A sütigyáras kenyérsütőnél is ezt tették

Bocsánat Unilever a szervező cég.
Nahát, milyen régen írtunk ide....
Elmentem a Tesco Sunsilk-kal nyert hajszárítókért.(2 db). Telefonon szóltak, hogy a budapestieknek a személyes átvételt javasolják a hosszas postai kézbesítés helyett. Nagyon profi hajszárító. Külön nyomtattak egy A4-es lapot, hogy a készülék az Univer vásárlásösztönző akciója során került a nyerteshez, és 2 év garancia ugyanúgy vonatkozik rá. Tanulhatna 1-2 cég, hogy ne a reklamálás után kapjon az ember garancialevelet.
mel6!
Örülök,hogy neked is sikerült kikönyörögni,hogy küldjék már!!

mnrenáta
én is hetente telefonáltam.El nem ismerték,hogy elcseszték és a mi sátrunkat a 4. periódus kapta meg,de nekem is küldik a sátrat.nekem arra hivatkozott a nő,hogy elfelejtették kiküldeni és elnézést kért.Ebben aza szörnyű,aki nem reklamál nem is kap?Milyen feledékeny emberek vannak

gondolom most lett kész a 90 nap elött az újranyomott sátor
Soha ilyen simán még egy fotos oldalon sem sikerült feltöltenem a képeket,ez gyors volt,egyszerű,nem dobálta vissza a feltöltés során a képeket.Le a kalappal a digifoto elött.
Vasárnap elmentünk a családdal a Fővárosi Állatkertbe,A gyerekek ingyen, a felnőttek gyerekjeggyel mehettek be.Nyomor volt,de a csemetéim nagyon élvezték,hogy mindenféle édességet végigkóstolhattak,amikkel a jelenlévő NAGY cégek csábították őket.
A legnagyobb meglepetés az volt,hogy kaptunk a délutáni előadásra cirkuszjegyet.Csodálatos élményben volt részünk
.A PLUSZ nagyon kitett magáért.
A kismackó 7. periódusában nyert sátor után érdekelődtem tegnap,mert még nem kaptuk meg.Segítőkész volt a hölgy,azt mondta,utánanéz.Ma telefonált,hogy a mai napon postára kerül a sátor.

Elnézést kért,hogy elmaradt.Nem értette ő sem,hogy történhetett.Pedig én kb. 2 hónapja hetente 1* felhívtam őket,hogy mi van a sátorral
Most már úgy néz ki,hogy meglesz!!!

/Ne kiabáljam el!/
Smile!
Ha megkapod a hűségkártyát, kérlek oszd meg velünk, hogy milyen kedvezményekre jogosít fel!
Sziasztok!
A Nívea kód lekaparás utáni olvashatatlansága miatt írtam a Níveának. Ezt a választ kaptam - valószínűleg a többiek, akik reklamáltak, hasonló üzenetet fognak kapni

:
Kedves Én!
Köszönjük értékes visszajelzését a promócióval kapcsolatban. Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, úgy az aniko.radosiczky@beiersdorf.com e-mail címre küldje el elérhetőségét és a kódnak azt a részét, amely látható, megpróbáljuk újra rekonstruálni a kódot, hogy beküldhető legyen.
Reméljük segítségére tudtunk lenni!
Üdvözlettel:
Valtner Vivien
Product Manager
Internet
vivien.valtner@beiersdorf.com
www.nivea.hu
Ha megyek haza, megnézem, hogy még megvan-e a 2 kód. Lehet, hogy kidobtam

Van a jegkremdesszert oldalán kilépés gomb
Most jött a mail,hogy gratulál az 1000 pontomhoz. Jövő hónap elején küldik a hűségkártyát.
Hétvégén írtam a Coop-os hölgynek, hogy nem kaptam válaszsms-eket, erre tegnap fölhívtak. A hölgy nagyon kedves volt, és mondta, hogy utánanéztek, hogy ez miért lehetett. Számhordozással mentem át az egyik szolgáltatótól a másikhoz, és valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy nem fogadta a telefonom a választ, vagy legalábbis hölgy ezt mondta.
Úgyhogy aki hasonlóan ment át másik szolgáltatóhoz, nem biztos, hogy megkapja az sms-eket.
Bocsi, lehet, hogy nem ide tartozik, de talán mégis.
Ma voltam a DM-ben, és előttem egy hölgy Elseve sampont vett, a blokkot meg otthagyta, én mekérdeztem a pénztáros lányt, hogy nem-e kaphatnám meg a blokkot, ha jól tudom még holnap be lehet küldeni a kódját sms-ben a játékra. ( DM loreal ) Szó nélül odaadta és sok szerencsét kívánt
Ehhez hozzátartozik, hogy vettem én is egyet a múltkor, csak anyu véletlen kidpbta a blokkot

Átvettem ma a 2.Hipp ajándékcsomagot a rossmannba,ez a 4 hónapos,ebben van újabb kupon,amit 8 hónaposan lehet átvenni. Ebben a csomiban is nagyon jó dolgok vannak,póló,bébi étel-ital,meg tejpép minták,kiskanál.
Tímár Noémi (Rama) baró rendes volt, érvényesítette a képemet!
Mevel nem tudom átvenni személyesen az Esprit parfümöket, ezért kipostázzák, de jó

Niveával van játék az interspárban, ha legalább 1000ft-ért vásárolsz adnak sampont amíg a készlet tart, délután 6-kor én voltam az első, 2500-ért vásároltam mert naptejre volt szükségünk, ezért két ajándékot kaptam, mert 2-szer osztható ezerrel!
Lányomék elmentek a Coraba a kislány nyeremény biciklijéért.
25e-ért választhattak.
35ezreset választottak, mondták, hogy kifizetik a különbözetet.
Azt mondták, olyan komplikált a könyvelés, inkább vigyék el ráfizetés nélkül.

Értettem! Gyékény.
Kérek engedélyt meghunnyászkodni.

Rea, én a rohangászást nem írtam

Fekszel hason a "gyékényeden" és kész

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások