sorsoltak ill. egy csomó pályázatot kizárhattak, mert gyanús volt nekik, hogy (másod)percenként érkeznek be.
Azt nem hiszem, hogy a túlterheltség miatt nem értek be a pályázatok...
De még ez is lehet.
Ez esetben az lenne a korrekt, ha bekérnék a blokkadatokat és megsasolnák a renczerben, hogy egyáltalán befutottak-e...
De erre sem hajlandóak.
Nekem se válaszolnak. Pár nap múlva 2db sms jött h. küldjem a címet, egyik regről már küldtem mert tudtam h. nyert. A másik regről meg anno nem jött email, csak sms ami addig nem nyert, de mégis. Az még postán nem érkezett meg. Szóval ki tudja.
Káosz van nem kicsit, csak ugye több játékot csinálnak, kicsit bizalmatlan lettem velük.
Én remélem az a pár db utalvány jó helyre került.
De az első 100 akkor legyen első 100.
Káosz van nem kicsit, csak ugye több játékot csinálnak, kicsit bizalmatlan lettem velük.
Én remélem az a pár db utalvány jó helyre került.
De az első 100 akkor legyen első 100.
Vágási Feri
Mars - Jégkrémes szervezők engem sem tiszteltek meg válasszal. Azért azt picit furcsállom, hogy éppen ők (értsd: a szervező cég) nem tartja be a játékszabályokat...
Tudom, én (is?) hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat, de azért ez így sehogy sem kerek / nem korrekt!
Csak tippelek, de az első 100 helyett az aznap beérkezett pályázatokból sorsoltak, mondván: "jó lesz az úgy is"... sanszos, hogy nem tudták elkülöníteni az "érvényes" és "érvénytelen" blokkokat. Nyilván, mert országosan csak pár Tesco, illetve mindenhol csak 1 db pénztár volt nyitva. Aztán (gondolom) 1 órán belül rengeteg beküldést regisztrált a rendszer, nyilván csak pár AP kóddal... frankó! És ezt a szervezők nem látták előre?!
A hetekkel későbbi visszaigazoló emailes malőrt, és az utána kiküldött tömeges emlékeztető sms-ről nem is beszélve). Viszonylag könnyű feladatnak tűnt (oké, nem nagy pénz az n x 5000 Ft utalvány), de csalódás lett belőle... (miután nem csak azok kapták az utalványokat, akik _igenis_ megdolgoztak érte!)
Mars - Jégkrémes szervezők engem sem tiszteltek meg válasszal. Azért azt picit furcsállom, hogy éppen ők (értsd: a szervező cég) nem tartja be a játékszabályokat...
Tudom, én (is?) hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat, de azért ez így sehogy sem kerek / nem korrekt!
Csak tippelek, de az első 100 helyett az aznap beérkezett pályázatokból sorsoltak, mondván: "jó lesz az úgy is"... sanszos, hogy nem tudták elkülöníteni az "érvényes" és "érvénytelen" blokkokat. Nyilván, mert országosan csak pár Tesco, illetve mindenhol csak 1 db pénztár volt nyitva. Aztán (gondolom) 1 órán belül rengeteg beküldést regisztrált a rendszer, nyilván csak pár AP kóddal... frankó! És ezt a szervezők nem látták előre?!
A hetekkel későbbi visszaigazoló emailes malőrt, és az utána kiküldött tömeges emlékeztető sms-ről nem is beszélve). Viszonylag könnyű feladatnak tűnt (oké, nem nagy pénz az n x 5000 Ft utalvány), de csalódás lett belőle... (miután nem csak azok kapták az utalványokat, akik _igenis_ megdolgoztak érte!)
A Finlandia jsz-ban az van leírva, hogy a főnyeremény legkésőbb 2022.04.15-ig váltható be!!!
Mars - Jégkrém nem válaszol, hogy hogyan nyerhetett délelőtt 10 körül ill. este 8-kor valaki, miközben az éjfél utáni beküldés nem nyert.
Finlandia nem válaszol, hogy mit jelent a "résztvevő" megfogalmazás a jsz-ban.
Finlandia nem válaszol, hogy mit jelent a "résztvevő" megfogalmazás a jsz-ban.
Jó persze korlátozva van napi 3db küldhető be, de ahol nagy a család sok a reg.
(Feri: oké Te nem, de más lehet igen, ha megnézzük a naturaqua, a coca aug15ig tart, pont mint a Sziget fesztivál, tudod mennyi akciós cucc van ott kint???? Azaz mennyi kupak???
Utóbbi években hamarabb befejeződött a játék, nem is értem most miért nem.
Több 100t össze lehet ott szedni. )
Utóbbi években hamarabb befejeződött a játék, nem is értem most miért nem.
Több 100t össze lehet ott szedni. )
Ez jó megoldás=ez NEM jó megoldás (félre írtam...)