Én mindenkinek köszönöm, aki egy játékot is felfedezett és megosztott velünk. Kb. júniustól kapcsolódtam be a csapatba. Nagyon sok ismeretlen barátom lett, s nekem ez jelenti a legnagyobb nyereményt!!!
De azért csurrant-cseppent ide pár tárgyi dolog is:
HP deskjet, gögrék, SIM-ek, mobiltartók, NG-, Figyelő-, Wellnes- előfizetés a Diákcentrumtól,
mobilok(4), CD-tartók(57) a pirostól,
csigás kisautó (köszi!!!)
Mastercrock társasjáték,
Chio-s feltöltés 3000 Ft értékben,
2 db SIM a Masterfoodtól,
könyvek, falitároló, termékminták.
Mindenkinek eredményes, nyereményekben gazdag új évet kívánok!
Igazad van. Majdnem mindenben.
Csak az irigységet nem értem.
De nyílván ez az én születési rendellenességem.
Sziasztok!
Szerintem nincs értelme ezen vitatkozni. Mindkét félnek igaza van. Aki nem nyert eddig ilyen sok mindent az is játszik - gondolom én -rendszeresen. És mint minden játékos arra vágyik, hogy nyerjen. Ez a világ legtermészetesebb dolga és ha nem jön össze akkor szomorú és egy kicsit irigy azokra akik nyernek. A másik oldalt meg nem nagyon kell magyarázni, mert az nagyon jó érzés ha valaki nyer és ezt azért szertné megosztani másokkal is!
Üdv! Sok sikert mindenkinek 2004-ben!
Paso
Akik meg irigykednek azok pedig ...........
Azok meg játszanak!
Nekem sincs könyvelésem az ajándékokról, de a beküldött pályázatokat nyílvántartom, és a kíséró leveleket félreteszem. Tegnap aztán nekiültem, és megpróbáltam összeírni, mim lett.
A -még meg nem érkezett- Stella távcsövek és 2 széldzseki le is maradt.
Meg a Whiskas csomagok.
Hasonló okokból halogattam én is a beírást.
De nehogy már nekünk kelljen szégyenkezni!
Amellett nem mindig a nyeremény értéke a döntő...
Teljes mértékben egyetértek Veled Flori. Én szándékosan nem írom mostanában, hogy mit nyerek, mert azonnal megtalál valami bunkó az oldalon. Gondolom Te is és az itt lévők órákat töltenek a különböző kérdések megválaszolásával, azok megkeresésével. Van aki legszivesebben itt elolvasná a helyes válaszokat és azokkal pályázna.
Tiszta szívből gratulálok mindenkinek aki nyert ( akár egy "gyufásdobozt is), mert nyerni borzalmasan jó érzés.
Egyébként én is sikeres évet zártam, nem nagyképüség, de betelne a lap. Az elején még nyilvántartottam, de egy idő után abbahagytam. A legnagyobbat azért leírom. A SOFA cégnél nyertem egy 2 millás ajándékutalványt, ha levásárolom akkor 40% kedvezményt ad, ami 800000 Ft.
Mindenkinek eredményesebb 2004-es évet. Akik meg irigykednek azok pedig ...........
Hmmm.
Egyetlen játékszabályban sem olvastam, hogy "poszti nem vehet részt"
Tudod:
"Aki nem játszik az nem is nyerhet"
A normálisoknak általában megjön az életkedvük ilyenkor, mi több örülünk a másik sikerének....
Igazság?
Annak mi köze a nyereményekhez? Véletlen; szerencse;odafigyelés; utánajárás; és még sok-sok minden van a nyeremények mögött, de igazság? :(
Ha netalántán kardodba dölnél, a webnyeremény saját halottjának tekint! :)
Ennyit nyerni. Nincs igazság, még az életkedvem is elmegy.
Uno fotopályázat: JVC videokamera
CBA: klf. háztartási kisgépek
Warner: Sony Discman
CD-k, DVD-k, könyvek
Szinház, mozi és koncertbelépők
Piros telefon
Távcsövek a Stellától
Bögrék, CD-tartók, törülközök, hűtőmágnesek, klf ajándékcsomagok, órák, egyebek. Én nem igazán vagyok egy könyvelő tipus,most ennyi ugrott be....
És a lényeg:
Sok jó perc és óra. :)
Új ismerősök, jóbarátok :o))
Anonymous.
Milyen bátor dolog, hogy nem mered a neved kiírni. Egyébként el kell hogy kedvetlenítselek, mert nem a Juventus volt. Ha viszont jobban aludnál attól, hogy megtudd, itt ki honnan nyerte, amit, írj e-mailt és megbeszélhetjük. Neten, Vonalkódokkal és nagyon sok rádióval játszom pont annyiszor, amennyit az időm enged!
Forma-1-es belépő, női tréning, 1 Piros mobil,Lutri 20e. , Milka és Nestlé ajándékcsomag, gabonapehely, Híres magyarok a nagyvilágban CD-ROM, Patika Magazin: Nivea cs., plüss pingvinek, Bertolli olivaolaj, könyvek /Kronikanova, Hölgyvilág, Origo, Index, Élet és Tudomány/, pólók /3/, Bikk cs., 1 Szerencsekártya, C. C- sminkcsomag, Chio-mobilfeltöltés /3000/, bögrék/ 2 Boci, 2 Nescafe/, Salvequick sebtapaszok, spagettifogó, napszemüveg, drazséstálka, 2 levesetál, 3 Bon Pari törölköző, UB receptkönyv, hűtőmágnes maci és kutyus, minirádió, cinematrix-csomag, CD-k , Darling napellenző, Algida-párna, Meglepetés maci, szélcsengő, mobiltartó. /1 mobil,3 mobiltartó, 1 CD-tok várható még, remélem.../
2002-ben jóval rövidebb volt a -képzeletbeli-listám, mindenkinek köszönöm a segítséget és a játékinfókat!
A Juventus játéka volt, ha jól tévedek.
Galdiátor nem szívesen árulja el, hol nyert, általában csak annyit ír: az egyik rádióban.
dallas és Anonymous.
Mint említettem, egy olyan játék volt, ahol kettesével adták ezeket a kifutó Siemens mobilokat és az egyik rádióban volt tavasszal és később. Nem tudom, mi ebben az érdekes. Én továbbra is gratulálni fogok ide visszajönni és mindenkinek kívánok annyi nyereményt, amennyit szeretne! :))
És a rengeteg termékminta, amit szintén ennek a fórumnak köszönhetek:
Somat, DE Omnia, Tena, OB, Lebero, Durex, Lactacyd, Pedigree, Wiskas, Haas pezsgőtabletta, stb... Újságok.
A család nyerte, de én játszottam helyettük:
"Csak" 2 mobil: Sony Ericsson T300 (Chio)+ Siemens S55 (piros)
2 db fondue készlet (globus, floriol),
6+2 Axetázis jegy (Siófok Palace+ BS Szilveszter)
6*1500 SIM (csoki) + 2*2500Ft feltöltés (Chio)
tropicanium belépő
aquaprk belépők (3)
Hungarycard
Vacsora meghívás
Hajas szalon fodrászutalvány 15eFt
gumimatracok (Coca-cola, Persil, Globus)
strandfotelek (9 DE+ 1 Algida)
1/2 éves National Geograpfick előfiz.
Cerbona újság előfizetés 5*1/4 év
ingyenlottó 3 címen össz. kb. 10eFt.
3 db Soletti baba
4 db Somat fotoalbum
4 db Karaván óra
Herbária teáskészlet+ bögre
bögré (Boci 3, Maggi ferde, DE üveg, Friskies 52, Pepsi fémbögre, Pickwick eprescsésze, aranyhal )
Reál-Milli fémbögrék (6)
törölköző ( Milka, Coccolino 2, Kitkat, Dove )
Burda-Nivea ajándékcsomag
Nestle ajándékcsomag (Magnum)
Nestle ajándékcsomag
Multifilter hátizsák, Maggi testtáska, Kubu gyerekhátizsák
CD tok (Snikers, piros)
Gabi párnák+csörgő
Liberó pelenka, esőkabát, pelerin, zokni, játék,...
Algida párna, Maggi strandlabda
Darling medálpár, napvédők (3), cicakosár
Domestos falitároló (2)
Pick kötény (3)
Réka/Norbi kazi 10
hűtőmágnes (Coccolino 6, Rama 1)
pólók ( pupákok 3, Bee1, Algida sok, UIP 2)
Mosó Masa mesekönyv (7)+ kifestő (4)
UB szakácskönyv (4)
Tena manikűrkészlet (4)
Omnia doboz (2)
Hollóházi csésze (5)
Sakira CD-k
Coala maci(Cora-Pampers)
gyermelyi tésztaméter, Tchibo kulcstartók,
Nintendó kulcstartó
2 db Master Crock kalandjáték
Tovább is van, mondjam még? :))
A sok apró dolog azért jó, mert sokszor lehet örülni.
gladiator ha szabad erdeklodnom ez pontosan melyik jatek volt es mit kellett csinalni hogy ennyit nyertel?
Igen, annyi, de már csak 3 van, amit használunk, a többit eladogattam évközben. Volt egy játék, ahol kettesével adták és szerencsém volt.
Gladiátor: 23 Siemens? :O
Elősször is gratulálok minden nyertesnek. 2003-as leltárom nagyjából a következő: 250 eFt készpénz, 2 db 250eFt-os utazás Máltára ill. Korfura, 20eFt-os Adidas utalványok, 10eFt-os Lewis utalványok, Motorola, (2)Siemens (23) mobiltelefonok, Colourtex aj. csomag, Stella távcsövek+bőrdzseki, J.L.O. parfűm, Szakácskönyvek, Forma-I. belépők, Koncert, Mozibelépők, cd-k, dvd-k + apróságok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások