Na erre én is kíváncsi lennék

" alt="

">
Brigus26! Család is van ....

" alt="

">
...úgy, hogy benne volt a szabályzatban: "egy játékos csak egyszer nyerhet a játék időtartama alatt."
Ditke2
Elárulod hogy sikerült neked a STOP SHOP játékon a 28 ajándékkártyából 17-et megnyerned?
Az üvegházhatású gázok kibocsátásának 25 százalékáért a marhák felelősek. (Túl sokat szellentenek.)
Ez egyszerre nagyon komoly de mókás is. szvsz.
https://bit.ly/2TtR06y
Meg tudod nézni kiváltott és még ki nem váltott receptjeidet:
https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal
Ezeket már rég kimérték, legalább is mifelénk. Az összes állami földnek kérve volt a kimérése, azokkal együtt amik magántulajdonban volt és kérték a kimérését.
Ha jól tudom, most állambácsi már kifundálta, hogy az osztatlan közös tulajdonú termőföldeket kimérik.
Szerintetek lehet olyan, hogy egy településen van egy "fontos ember" aki meggátolja ezt a folyamatot?
Aki volt már a gyulai Park Hotelben,írjon már nekem legyen szíves,mert lenne 1-2 kérdésem.
Köszi!
Lé böjt kurát kezdek.... egy kis Törley pezsgő mert nyerni lehet vele, vörösbor, Jager, Baileys, aztán ki tudja még mi csatlakozik a programhoz.

" alt="

">
https://ker.elmuemasz.hu
az oldal alján van egy kérdőív, ha van vkinek ötlete, véleménye az émász honlapjáról, szolgáltatásáról, töltse ki!
kiminoel: én is úgy gondolom, hogy ha azt írta, akkor leütöm.
krysztasz!!!
Nem biztos, de valahol halottam, hogy ez nekik nagyon kedvezményes!!!!!...valamikor ingyen is szállít részükre az a bizonyos futár cég.
Sőt valami olyasmi is lehet hogy a futárköltségére ő még rászámlázza a saját hasznát.
Tehát üsd le ha azt mondta....!!!!!
Pl válasz ki egy tv-t: keress rá az arukeresőn...és majd meglátod hogy sokszor az akciós ár egyforma a postaköltség között meg nagy az eltérés vagy épp ingyenes.
kiminoel
köszi, erre nem gondoltam.
Viszont lehet vmi kedvezményük? Azért kérdezem, mert én foxpostot szeretnék, de másik csomagküldővel dupla lenne a szállítás költsége. Írta az eladó, hogy - mivel karácsony van -, foxpostos áron elszállítja, üssem le. 10 ezerért ütnék le vmit, de visszaélni nem akarok a karácsonnyal, igaz, többet sem akarok fizetni a szállításért, akár 1000 Ft-os a termék, akár 10 ezer. Patthelyzet.
krysztasz!
Ha jól tudom, nagyobb kereskedők és web-es kereskedők is leszerződnek valamilyen futár szolgálattal.
Ő nem megy postára,; "foxpost"-ozni.
Minden nap 14-körül mennek hozzájuk csomagért.
Szia.
Vki meg tudja magyarázni, hogy a teszveszen/vaterán a könyves eladók, akik kereskedők, miért nem küldenek foxposttal?? A hagyományos postát megértem, bár, ha ajánlva adja fel, akkor csak megérkezik, jó, tudom, tudom, tudom. De miért csak mpl? És miért nem foxpost is? Nem értem. A foxpost sincs tőle messze, 3 km. Most tekintsünk el attól, hogy nehezen jár.
Figyelmeztetés!
https://www.budapestarena.hu/galeria/ulesrend
Kedves leendő és visszatérő Vendégeink!
Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több rendezvényen, egyre nagyobb érdeklődés övezi az Arénában megrendezésre kerülő eseményeket, és ezáltal évről évre több embert láthatunk vendégül a házban.
Sajnos azonban egyre több eseményen fordul elő, hogy kedves vendégeink közül néhányan bár jóhiszeműen, de olyan jeggyel érkeznek, ami érvénytelen. Ennek legjellemzőbb oka, hogy nem hivatalos jegyértékesítő társaságok vagy rosszindulatú magánszemélyek az internet névtelensége mögé bújva próbálnak anyagi hasznot húzni érvénytelen vagy többszörösen értékesített jegyekből. Módszerük nagyon egyszerű, vásárolnak egy jegyet, amit online jegyértékesítő oldalon, aukciós oldalon, vagy közösségi média oldalon értékesítenek, sokszor több embernek is, akár a hivatalos jegyforgalmazóénál jóval magasabb áron. Természetesen addig semmi probléma a másodlagos jegypiaccal, amíg egy jegy egy vásárlóhoz kerül, de sajnos többször tapasztaltuk már, hogy egy-egy pdf formátumú jegy többször is értékesítésre került. Abban a pillanatban, hogy egy jegy adott vonalkódjával belépett valaki a házba, az azonos jeggyel érkező gyanútlan vásárló már nem fog tudni belépni adott eseményre. Az elmúlt időszakban további jellemző problémaként tapasztaltuk, hogy nem hivatalos jegyértékesítő társaságtól vásárolt jegy jelentősen drágább, mint az esemény hivatalos jegyértékesítője által forgalmazott azonos kategóriájú jegy.
Mindezen tapasztalatok alapján ismételten felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét arra, hogy az online jegyvásárlás során körültekintően járjanak el. Jellemzően az adott esemény szervezője reklámaiban vagy különböző marketing anyagain feltünteti, hogy ki vagy kik az esemény hivatalos jegyértékesítői, de természetesen a www.budapestarena.hu oldalon a megrendezésre kerülő eseményeink a programajánló menüpont alatt megtalálhatóak, ahol megjelölésre kerül, hogy mely jegyértékesítő a rendezvény hivatalos partnere.
Minden más weboldalon vagy más forrásból származó jegy esetében nem garantált a jegy eredetisége és érvényessége.
Üdvözlettel:
Papp László Budapest Sportaréna csapata
Kedves Vendégeink!
Ahogy korábban már többször jeleztük facebook oldalunkon, és honlapunkon a Papp László Budapest Sportaréna a vendégek biztonsága érdekében 2015 novemberétől szigorított beléptetést vezetett be, amelyek a főbejárat előtti területen ruházat- és csomagátvizsgálást is magukban foglalnak. A nagyobb méretű táskák, illetve Házirendünkben megjelölt tiltott tárgyakat az épületen kívüli csomagmegőrzőben kell elhelyezni.
Az átvizsgálásokat a jövőben tovább kívánjuk szigorítani, így egyes esetekben kézi szkenner alkalmazására is számítani lehet, illetve a metró vagy a parkolóház felől érkező vendégek csomagjait biztonsági személyzetünk már a főbejárattól távolabb eső területeken is ellenőrizhetik. A hatóságokkal egyeztetve, az Aréna biztonsági személyzetének munkáját a környéken civil ruhás rendőrök és polgárőrök is segítik. Természetesen biztonsági személyzetünk a koncert teljes időtartama alatt, és azt követően is járőrözik az Aréna épületén belül, a parkolóházban, illetve az épület előtti területen.
Örömmel tapasztaltuk, hogy a már korábban is bevezetett intézkedéseket vendégeink pozitívan fogadták, így kérjük Önöket, hogy új intézkedéseinket is tartsák tiszteletben, illetve segítsék a kollégák munkáját, hiszen biztonságunk közös érdekünk. Tekintettel arra, hogy az átvizsgálások plusz időigénnyel járnak, ismét jelezzük, hogy eseményeinkre időben érkezzenek, illetve számoljanak a környéken megnövekvő forgalomra, mind a tömegközlekedési eszközökön, mind pedig az autós forgalomban.
Együttműködésüket köszönjük, rendezvényeinkhez jó szórakozást kívánunk.
Üdvözlettel,
BudapestAréna
A január elején esedékes családi pótlékoknak a mai napig meg kell érkezniük a címzetthez.
(A következő közel 7 hét múlva, február 4-én érkezik a számlákra.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások