A Füles rejtvényeinek beküldéséhez eredeti pályázati szelvényt kell mellékelni. Nyilván épp azért találták ki, hogy egyesek ne küldjék be tucatszámra a megfejtést. Tehát annyit küldhetsz be, ahány példányban megveszed a lapot.
Az én sokszázéves tapasztalatom egyébként, hogy rejtvénylapokban a legnehezebb nyerni. Logikus is, hiszen azt mindenki a rejtvényért veszi, és a legtöbben be is küldik. Az egyéb újságok, folyóiratok olvasóit viszont nem feltétlenül érdeklik a lapban közölt rejtvények, tehát sokkal kevesebben küldik be. Ehhez még vedd hozzá, hogy pl. a Nők Lapja vagy a Népszabadság heti 10-20 nyertest sorsol, míg a havonta megjelenő rejtvénylapok általában 4-5-öt.
Nyerhetsz c. könyv / Pozitív-negatív gondolatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 3 oldal |
Szerintetek hány db levelezőlapot kell földni egy pályázatra? pl a Füles újságban egy rejtvényre Kérlek titeket válaszoljatok mert nagyon tanácstalan vagyok. Köszi
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Szerintem marhaság az egész...
Nem tudom mennyit hallodtatok az agykontrolról én az egyik tanfolyamon találkoztam a könyvvel. Helene aki írta a szinte minden pályázatot és sorsolást megnyert, amin csak részt vett. A Nyerhetsz c. könyvbe leírja hogyan. Őszintén elmond mindent.
Igen..en is megkoszonnem ha valaki megosztana velem, hogy pontosan mirol van szo...
Fogalmam sincs, mi ez a könyv, de a címe sokat igérő. Valaki röviden ismertetné?
Részemről hiszek abban, ami a könyvben le van írva. Nagyon örülök neki, hogy megismerhettem és elolvashattam. Azóta folyamatosan játszom, aminek eddig egy TV a "köszönete".
Üdv,
Feltiz
Üdv,
Feltiz
Szerintem van benne valami. Januárban már várom a postást...
Hello én olvastam, mi a véleményem? Nem nagyon hiszem el amit ir
Várok kérdéseket és tanácsokat a könyvvel kapcsolatban. Aki olvasta vagy hallott erről a csodálatos könyvről tudja miről van szó. Boldog Karácsonyt Mindenkinek!