Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 199 / 275 oldal |
Kinek az inge sada de tényleg? brrr
Akinek nem inge, ....
ez a fórum nem erről szól?
sada, nem tudom miről beszélsz.
Ha újraolvasod, akkor mi csak beszélgetünk (Paintuci és zshajni legalábbis), semmi acsarkodás legalábbis részemről nem volt.
Nem kell mindenbe vitát látnod...
Ha újraolvasod, akkor mi csak beszélgetünk (Paintuci és zshajni legalábbis), semmi acsarkodás legalábbis részemről nem volt.
Nem kell mindenbe vitát látnod...
Unalmas ez a van sapkája, nincs sapkája acsarkodás újra meg újra.
Ha nem írja be, az a baj;
ha beírja, akkor meg az.
Ti csak a peches játékosokat szeretitek.
Ha nem írja be, az a baj;
ha beírja, akkor meg az.
Ti csak a peches játékosokat szeretitek.
igen, én is csak mint tényeket, lehetőségeket közlöm.
Én itt el is csitulok
" alt="
">
Én itt el is csitulok
" alt="
">Mi nem stimmel? H aki sokat tesz érte, az sokat nyer?
Aki nem sajnálja rá az időt és energiát, s nem szégyenlős, annak sikerülhet.
Aki lusta és csak nyafog, annak csak az SI marad.
Aki nem sajnálja rá az időt és energiát, s nem szégyenlős, annak sikerülhet.
Aki lusta és csak nyafog, annak csak az SI marad.
zshajni pedig kb ez lehet a lényeg amit Paintuci ír.
Sok ismerős, pár összeköttetés a különböző boltok személyzetével vagy ki tudja a hulladékot hogy kezelik. Ezek csak ötletelgetések...
Sok ismerős, pár összeköttetés a különböző boltok személyzetével vagy ki tudja a hulladékot hogy kezelik. Ezek csak ötletelgetések...
Sparnal találsz, de egyéb üzletben kb. nulla eséllyel indulsz. Szóval hát no azért ne haragudjatok, de itt vmi nem stimmel....
Akkor emberenként 50 boltonként 5... én se küldök olyan sokat, mindig mondom, h. össze kellene ez ügyben szedni magam, de lusta vagyok...
" alt="
">
" alt="
">Paintuci
igen, blokkgyűjtős
ha jól emlékszem annyi volt hogy emberenként max beküldés, talán 50 és egy boltból max 5 blokkot fogadott el.
Mivel én talán 4 blokkot küldtem be a legutóbbi játékon így már nem emlékszem, mert engem annyira nem érintett.
igen, blokkgyűjtős
ha jól emlékszem annyi volt hogy emberenként max beküldés, talán 50 és egy boltból max 5 blokkot fogadott el.
Mivel én talán 4 blokkot küldtem be a legutóbbi játékon így már nem emlékszem, mert engem annyira nem érintett.
A stop shop az egy blokkgyűjtős játék, utána meg ott lehet ülni a gép előtt és nyomkodni egész nap.
1 név le van korlátozva h. mennyi blokk küldhető rá. Azt hiszem 5db. Így több név kell hozzá.
A stop shop meg azt mondja 1 blokk egyszer megy be. Hiába küldenénk többször. Egyszer veszi figyelembe állítólag.
1 név le van korlátozva h. mennyi blokk küldhető rá. Azt hiszem 5db. Így több név kell hozzá.
A stop shop meg azt mondja 1 blokk egyszer megy be. Hiába küldenénk többször. Egyszer veszi figyelembe állítólag.
senki nem írta szerintem, hogy bárki is csalt volna. Én sem....
jelica, ezért írtam, hogy felesleges feltenni a kérdéseket, mert nem jönnek válaszok
" alt="
">
" alt="
">Nem hiszem, tudom.
De mindegy is.
Attól függetlenül te sem árulnád el, hogyan játszol egy-egy játékkal, ezt kár is firtatni, nem igaz?
Minden ezirányú kérdésem pedig nem más, csak kekeckedés..
Empedocles.
Nem. Mivel tudvalevő, hogy a stop-shoppal napi egy nyertes van, ferreronal meg több ezer beküldésből került ki egy nyertes nyílvánvalóan nem ugyanaz a kettő..
Mindazonáltal azt itt senki sem tudja, maximum találgat, hogy mennyi beküldött kódja volt Csabának....Persze én sem hiszem, hogy ne csalás lett volna, de tudnék olyan játékot mondani ahol 3 éven belül 2 fődíjat ugynaz a család vitt el ugyanannál a terméknél, csak úgy látszik ez rajtam kívül másnak nem tűnt fel.....Pedig ott sem csaltak....
De mindegy is.
Attól függetlenül te sem árulnád el, hogyan játszol egy-egy játékkal, ezt kár is firtatni, nem igaz?
Minden ezirányú kérdésem pedig nem más, csak kekeckedés..
Empedocles.
Nem. Mivel tudvalevő, hogy a stop-shoppal napi egy nyertes van, ferreronal meg több ezer beküldésből került ki egy nyertes nyílvánvalóan nem ugyanaz a kettő..
Mindazonáltal azt itt senki sem tudja, maximum találgat, hogy mennyi beküldött kódja volt Csabának....Persze én sem hiszem, hogy ne csalás lett volna, de tudnék olyan játékot mondani ahol 3 éven belül 2 fődíjat ugynaz a család vitt el ugyanannál a terméknél, csak úgy látszik ez rajtam kívül másnak nem tűnt fel.....Pedig ott sem csaltak....
jelica, ne haragudj de általában engem hívnak naívnak… ugye te sem hiszed el amit írsz?
Ditkének gratulálok a családi össznyereményhez és maradjunk is ennyiben
" alt="
">
Ditkének gratulálok a családi össznyereményhez és maradjunk is ennyiben
" alt="
">jelica: akkor a Te álláspontod szerint a Ferreroval elhíresült nyertes is csak nagyon szereti a csokit és volt sok-sok beküldendő kódja, igaz?
Szerintem meg de....
Sok a blokkja...nyilván nem veszi....
A család meg nagy.
Ez itt csak kekeckedés.....
Ehhez kinek mi köze?
Vegyük például a Bravos kávé játékot: 27 darab beküldött blokkomból egy nyamvadt tejhabosító sem sikerült, van a listában pár család aki megint tarolt.....Csalnak?
Nem. Csak több blokkjuk volt és nagyobb szerencséjük.
Ditke eddig is tarolt (az előző években) a stop-shoppal....
Nem hinném, hogy van titok azon kívül, hogy van mivel játszania és képes sokszor órákig próbálkozni.....
Sok a blokkja...nyilván nem veszi....
A család meg nagy.
Ez itt csak kekeckedés.....
Ehhez kinek mi köze?
Vegyük például a Bravos kávé játékot: 27 darab beküldött blokkomból egy nyamvadt tejhabosító sem sikerült, van a listában pár család aki megint tarolt.....Csalnak?
Nem. Csak több blokkjuk volt és nagyobb szerencséjük.
Ditke eddig is tarolt (az előző években) a stop-shoppal....
Nem hinném, hogy van titok azon kívül, hogy van mivel játszania és képes sokszor órákig próbálkozni.....
jelica, azért ez nem annyira fekete vagy fehér.
Ez a két érdeklődés meg szerintem még nem meríti ki azt amiről te írtál. Szimplán érdeklődés... Feltesznek olyan kérdéseket ami valljuk be más is foglalkoztat.
Tény viszont, hogy ezekre a kérdésekre nem kapunk választ, így felesleges is feltenni.
Ez a két érdeklődés meg szerintem még nem meríti ki azt amiről te írtál. Szimplán érdeklődés... Feltesznek olyan kérdéseket ami valljuk be más is foglalkoztat.
Tény viszont, hogy ezekre a kérdésekre nem kapunk választ, így felesleges is feltenni.
Na pont a hozzád(tok) hasonló egyedek miatt születik egyre kevesebb beírás a nyertesek topicba és az éves leltárba is....
Nagy a családja.
Van blokkja.
Kinek mi köze hozzá?
Lehet utánna csinálni....
Legalább megpróbálni....
Sírás nélkül....
Nagy a családja.
Van blokkja.
Kinek mi köze hozzá?
Lehet utánna csinálni....
Legalább megpróbálni....
Sírás nélkül....