Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 200 / 2049 oldal |
Nyereményjáték egy hobbi, nem kellene mindig bosszankodni. Ettől függetlenül a problémát megértem, és jogos. Csak ennyiszer már sok.
Ezt a problémát nem nekünk kell megírni 34szer. Nem tudunk ebben segíteni, minket is bosszant. Csak más gondolom nem írja be.
Miért? Legalább beírta, hogy nyert. Ez inspiráló!
" alt="
">
" alt="
">
Bãr szerintem, ha veszel még egyet, és azzal nem nyersz napit, azzal mehetsz a fődíjért.
Feri! Sajnos számos ilyen játék van, ahol a napi nyertes nem nyerhet fődíjat. Ráadásul a Finlandia drága, így nem töltik fel ezrével naponta a blokkokat.
😁 kész vagyok...
Vágási Feri 2022-07-14 :: 21:04
Finlandia napi...
Qrvára nem örülök neki:
Azok a résztvevők vesznek részt automatikusan a fődíj sorsolásán, akik nem nyertek a heti vagy a havi nyeremények egyikéből.
Ráadásul itt résztvevőről ír a jsz, nem pályázatról...
Ha szó szerint vesszük akkor aki nyert gagyi, filléres sz@r napit az beküldhet 1000000000 pályázatot, akkor sem nyerhet Fődíjat.
Vagy csak elqrták a jsz-t.
Finlandia napi...
Qrvára nem örülök neki:
Azok a résztvevők vesznek részt automatikusan a fődíj sorsolásán, akik nem nyertek a heti vagy a havi nyeremények egyikéből.
Ráadásul itt résztvevőről ír a jsz, nem pályázatról...
Ha szó szerint vesszük akkor aki nyert gagyi, filléres sz@r napit az beküldhet 1000000000 pályázatot, akkor sem nyerhet Fődíjat.
Vagy csak elqrták a jsz-t.
d-t nem szoktam bele írni...
" alt="
">
(Amúgy Téged is mindig csak meggyőzni akartalak.)
" alt="
">
(Amúgy Téged is mindig csak meggyőzni akartalak.)
P. mondaná: csak viccődtem!
(Péntek: senki se bántja, csak próbálom évek óta meggyőzni.)
Álom lenne, vagy más itt?
Ne bántsátok Vágásit!
Ne bántsátok Vágásit!
Meg akkor az lenne:
"Oh az én szövegem pedig sokkal jobb volt, miért nem én nyertem."
"Oh az én szövegem pedig sokkal jobb volt, miért nem én nyertem."
Mert akkor mindenki hasonlót írna. Vagy kivenne belőle egy mondatot, és más szövegkörnyezetbe tenné. Stb...
Akik évek óta játszanak az sincs kizárva ugyanazt írják, csak kicsit másképp.
Akik évek óta játszanak az sincs kizárva ugyanazt írják, csak kicsit másképp.
Én sem értem, miért nem teszik nyilvánossá a nyertes szövegeket...
A nyereméy játékoknak úgy kellene működnie ha nyerünk örülünk, ha nem vhogy méltósággal el kellene viselni. Ha vkik nem tisztességes úton nyernek meg elölünk vmit, szólni a szervezőnek, lebonyolítónak.
FORTUNA nem hinném szereti a követelőzést, "hogy miért nem én nyertem?"
FORTUNA nem hinném szereti a követelőzést, "hogy miért nem én nyertem?"
Tudom én leszek a paraszt megint, de bevállalom én már így halok meg.
Vágási Feri: tedd nyilvánossá Te anno mivel nyertél. Mi is kíváncsiak vagyunk rá.
(Ha nyilvánossá tennék utána mindenki azt írná szerintem.)
Az a baj tudod és nem bántani akarlak, de ha Te nyersz minden rendben, ha nem akkor megy a nyafi.
Aztán ha nyersz és nem tetszik akkor azért.
Már akartam kérdezni Monsternél is, olyanokat írsz, hogy pl. pályázat helyett páházat? ...és stb.
Mert lehet egyik zsűrinek ez tetszik, lehet a másiknak nem.
25t írtál, írj 50t. Ha sorsolnak akkor 50el, már jobb az esély.
De azt gondolom ha a sarki spárban 700ft marad a monster az lesz inkább a probléma.
Vágási Feri: tedd nyilvánossá Te anno mivel nyertél. Mi is kíváncsiak vagyunk rá.
(Ha nyilvánossá tennék utána mindenki azt írná szerintem.)
Az a baj tudod és nem bántani akarlak, de ha Te nyersz minden rendben, ha nem akkor megy a nyafi.
Aztán ha nyersz és nem tetszik akkor azért.
Már akartam kérdezni Monsternél is, olyanokat írsz, hogy pl. pályázat helyett páházat? ...és stb.
Mert lehet egyik zsűrinek ez tetszik, lehet a másiknak nem.
25t írtál, írj 50t. Ha sorsolnak akkor 50el, már jobb az esély.
De azt gondolom ha a sarki spárban 700ft marad a monster az lesz inkább a probléma.
Utána meg mindenki ugyanazt, egy kicsit átalakítva küldené!
" alt="
">
" alt="
">Tegye nyilvánossá a Mánsztőr, hogy milyen dumákkal nyertek motort ill
pólókat...
Nagyon kíváncsi lennék rá...
pólókat...
Nagyon kíváncsi lennék rá...
Összeesküvés-elméletek mindig népszerűek. Az Unileverrel kapcsolatban is olvasom néha, hogy nem lehet hosszú távon ugyanazzal a névvel nyerni, ha bedobsz egy új nevet, rögtön nyer. Ez úgy baromság ahogy van. Ha valaki így járt, az puszta véletlen.
Ez azt jelentené gyakorlatilag, hogy csal a cég. Ha ez így lenne, hogy belenyúlnának a cégek a nyerteslistába, azonnal abbahagynám az egészet. De ez nem is életszerű. Nekik aztán édesmindegy, hogy Kis Pista, vagy Pap Matyi nyer szerintem.
Én mindig ugyanazokkal a nevekkel, telefonszámokkal, e-mailekkel játszom és gyakran nyerek velük. A Monster-ral is nyertem már egyszer, de csak hébe-hóba játszok vele, mert nekem sem tetszik ez a szubjekítv döntés. Van játékoscég, akiért nem tenném tűzbe a kezem, de ritka, mint a fehér holló.
Ez azt jelentené gyakorlatilag, hogy csal a cég. Ha ez így lenne, hogy belenyúlnának a cégek a nyerteslistába, azonnal abbahagynám az egészet. De ez nem is életszerű. Nekik aztán édesmindegy, hogy Kis Pista, vagy Pap Matyi nyer szerintem.
Én mindig ugyanazokkal a nevekkel, telefonszámokkal, e-mailekkel játszom és gyakran nyerek velük. A Monster-ral is nyertem már egyszer, de csak hébe-hóba játszok vele, mert nekem sem tetszik ez a szubjekítv döntés. Van játékoscég, akiért nem tenném tűzbe a kezem, de ritka, mint a fehér holló.
Nem zárnak ki korábbi nyertest kérdeztem én is mikor kihozták nekem a dj szettet csak azt már elfelejtettem kérdezni hogy ezt a 30 szavas valamit ténylegesen olvassák e de gondolom sorsolás alapja van ennek is