sada, mint mindig ügyenes tudja kezelni a számítógépet. Valóban ez történt. Én vállalom magam, nem úgy mint egyesek. Mivel maga a Pepsi is megmondta nekem, hogy észrevetették,hogy sok minden nem stimmel és utána járnak.
Ha még tudni akarjátok, én csak hab a tortán voltam, mivel előttem jó páran már beszóltak a pepsihez, hogy ez meg milyen játék, ahol hiába játszanak ők is több százzal nem nyernek..... Na ez aztán az érdekes!!!
Szóval valaki belenyúlt a programba, ez biztos!!! Ha kiderült annak annyi!
Én sok sikert kívánok mindenkinek, csalással, vagy anélkül.
Én ide többet nem fogok írni. Undorító ami itt megy!!! A klikk nagynehezn látom de megjött!!! Még időben

Ha nem lenne nyerteslista csak kódlista szerintem nem lenne ez. Persze érthető az azonos nevek olvasása után a felháborodás, futhatna más néven is akár. (családtag)
Én kettőt. És ennyi van náluk is a listán.
Gladiátor!
Szerintem a limittel nincs probléma.
Ha valaki megvesz annyi kólát, és beküld folyamatosan annyi kódot, hogy ennyiszer rákacsint Fortuna ám legyen.
Itt csak az zavaró, hogy felmerült egy esetleges "csalás" lehetősége, és nem én találtam ezt ki, hanem volt egy két elszólás ez ügyben.
Zavaró egy kicsit hülye szó, mert igazából csak foglakoztat a gondolat, de annyira most nem érint mert leálltam a kódküldéssel, de elhiszem, hogy akik még nem nyertek azoknak most járhat az agyuk emiatt a pár napja folyó "beszélgetés" miatt.
sada, azt gondoltam 4-et nyertél mivel rajtad kívül a lányod miatt is kaptál gratulációkat de Novai Sz-en lehet más is, ez most csak részletkérdés.
A pepsinél ott vannak a regisztrált nevek és címek, ettől azonban mi nem leszünk esélyesebbek a 10-20 kódunkkal hetente egy olyan játékban amit egyesek tönkretettek.
Részemről a téma lezárva, ha a pepsi hagyja hogy limit nélkül egyesek 10-20-30 mobilt nyerjenek, akkor az ő dolga, ha pedig nem, akkor nekünk jut egy esély.
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy egy játékszabályban nem rögzítenek le vmit, vagy ha lerögzítik és nem használják gyakorlatban vannak leleményegéget türő kisakapuk akkor nem a játékos a hülye, hanem a játékszervező. Megkérnék mindenkit, én nagyon szerettem a cba-val játszani de vmi oknál fogva ezt nem tehetem most, én nyertem 2-t telkot már belefáradtam ebbe a játékba. Szóval arra kérnék meg mindenkit ugyan már hagy kapjam meg azt a 2 nyamvadt telóm, és addig ne fújják le az egészet. A cba-nál is ez volt húúú az annyit nyert, meg mindig ő nyert, meg stb....aztán most meg senki nem nyer(het.)
Azt tanácsolnám: igaz 1-2-3al is lehetett nyerni, napi 1-2-3 colát vegyetek, és a végén lőjjétek el. 60 feletti kupak gyűljön össze, én megint gyűjtök, és ha 100 összejön akkor játszok megint. Talán így apának is tudok adni 1 telkót.
Játszunk, ne nyafogjunk. Előbb utóbb Fortuna majd csak ránk is lekacsint
..mert én vallom, azért a játékok többsége tiszteséges, és a szerencse isten asszonyán múlik....
Sok sikert mindenkinek, kitartást és ha itt nem, majd másik játéknál beköszönt a főnyeremény!
Köszi Sada, és értem és elég szomorú....
Galeria
Hát mazohista nem vagyok, hogy mindent visszaolvassak, de ez nekem ráutaló magatartásnak tűnik:
telko Hozzászólás - 2006. május 27. :: 19:29
Paint, ezt rábízom a jogászokra
Valamennyire én is értek hozzá, de ők okosabbak!
telko Hozzászólás - 2006. május 27. :: 19:20
Paint, amikor beszéltem velük,közölték, hogy nem gondolták volna, hogy ennyire sok olyan ember van, aki visszaél dolgokkal és akár csalással is össze akar harácsolni több telcsit. Kettő még nem sok. De bizony van azért egy megállj is!!!
telko Hozzászólás - 2006. május 27. :: 19:10
Paint, lesz megoldás! Azért vannak okos jogászok, hogy ezt most megvizsgálják. Én remélem, hogy ügyes döntést fognak hozni
gladiátor
Hát, nyertem telót, ha erre gondolsz, kettőt is, de annak már 2 hete.
Visszaolvastam, de sztem fáradt vagyok most a sorok közti olvasásra

Értem, hogy valami készül vagy van, de hogy konkrétan Telko volt aki szólt, hogy hahó Pepsi, gyorsan gyertek, mert sokan sokat nyernek és ejnye-bejnye??
sada, kedves csak nem te is érintett vagy pepsi ügyben? fals infóid vannak főnyeremény ügyben, ki kell hogy ábrándítsalak, küldjek fotókat amin dátum is van?
Ami pedig ide tartozik, aki nem sáros, az nem ugrál, hanem játszhat tovább és remélem nyerni is fog.
csak olvasok, olvasok, de minek...
Még egy kódot sem küldtem be, majd ha találok vagy cserélek.
Gratulálok a nyerteseknek, nagy öröm egy telefon. Bár én is azt tartom,hogy a nyereményeket limitálni kellene a Pepsinél, bár akkor minden egyes játékban. Passz, hogy hol legyen az egészséges határ.
Csalások? A Fundangórol úgy látszik lemaradtam, a Pepsinél meg nem is tudtam. Hát nem tudom, elméletileg a gyárakból, nyomdákból be lehet spajzolni, ha nem figyelnek. Mint ahogy a borítékosnál, egyszerűen kidobnak, elégetnek egy zsák levelet, lefizetik a közjegyzőt, stb. stb. Sokmindent ki lehet játszani.
Olvass vissza tegbap délutánig. Azt hiszem telko írt vmit.
De igen. Keresek is egy jó pszichiátert. Te kihez jársz??
Én csak egy valamit nem értek. Valaki innen a fórumról felhívta a pepsi figyelmét arra, hogy egyesek milyen sokat nyernek?
És milyen csalásról beszéltek?? (Nekem az lenne a csalás ami a fundangónál is volt, hogy az adott gyárból hozzák ki a kódokat, erről van szó?)
Nincs neked üldözési mániád?
Megelőztél. Én értettelek...

Galeria,
tuti.

Nem is tettem volna szóvá, ha nem számitana negativ tapasztalatnak a kettős személyiség... Mindegy, úgyis törölve leszek újra hamarosan. Talán ha trágárkodnék, vagy alpárian fogalmaznék, nem lennék lépten-nyomon kiradirozva.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások