Ma a dm-ben is, Cora-ban is találtam Oral-B nevezési lapot. Bezzeg, amíg tartott a játék, egyik helyen sem volt.
Még jó, hogy nélküle is lehetett játszani, nyerni!

Mindig a jövő héten...

Sziasztok. Légyszíves segítsetek, ha van infótok arra vonatkozóan, hogy mikor küldik a Milky Way hátizsákokat. A honlapon láttam, hogy én is nyertem, a Parmalatot hívtam, de nem tudnak segíteni. Ha valaki szintén nyert és tud valamit, kérem írjon. Köszi.
Egyébként én is rendszeres nyereményjáték figyelő vagyok, de a legnagyobb nyereményem eddig egy Moulinex kenyérsütőgép. Azért optimista vagyok, hátha egyszer egy értékesebb dolgot is sikerülne nyernem.
aadika
Velem is uez történt (lásd lejjebb). Én a Pesti úti Tescoban (XVII. ker) vettem.
Valaki szerintem kipróbálta, melyik nyer

délhusnak m ost küldtem be kódot és azt a válasz kaptam hogy már játszott vele valaki ez elég érdekes mert most bontottam ki az egyiket a Tescoban másikat a Corában vettem . Érdemes reklamálni a cégnél
na akkor se én, se a gépem nem hülye, a knorr miatt

Smile : tévedés. még mindíg csak a 36. és 38. hetiek vannak fent.

A komplett készletről van szó nem a lapostányérokról.
savika,
ez még talán tavaly vagy tavaly előtt történt. Nagyon nem tudok részletet csak annyit hoyg barátosném jól ki volt akadva...
Délhús játék...
Az egyik beküldésnél SMS-ben azt üzenték, hogy az a kód már játszott. Én nem játszottam vele.

Viszont így utólag visszagondolva Parasztkolbászt vettem, lehet, hogy hátulról kikandikált a felirat és valaki az üzletben...???
Szóval inkább a számot rakták volna belülre (vagy mindkettőt).
smile!
köszi!
most már a lap se jön be, kár volt morognom rajta
beírnád hogy kik nyertek? hátha...
Ez nem negatív, de itt beszéltem róla korábban: megjöttek a borostyán poharaim...
Elsöbségivel csütörtökön feladott küldeményt ma kaptam meg.Egy kicsit lassúnak találom.
Kitko!
Fent van a knorr oldalán a 36.37.38.és 39.hét is.
a knorron még mindig csak a 36. és 38 . het nyertesek vannak fent a készletet nyerőknél

egyszerűen nem értem a logikát. addig oké, hogy még a 39. 40. hét nincs fent, de a közbeeső?

Madrin: ez mikor történt? mert akkor itt a bank a hunyó és az ismerősöd még esetleg tud tenni valamit. mivel az átutaláson nem egyezett a név és a bankszámlaszám, a bank mégis átutalt anélkül, hogy ellenőrizte volna, szóval abszolút a bank a hibás. én a helyében nem hagynám annyiban, mert 60 ezer is pénz (nekem pl jól jönne

) és a banknak kötelessége visszaadnia neki, és majd az ő dolga lesz, hogy az ügyfélen behajtsa!
sada lehet hogy így van, de pl a barátnőm, elírta a számot ahova kellett volna utalnia pénzt, és úgy írta el hogy ilyen számlaszám is létezett, tehát egy magánszemély számlájára utalta a pénzt....
Mikor ezt észrevette szólt a banknak aki annyit mondott hogy utána néznek. Jelezték hogy jogos az észrevétele,és hogy annyit tudnak tenni hoyg szólnak annak akinek utalt. A bank szólt is a magánszemélynek és kérte a bank hogy a véletlenül utalt pénzt utalja vissza. Az meg beintett és elrakta a pénzt, teszem hozzá teljesen jogszerűen, csakhát egy kicsit etikátlan...
Így jutott a paréj 60 rongyhoz.....
Madrin
Emiatt máskor ne parázz!
A számlaszámba vannak ellenörző számjegyek beéítve (azt hiszem az utolsó vmilyen algoritmus alapján a többiből van számolva).
Ha rosszul diktáltad volna v. elírsz egy-két számot, nem veszi be a bank utalásra, visszadobja ellenőrzésre.
erka70
Ez nagyon furcsa nekem. Hogy lehet az hogy akikkel kapcsolatban voltam/vagyok már mind hetek óta megkaptuk a pénzt???
Erre nem kérdeztek rá? Minden papírt kitöltötettek nekik ( adó meg ilyenek? )
Számla szám is rendben le lett adva?
Én például attól paráztam hogy telefonba kellett beolvasni a számlaszámot és hogy valamit rosszul mondok be vagy írnak le.
Szerintem ne hagyd annyiba, amikor én is reklamáltam (pár hete, nekem azt mondták hogy nem ők az utaló cég hanem az egy másik cég, de ha 3 napon belül nem kapom meg, kiadják az utalós cég elérhetőségét, neked ezt magadták már?
Eri!
Azonnal adjatok fel egy térti-ajánlott levelet a Vistának! Írjátok le, hogy ti mimódon akartátok eddig átvenni, és emlegessétek a SZJF et .
Így a 90 nap után is bizonyíthatod, hogy nem te vagy a hunyó, sőt akár bírósági útra is viheted az ügyet
Csúcs ezt a pick termék.
Eddig se komáltam a pontok miatt, de a játék miatt mégis vettem, cserére.
A mostani termékeken már nincs pont, a virslin már hónapok óta. Feljebb vitték a paprikás szalámi árát, kb. 40 ft-tal. De mégsem ez a bosszantó, hanem a mennyiséget levitték 80 g-ra.
Ezek után átpártolok a délhúsra. Az is 80 g-os, de legalább van vele játék.
Az egészben az a "legjobb", hogy nem is én eszem a paprikás felvágottat. (Szegedi tál, vagy mi a neve.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások