// Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 200 / 1488 oldal |
5 ezer Ft-os Shopline utalványt cserélnék Tchibo vagy más utalványra
Nem is csúnya.... kicsit nyomi, mágnest nem bír el... de kacérkodtam a gondolattal mikor pall mallal lehetett nyerni régebben de szép... most is úgy voltam vele, na jó feltöltöm a blokkom h. legyen egy esély, aztán nosza.... kacérkodom pár éve egy lapos tévé gondolattal is...
" alt="
"> Csak még a nosza nem jött el...
" alt="
"> Csak még a nosza nem jött el...Az értéke tényleg nem semmi,de elég csúnyácska!
" alt="
">
De biztos van olyan,aki szereti a retro-t!
" alt="
">
De biztos van olyan,aki szereti a retro-t!
Húúúúúúúúúúúúúúú nagyon nagy gratu Paintuci!! Sajnos így nem vagyok partnered a vásárlásában, ez akkora összeg, de jó! Nagyon gratulálok hozzá, ez aztán nyeremény!!!
" alt="
">
" alt="
">
A hűtő értéke: 339 900
Elcserélném, eladnám: Bounduelles hűtő, tipusa: FAB28RG1 sárga és jobbkezes. Aki segít eladni 10%-t adok belőle.
Vagy elcserélném: értékeggyeztetéssel új "lapos" tv-re, és játékkonzolra, és minden egyéb ÚJ kütyüre... tablet, ipad, okostelók, stb.... jöhet étkezési is... más utalványok...
Vagy elcserélném: értékeggyeztetéssel új "lapos" tv-re, és játékkonzolra, és minden egyéb ÚJ kütyüre... tablet, ipad, okostelók, stb.... jöhet étkezési is... más utalványok...
Sziasztok! Van valakinek a szombati Havasi koncertre egy vagy két jegye és elcserélné az én pénteki belépőimmel/belépőmmel? Holnap van egy másik rendezvény is, de egyidőben nem tudok két helyen lenni sajnos.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Pick Líra 5000,-könyvutalványt cserélnék Erzsébet utalványra.
Havasi koncertre páros jegyet cserélném
Dec. 7-ei 17:00 bp-i Alma koncertre páros beugrót cserélnék SOS. Holnap fel tudom adni ajánlott elsőbbségivel, péntekre megkapod.
Mid lenne érte?
Mid lenne érte?
McDonald's vásárlási utalványokat cserélnék más utalványokra.
Van még 30ezer értékben, 1000-es címletekben. Érv:2015.06.30.
Van még 30ezer értékben, 1000-es címletekben. Érv:2015.06.30.
december 5-ei Havasi koncertjegyet cserélném
Tchibo munkahelyi játékon nyert 100 ezres Saeco Philips kávéfőzőt cserélnék Ps4-re,vagy más nyereménytárgyra.
Russell Hobbs floral reggelizőszettet (Tchibo játékon nyert) cserélném más nyereménytárgyra. (Bp.)
Russell Hobbs floral reggelizőszettet (Tchibo játékon nyert) cserélném más nyereménytárgyra. (Bp.)
Dec. 7-ei bp-i páros Alma koncertjegy érdekel valakit? Valaki keresett, de nem tudom már ki volt az...
Valami apró nyereménytárgyat elfogadnék helyette vagy Rama vk-ot vagy/és játszós blokkot.
Valami apró nyereménytárgyat elfogadnék helyette vagy Rama vk-ot vagy/és játszós blokkot.
Havasi ülőjegyet elcserélném. 1db-t.
Mozikupon a Jessabelle c. feliratos, amerikai thrillerre.
(Cinema City, hétfőtől csütörtökig bmikor, amíg vetítik)
(Cinema City, hétfőtől csütörtökig bmikor, amíg vetítik)
férfi Taft zselék
Got2b zselék
játszós blokkért
Got2b zselék
játszós blokkért
Nyertem egy 33333 ft értékű vásárlási utalványt itt. http://fashionoutlet.hu/ Sajnos nem találtam a teljes összegért megfelelő árut (nincs a fiam méretében : ( ) Ha vkit érdekel eladnám az egészet vagy csak egy részét. Esetleg 2015-ös wellness érdekel cserébe.
3 doboz 4 személyes KNORR tányérkészletet utalványra, kuktára/edényre cserélek Debrecenben
Van:Milka bögre
Rama bögre
Bombi bögre
Riskás nyakpánt
Horalkys nyakpánt
Győri kekszes doboz
Adrenalin XXL-es póló
Coca-cola labda
Parmalat blokk érdekelne,vagy valami más csere.
Rama bögre
Bombi bögre
Riskás nyakpánt
Horalkys nyakpánt
Győri kekszes doboz
Adrenalin XXL-es póló
Coca-cola labda
Parmalat blokk érdekelne,vagy valami más csere.