Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 199 / 233 oldal |
aki szeretne a camel játékhoz meghivót dobjon mailt

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Szeretnék egy meghívót a legjobb barátnőmnek, de nekem nem akar a rendszer küldeni. Szeretném karácsonyra meglepni. Ha valakinek van elfekvőben, légyszi gondoljon rám! Köszike előre is!
Nekem is elveszett egy iwiw meghívóm.
Ráadásul ez már nem is új, jó ideje megy 

Csak nem a Camel?
S hány pontot kapsz egy beregisztrált meghívottadért?
S hány pontot kapsz egy beregisztrált meghívottadért?
aki szeretne egy új cigis játékhoz csatlakozni dobjon mail és küldöm a z ajánlót, mert csak igy jelentkezhetsz. sok játék van náluk is mint pall mallal meg licit ilyenek...én nyertem tőlük toschiba dvdt pl
Szombaton kaptam meghívót,ma akartam elküldeni.Kiírja,nincs meghívóm.
Hová a pi...ába tűnt?Nem vagyok egy káromkodós,de ezek hülyének néznek?Vagy még mindig rendszerhiba van náluk???
Hová a pi...ába tűnt?Nem vagyok egy káromkodós,de ezek hülyének néznek?Vagy még mindig rendszerhiba van náluk???Sziasztok. Ha valakinek van iwiw meghivója és küldene eggyet megköszönném.

osz!
Nekem ezt válaszolták: "ha technikailag megoldható, akkor mindenki megkapja az elveszett meghívót " - ezek után nem hiszem, h. lesz belőle valami...
Nekem ezt válaszolták: "ha technikailag megoldható, akkor mindenki megkapja az elveszett meghívót " - ezek után nem hiszem, h. lesz belőle valami...
misspolska!
engem érdekel a 2 IWIW meghívó.
Írok privit.
engem érdekel a 2 IWIW meghívó.
Írok privit.
hello.
van ket felesleges iwiw meghivonk.
ha kell vkinek irjon.
van ket felesleges iwiw meghivonk.
ha kell vkinek irjon.
Pedri! velem is ez történt ma reggel. rendszerüzenet, hogy kaptam meghivót, ott meg semmi. de engedett kérni azonnal..... azért irtam nekik és azt a választ kaptam, a hiba elhárítása után mindenki megkapja ami "elveszett". el nem veszett mert engedett azonnal kérni csak 16-án kértem ezt is....
Ha valakinek lesz felesleges iwiw meghívója,kérem küldje el nekem.
Köszi.
Köszi.
ildicc!
Igen, tudom, h. azóta nem lehet - nem is a saját címemre szeretném kérni.
Viszont az nagyon bosszant, h. a reggel kapott meghívóm estére "eltűnt". Rá akartam klikkelni, h. kikérem és elküldöm, errefel azt olvasom, h. nincs rendelkezésre álló meghívóm. Érthetetlen!
Igen, tudom, h. azóta nem lehet - nem is a saját címemre szeretném kérni.
Viszont az nagyon bosszant, h. a reggel kapott meghívóm estére "eltűnt". Rá akartam klikkelni, h. kikérem és elküldöm, errefel azt olvasom, h. nincs rendelkezésre álló meghívóm. Érthetetlen!
Pedri, néha a sárga keretes üzenetek között az iwiw-en fontosak is vannak, olvasd el!
Amióta új rendszere van a meghívó kérésének, nem lehet a meghívót továbbküldeni!
Amióta új rendszere van a meghívó kérésének, nem lehet a meghívót továbbküldeni!
Tegnap kaptam iwiw meghívót - már nagyon vártam, egy ismerősömnek szerettem volna továbbküldeni. Anno négyből négyszer semmi gond nem volt az elküldéssel - viszont most mikor ráklikkeltem, h. küldöm a meghívót, azt a választ kaptam, h. "nincs meghívóm, igényelhetek". Nagyon érdekes, hiszen aznap kaptam!!!!
Ezért kérném, akinek van felesleges meghívója, jelezze! Köszönöm!
Ezért kérném, akinek van felesleges meghívója, jelezze! Köszönöm!
Szeretnék megkérni mindenkit, főleg vadi ismeretlen embereket, hogy ne küldözgessenek nekem mindenféle meghívókat
Úgysem fogok regisztrálni 

Úgysem fogok regisztrálni 

van 1 iwiw meghívom akinek kell küldje az emailját
aki szeretne kozmetikai játékbban részt venni küldjön mailt és mennek az infók.. kozmetikum és pénz nyerhető regisztrációval
Sziasztok. Szeretnék kérni valakitöl egy iWiW meghivot. Elöre is köszönöm.