Na, az kizárt, hogy én a Borfeszten vagy a SZIN-en vagy a DeJaVu-n kukákban vagy kukák mellett keresgéljek 🍺 ös/kÁólás/mánsztörös kupakot/nyitófület...
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 199 / 2049 oldal |
(De egyik legjobban promotáló csapat, hol lehet nyerni ennyi mindent egy évben? Ilyen drága cuccokat? A fotópályázaton se a legjobb képek nyernek, ott volt a kométa sonka tál verseny, milyen jó képek még az első 10be sem kerültek be, pedig ott aztán voltak nagyon jók.)
Jaaaaj... ezek szerint Te nem szoktál találni kupakot, nyitófület? Vagy nem veszed fel?
" alt="
">
Rengeteget találni, főleg kint a fesztiválokon... Balatonon... nyitófület is.
Ez jó megoldás.
Az utolsó mondat: valószínű, hogy erről lehet szó.
Meg aki már nyert, azt lehet kiszűrik.
Meg hasonló stílusban való írást észre veszik.
De csak találgatok.
" alt="
">
Rengeteget találni, főleg kint a fesztiválokon... Balatonon... nyitófület is.
Ez jó megoldás.
Az utolsó mondat: valószínű, hogy erről lehet szó.
Meg aki már nyert, azt lehet kiszűrik.
Meg hasonló stílusban való írást észre veszik.
De csak találgatok.
Egyszerűbb lenne, ha kódos lenne a nyitófül.
Azt nem lenne oly' eccerű gyűjtögetni, kukázgatni...
Kivéve, ha valaki megkér egy szerencsétlen hajléktalant, hogy keresgélhen a kukában és kap fülenként 50 vagy 100 forintot...
BepáHázod a nyitófül kóGGYát és ennyi. A nyeremény átvételéhön' pedig be kellene mutatni az eredeti nyitófület, tehát nem csak a fotóját.
Vagy esetleg a Monster tényleg azért csinálja ezt a 30 szavas mókát mert így a játék "tudás alapú" és kedvezőbb az adózása??? Korábban szó volt erről is.
Azt nem lenne oly' eccerű gyűjtögetni, kukázgatni...
Kivéve, ha valaki megkér egy szerencsétlen hajléktalant, hogy keresgélhen a kukában és kap fülenként 50 vagy 100 forintot...
BepáHázod a nyitófül kóGGYát és ennyi. A nyeremény átvételéhön' pedig be kellene mutatni az eredeti nyitófület, tehát nem csak a fotóját.
Vagy esetleg a Monster tényleg azért csinálja ezt a 30 szavas mókát mert így a játék "tudás alapú" és kedvezőbb az adózása??? Korábban szó volt erről is.
(Persze nem kötelező beírni, csak viccőtem...)
Péntek Te jössz, Te mit írtál???
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Monster/Burn:
Vmit feljegyzek vmit nem.
1. ami nyert:
Kisszobámban üldögélek
egy verset írok nektek
mit írjak és mennyit?
Melyik a kedvenc monsteres ízem
csak ennyit...
Én ízem a pink,
ha nem ismered itt van róla egy link.
(Bemásoltam egy monster pink linket)
Ez nyert egy hűtőt
2. Ugyanez az eleje, folytatva
de a polcokon megjelent
az ultra viola, ezt megkostolva
íze remek...
tovább nem emlékszem
" alt="
">
de a vége az volt Amerikába igazán el reptethetnétek...
Ez nyerte az Amerikai utat.
3. Originál ízről is írtam verset,
Pontosan nem emlékszem, de összekötöttem a hagyományos ízzel...
4. egy nyertes burn volt, azt nem jegyeztem fel.
De nem feltétlen vers lehet a nyerő.
Az első másodikat meg felesleges írni, többször írtam, és már nem nyert.
Szerintem ezek jó játékok, komolyabb nyereményekkel, nem kellene elrontani.
Nincs kizárva vannak közöttünk illetve a civilek között humán végzetségű emberek, diplomával, több és kiváló vagy éppen más szókinccsel, stb...
Gondolom előnyben lehetnek.
Nekem 50-100 közötti versem tuti van. Abból nem nyertünk olyan sokszor.
Vmit feljegyzek vmit nem.
1. ami nyert:
Kisszobámban üldögélek
egy verset írok nektek
mit írjak és mennyit?
Melyik a kedvenc monsteres ízem
csak ennyit...
Én ízem a pink,
ha nem ismered itt van róla egy link.
(Bemásoltam egy monster pink linket)
Ez nyert egy hűtőt
2. Ugyanez az eleje, folytatva
de a polcokon megjelent
az ultra viola, ezt megkostolva
íze remek...
tovább nem emlékszem
" alt="
">
de a vége az volt Amerikába igazán el reptethetnétek...
Ez nyerte az Amerikai utat.
3. Originál ízről is írtam verset,
Pontosan nem emlékszem, de összekötöttem a hagyományos ízzel...
4. egy nyertes burn volt, azt nem jegyeztem fel.
De nem feltétlen vers lehet a nyerő.
Az első másodikat meg felesleges írni, többször írtam, és már nem nyert.
Szerintem ezek jó játékok, komolyabb nyereményekkel, nem kellene elrontani.
Nincs kizárva vannak közöttünk illetve a civilek között humán végzetségű emberek, diplomával, több és kiváló vagy éppen más szókinccsel, stb...
Gondolom előnyben lehetnek.
Nekem 50-100 közötti versem tuti van. Abból nem nyertünk olyan sokszor.
Igen, szubjektív a döntés, így megkérdőjelezni sem lehet, ha az nyer, hogy "Kedves Burn, most szereztem meg a jogsit, nagyon örülnék a Fiatnak!"
De mondom, a holland biztosítós példából kiindulva jó lenne látni, hogy mi nyer. Ha én lennék zsűritag akkor a következő játéknál hasonló dumát biztosan nem választanék ki. Ennyi.
És persze hadd gonoszkodjak egy kicsit, mivel szubjektív a döntés simán nyerhet Mr. George Panel ismerőse is, akármilyen nulla szöveget írt.
De mondom, a holland biztosítós példából kiindulva jó lenne látni, hogy mi nyer. Ha én lennék zsűritag akkor a következő játéknál hasonló dumát biztosan nem választanék ki. Ennyi.
És persze hadd gonoszkodjak egy kicsit, mivel szubjektív a döntés simán nyerhet Mr. George Panel ismerőse is, akármilyen nulla szöveget írt.
Akár az is lehet nyerő. Ahol zsűri dönt, az indig szubjektív. Nincs reklamáció, két lehetőség viszont van: vagy játszol, vagy nem ezek tudatában.
Azért ha az a kérdés,hogy miért szeretném megnyerni a FIAT 500X et ne az legyen már a nyerő,hogy már a pap is BURN al keresztelt szenteltvíz helyett!
Speciel az első hét 10 napos volt 7 nyereménnyel.
Ezt írták:
Örömmel értesítünk, hogy Te vagy a szerencsés nyertes, aki megnyerte napi nyereményünk egyikét, egy Finlandia ajándékcsomagot!
Ez hivatalosan heti nyeremény, de mivel hetente 7 db-ot sorsolnak így ez gyakorlatilag napi nyereménynek is nevezhető...
Mindegy, megkérdeztem tőlük, hogy akkó' most mi van, várom a választ...
De szerintem csak amatőr módon lett megfogalmazva a jsz.
Ha mégsem, akkor más nevében kell páHáznom és persze reménykedni kell benne, hogy NE nyerjen hetit (azaz "napit") vagy havit, mert engem a SZIGET se' hoz lázba.
Csak és kizárólag Finnország és az egy milla.
Örömmel értesítünk, hogy Te vagy a szerencsés nyertes, aki megnyerte napi nyereményünk egyikét, egy Finlandia ajándékcsomagot!
Ez hivatalosan heti nyeremény, de mivel hetente 7 db-ot sorsolnak így ez gyakorlatilag napi nyereménynek is nevezhető...
Mindegy, megkérdeztem tőlük, hogy akkó' most mi van, várom a választ...
De szerintem csak amatőr módon lett megfogalmazva a jsz.
Ha mégsem, akkor más nevében kell páHáznom és persze reménykedni kell benne, hogy NE nyerjen hetit (azaz "napit") vagy havit, mert engem a SZIGET se' hoz lázba.
Csak és kizárólag Finnország és az egy milla.
Az csak elírás lehet.
"Azok a résztvevők vesznek részt automatikusan a havi nyeremények sorsolásán, akik nem nyertek a heti nyeremények egyikéből."
A heti nyerteseknél is csak 4 nyertes helye van meg a 7 helyett. Kicsit bénácska aki csinálta ezt az egészet.
"Azok a résztvevők vesznek részt automatikusan a havi nyeremények sorsolásán, akik nem nyertek a heti nyeremények egyikéből."
A heti nyerteseknél is csak 4 nyertes helye van meg a 7 helyett. Kicsit bénácska aki csinálta ezt az egészet.
A Finlandiánál valóban csak az utolsó heti játékosok vesznek részt a havi és fődíj sorsolásán (l. jsz.)?
Erre rákérdezett már valaki?
Havi nyeremények:
4. játékhét – július 25-31. sorsolás: augusztus 1.
Fődíj:
Erre rákérdezett már valaki?
Havi nyeremények:
Fődíj:
Mióta más a zsűri, már nem a vers a menő, szerintem.
Vágási Feri
Köszi, hogy beírtad! Tök korrekt, hogy nem hagytad válasz nélkül a kérdést. (A lengyel klaviatúrán még én is elmosolyodtam... ügyes húzás! :-)
Szerintem manapság többen (értsd: sokan, nagyon sokan!) próbálkoznak hasonló kis versikékkel. Így nehezebb kitűnni.
De őszintén remélem, hogy sikerülni fog valamelyik fórumosnak!
Köszi, hogy beírtad! Tök korrekt, hogy nem hagytad válasz nélkül a kérdést. (A lengyel klaviatúrán még én is elmosolyodtam... ügyes húzás! :-)
Szerintem manapság többen (értsd: sokan, nagyon sokan!) próbálkoznak hasonló kis versikékkel. Így nehezebb kitűnni.
De őszintén remélem, hogy sikerülni fog valamelyik fórumosnak!
Ezek szerint a múlt héten több pályázat érkezett be a Finlandiára, mint amennyi heti nyeremény van(NINCS NAPI!), mert én nem nyertem. Hurrá, így megvan egy szem esély a főnyereményre, nem kell többet vásárolnom.
Ui. sada még mindig nem Sziget fesztivál jegy a heti sorsolt nyeremény. Ha az lenne, még egy pályázatot bevállalnék.
Ui. sada még mindig nem Sziget fesztivál jegy a heti sorsolt nyeremény. Ha az lenne, még egy pályázatot bevállalnék.
Monster/Burn:
Már nem tudom, hogy évekkel ezelőtt milyen dumával nyertem többször is. De általában verselek, remek, poJénos rímekkel, amiben időnként szerepel a Monster/Burn szó, ill. egy adott termékük neve is.
Volt, hogy visszafelé írtam dumát.
Volt, hogy lengyelül kezdtem, majd elnézést kértem, hogy véletlenül a lengyel klaviatúra volt bekapcsolva és folytattam magyarul.
Eleinte angolul is írtam.
Olyat is írtam, ami így nézett ki:
M ert
O lyan
N agyon
S zeretem
T
E
R
.. már nem emléXem, hogy mi volt pontosan a szöveg de ilyen dizájnosan nézett ki.
Volt, hogy "megszólítottam" a zsűrit.
Ez a nyerő üzenet! - kiált fel a zsűri
...
...
...
Volt, hogy csak sima prózát írtam, nem verset, nem volt benne rím.
És mondom, legutóbb sokat beküldtem, vegyesen, nem egy kaptafára az összeset, de semmi...
Még egy póló sem.
Korábban nyertem, többször is, mostanában már nem. Vagy ráunt a "panel" vagy mások vannak akik tottttttál mást várnak el.
Sok évvel ezelőtt volt egy szlogenkitalálós nyj a Nationalen Nederlanden biztosítónál, komoly nyereményért.
A nyertes szlogen: Nationalen Nederlanden - A holland biztosító
Na, ez kiverte nálam a biztosítékot...
Ezért lennék kíváncsi, hogy mivel nyernek mostanában Mánsztőréknél...
Már nem tudom, hogy évekkel ezelőtt milyen dumával nyertem többször is. De általában verselek, remek, poJénos rímekkel, amiben időnként szerepel a Monster/Burn szó, ill. egy adott termékük neve is.
Volt, hogy visszafelé írtam dumát.
Volt, hogy lengyelül kezdtem, majd elnézést kértem, hogy véletlenül a lengyel klaviatúra volt bekapcsolva és folytattam magyarul.
Eleinte angolul is írtam.
Olyat is írtam, ami így nézett ki:
M ert
O lyan
N agyon
S zeretem
T
E
R
.. már nem emléXem, hogy mi volt pontosan a szöveg de ilyen dizájnosan nézett ki.
Volt, hogy "megszólítottam" a zsűrit.
Ez a nyerő üzenet! - kiált fel a zsűri
...
...
...
Volt, hogy csak sima prózát írtam, nem verset, nem volt benne rím.
És mondom, legutóbb sokat beküldtem, vegyesen, nem egy kaptafára az összeset, de semmi...
Még egy póló sem.
Korábban nyertem, többször is, mostanában már nem. Vagy ráunt a "panel" vagy mások vannak akik tottttttál mást várnak el.
Sok évvel ezelőtt volt egy szlogenkitalálós nyj a Nationalen Nederlanden biztosítónál, komoly nyereményért.
A nyertes szlogen: Nationalen Nederlanden - A holland biztosító
Na, ez kiverte nálam a biztosítékot...
Ezért lennék kíváncsi, hogy mivel nyernek mostanában Mánsztőréknél...
...
Olyan játék sok van, amelyiknél a napival bukod a komolyabb nyereményt, DE ha veszel másikat, azzal már nyerhetsz akár Fődíjat is...
Itt más a szitu a jsz alapján. Vagy elírták a jsz-t vagy hüJék, mert így nem ösztönzik az embört, hogy vegyen másikat...
Persze lehet más családtag nevében is regisztrálni. Csak egész eccerűen nincs értelme ennek a kitételnek a jsz-ban.
Ennyi.
Olyan játék sok van, amelyiknél a napival bukod a komolyabb nyereményt, DE ha veszel másikat, azzal már nyerhetsz akár Fődíjat is...
Itt más a szitu a jsz alapján. Vagy elírták a jsz-t vagy hüJék, mert így nem ösztönzik az embört, hogy vegyen másikat...
Persze lehet más családtag nevében is regisztrálni. Csak egész eccerűen nincs értelme ennek a kitételnek a jsz-ban.
Ennyi.
De egyébként tovább kell tekerni. Igaz ami igaz...