Azt nem én írtam egyébként, hanem Sada írta nekem és a Galeria a megszólítás

Cirbolya, biztos csalás volt

Hogyan került Galeria neve a ''Ha te mondod.....'' elé 1 perccel az eredeti beirás után

Moderátori csiribá, -,-,

Ha a fórumon végignézzük a játékos topicokat, a Pepsitől a Nyeremenypercekig, orvvadászig, bubbáig, mindenütt ez a lincshangulat árad a nyertesek felé:
Ha én nyerek, szerencsés vagyok, ha más, akkor az csaló?
Szerintem ez nem így működik.
Ha vki sok időt és energiát, no meg pénzt áldoz, akkor a nagy számok trv alapján sokat is fog nyerni.
Nem mindig, de lgyakran.
Itt a sok nem 10-20 üveg, hanem esetleg akár többszáz...
Ha a lefolyóba önti a colát, akkor is megérte...
Aki az elején beáldozta egy telcsi árát Pepsire, annak megtérült.
Már nincs rá garancia, egyre többen játszanak.
Galeria
Ha te mondod.....
Andi81, egyéb tanácsom nincs, mert én sem tettem mást, mint vettem, küldtem, nyertem (kevesebbszer igen, mint nem). Lehet, hogy szeret Fortuna, mert nem irígykedem?

Visszavették a főnyereményt?? Kitől és miért?
Az a helyzet, hogy szinte nincs olyan játék ahol ne csalnának, és ez így is lesz sztem mindig. A főszervezőknek kell mindig egy gondolattal a leleményes játékosok előtt járni.
Szerintem vagyunk itt egy páran akik sokat vásároltunk,és mégsem nyetünk egyszer sem.Én nem hiszem,hogy mindenki aki sokat vesz,nyer is,úgyhogy ez nem volt túl jó tanács.
sada,

gladiátor
Legalább azt olvasd el, mire vonatkozott a nyuszis példa.
(Egy kis segítség: Paint válaszára)
Más:
Fura, ha olyan tart kiselőadást ferr játékból, akitől visszavették a főnyereményt, mert nem ferr módon játszott.
No, erre én is kíváncsi lennék, mi derült ki - hacsak az nem, hogy jó sok kólát bevásároltunk. (Mert ugye, ugyan nem tízet, de én sem egyet nyertem). Ötjegyű a szám, amit az üdítőkre költöttem, és kikérem magamnak, hogy bárki is elkezdjen feltételezésekbe bocsátkozni a becsületességemet tekintve. Tényleg nem értem, miért fáj az, hogy szántam rá nem kevés pénzt, és nyertem nem egy telefont. Aki sokat nyer, sokat is költött rá, és a Pepsi végül is ezért találta ki a játékot, vagy nem? Hihetetlen, ami itt folyik! Ha vásárolsz, sokat, majd nyerni is fogsz nagy valószínűséggel.
Sziasztok!
Ez elég szomorú ami itt megy. Ha sikerül elintézni, hogy azok akik többet nyertek (és ugye nem tudjuk, hogy ki hogyan, még talán tisztességesen is lehet nyerni) azok nem kapják meg a telefont, de egyesek a játék végéig egyet sem nyernek, akkor jól fognak aludni. Akkor elégedettek lesznek magukkal? Nem értem miért kell ezt csinálni, annyira kicsinyes. Miért esik jól, ha bele lehet rugni abba akinek mondjuk megy. És nem csak fórumosok visszatérőek!
A Fundangonál nagyon nagy botrányok voltak és nem fórumosok miatt, ott miért nem akartok "fejezni", ott több millió forintokról van szó. Csak azért nincs balhé, mert nem látszódnak a nevek??
Én már úgyan nyertem, de ha nem nyernék, egyátalán nem lennék boldog, ha elvennék attól aki sokat nyert, sőt

Ha tudtok valamit légyszi írjátok már meg nekem, kíváncsi vagyok!! Mi derült ki, akinek több van az hogy csal??

sada, ha a nyuszin 4-8-10-12 vagy annál több sapka van az már nem vicces és könnyen lehet hogy a többi nyuszi nem fogja ezt annyira jópofának találni, ha neki 1 sapka vagy 1 sem jutott...
A mai listában is vannak visszatérő nyertesek, és ezek ugye tudjuk, nem véletlenek. Kár megsértődni azon, ami kiderült, mint a tolvaj aki nem azt bánja hogy lopott hanem azt, hogy elkapták.

" alt="

">
Megint kerültek fel új nevek!
Igen viccőni akartam.

Hogy e borungós napot feldobjam

Nem hogy inkább sütne a nap

...és kupakokat gyűjtögetnék vhol messzi tájon, és jönne velem a párom.

Tudod, ezzel a kérdéssel ugyanaz a helyzet, mint a nyuszival meg a sapkájával.
Úgyis lesz olyan, aki beleköt:
Ha keveset mond, nem hiszik el,
ha sokat mond, akkor meg az a baj, ("Persze, így könnyű, nem a kicsiknek találták ki, stb.").
Ráadásul a válasz nagyon is szellemes volt

, de akinek nincs humorérzéke...
Igen, az volt a kérdés! De szerinted először válaszoltál is rá?
Ügyvédezéssel elheccelted....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások