Az előző bejelentéssel el akartuk ismerni, hogy kifogytunk a pénzből, eddig se tartottuk be igéreteinket, de félünk, hogy valaki emiatt tényleg beperel, meg nincsenek jó kérdéseink, a kérdés pályázat nyertese is mi voltunk, így onnan sincs jó dolog, meg amugy az egész nem is érdekel minket, legalább nem kell többet csalni és hazudni.
Na, menjetek a pokolba!
Kedves Játékosok!
Igazán köszönjük a sok e-mailben és fórumban írt érdeklődést a játék elindulásával kapcsolatban.
Ennek ellenére sajnálattal kell bejelentenünk, hogy egyenlőre nem indul újra a hetifix játék. Az indulás időpontjáról minden regisztráltat e-mailben értesítünk.
Köszönjük megértésüket.
Ez a nyári szünet túl hosszúúúúú. Inkább a suliban volna ilyen hosszú, és ti kezdtétek volna szeptember elsején. Jobb lenne. Na most akkor eldöntöttétek, mi lesz. Nagy csönd van. Meglepi készül. Miért tart ilyen sokáig? Ébresztő. Üdvözlet. Dani
Hát akkor: ?????????????????
?????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????
?????????
hát persze hogy nem, csupán azért, hogy legyen min bosszankodni.
Mert, ha valahol, hát akkor itt lehet gutaütést kapni a sok hülye kérdéstől.
Ne legyen semmi nyeremény, csak induljon már be a játék! Legtöbben úgysem a nyeremény miatt játszanak!
Na, ezeknek lőttek !!!!!!!!!!!!!!!
Pedig nekem nagyon tetszett a játék, alig vártam, hogy elteljen mindig 1-1 hét, no meg hogy legyen végre ADSL-m! Most meg hiába van, nem tudok fix-ezni! KK ÁÁ RR !!
Hát akkor mi lesz????????????????????
Játszhatunk vagy föladtátok??
Halihó, október 4-e éppen hétfő. Kezditek-e ma???? Üdv. Riff.
A nyeremények egy része soha nem érkezett meg a játékosokhoz.. és csak egy részért felelős a posta..
Sztem. az oldal üzemeltetői felvették a pénz és elmentek.
Hiába való ábránd!
A kezdésről minden játékost e-mailben értesítettek eddig.
És hogy rendes válaszokat adtak e-mail-ben? Nekem nem!!
Óriási nagy tévedés volt részemről, amikor elkezdtem itt játszani.
Ki gondolta akkor, hogy csalókkal állok szembe?
A sok negativum ellenére mégis sokan várják az újrakezdést.
Persze, valaki mindég nyer valamit. Mert az nem tehetik meg, hogy ne adják ki a nyereményt. Csakhogy éppen CSALNAK! Annak adják a nyereményt, akinek akarják. Igy annak a pár játékosnak szerencséje van.
Tisztelt Legjpbb Lap Szerkesztői!
Kérem Önöket, amennyiben valamire is veszik azokat a játékosokat, akik eddig vették a kedvet és fáradtságot, hogy az oldalaikat nézegessék, játszanak hetente és akiket Önök hónapok óta hitegettek azzal, hogy majd a nyári szünet után kezdődhet az újabb játék -, nagyon kérem Önöket, VEGYÉK A FÁRADTSÁGOT ÉS LEGYENEK SZÍVESEK TÁJÉKOZTATNI A SOK ÉRDEKLŐDŐT ARRÓL, HOGY MIKOR INDUL EL AZ ÚJABB JÁTÉK!
Ne úgy válaszoljanak, mint szept. 08-án, olyant ha akarok én is beírhatok!
Korábban, amikor bárkinek problémája volt, rendes e-mail címes válaszokat adtak itt a fórumon - persze, ez még május előtt történt, mielőtt eltüntették az összes régi hozzászólást!
Szóval, ha valamennyire számítanak Önöknek a játékosok, akik várnak az oldal megnyitására, AKKOR LEGYENEK SZÍVESEK VÁLASZOLNI!
Hááát, lassan leesik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
óóóóóóóó!!!
HahóÓ Ébresztő!!
Mikor kezdik már a játékot?
Ha így haladnak még a végén őszi szünet lesz!
Legjobblap!!!
Látom a nyári szünetükből őszi szünet lesz, aztán téli, majd tavaszi szünet!
Visszaültek az iskolapadba, hogy illemet tanuljanak!
Ezért van szüneten az oldaluk!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások