Ühüm...

Vagy nem pingvin? ...én annak láttam. (Europark Interspar)
Pepsi pingvint hol láttál? Interspar?
A Food expresest úgy lehet szerezni, hogy fel kell hívni őket, v. rendelni kell kajit.
Keresek Kenos mágnest, és Pepsi pingvinest.
Milyen jó lenne ha a Kenos ilyen szörös tappancsos mágnes lenne.

Ma is csak ugyanazt a 3 féle mikulást találtam a Kiskegyedhez. Aki talált karácsonyfás mikulást és hóembert, hol ? Köszike !
Sziasztok!
Nekem van 2 db Kenos hűtőmágnesem. Elsősorban Danoninosra cserélném.
Különleges hütőmágneseket keresnék, ami nem sima lap mágnes vagy valamiért nagyon jópofa, kérek róluk képet, Spar pontokat tudok adni értük!
Valakiknek a Fogarasi Tescoban is sikerült Kiskegyed mágnest szerezniük - mind egy szálig ki vannak szedve az újságok mellől

Szeretném megtudni van-e valakinek felesleges keno hűtőmágnese és food expresszes is érdekelne. Vagy hogy hol lehet hozzájuk jutni.
Nekem is sikerült hóemberes Kiskegyed hűtőmágnest szerezhi a boltban!

cserére vár egy lovas, papagájos, baglyos danonino mágnes, emellett vodafone-os, bombis is van
A kolléganőm Kiskegyedéhez nem mikulásos mágnes volt csomagolva, hanem hóemberes.
Sziasztok!
Kesesek a kislányomnak Danonino hűtőmágneseket. Cserébe Spar ill. DM pontot tudok adni.
Szilvi79
Köszi, hogy szólsz !! Én csak 3-at találtam, de az újságot még nem nyitottam ki, de most megnéztem. A karácsonyfásat nem találtam eddig. Pedig egy csomó helyen néztem .. majd akkor holnap is .. Köszi mégegyszer a javítást !

Ma vettem a rossmannban nagyon szuper kis plüss figurát.Majom és mind a négy tappancsán van mágnes.Van több fajta állatkában is.Jól néznek ki.Ja,és csak 299 ft.
A kiskegyedhez 4 féle mágnes van! Az első oldalon belül mind a 4-ről van kép!
Különleges hütőmágneseket keresnék, ami nem sima lap mágnes vagy valamiért nagyon jópofa, kérek róluk képet, Spar pontokat tudok adni értük!
Lottózóba tök aranyos hűtőmágnest kaptam ma. Kenó figura, az a rózsaszín szőrmók, nem tudom ismeritek-e.
A Kiskegyedben lévő mikulásos mágnesből 3 féle van (legalábbis én ennyit találtam).
Van 1 Linco zsiráfos hűtőmágnesem,keresek érte mostani Linco nyúl hűtőmágnest
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások