Úgyhogy légy szíves:
(Legközelebbre: Írjatok a játékszervezőnek, lebonyolítónak egy emailről max. Xdb feltöltés, nézze az IP-t is, kérjen személyit valós név e, élő személy, ne lehessen asszony és lány név egy postacímre max. X db nyerés stb... azaz korlátozás, arra a címre ami a lakcímkártyán van, A4C csinál ilyet néha, illetve mindig..
Ne rögtön derüljön hogy nyer e, hanem másnap.
Egyből átrendeződik a lista. Ha van még ötlet írd hozzá.
...és akkor jut is marad is. Hajrá!)
Továbbá PIROSKÁNAK is írjatok, az AP az kevés lesz.
Szerencsejáték Zrt. nek is írni kellene, fejezzék már be a lottósnénis játékokat, inkább adjanak 5 sorsjegyért cserébe egy kulacsot. Nagyobb értelme lenne. Szerintem...
SI
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 18 oldal |
Ez lesz az új módszer az ilyen típusú nyerj óránként játékoknál.
Ilyen olcsó játéknál sajnos nem fog működni, esetleg drágábbnál. De nem akarok senkit elkeseríteni, mivel felhívtátok a figyelmet a kamu adatok bevitelét a rendszerbe, csak úgy, vagy cél irányosan, sokan csinálhatják, csak azért mások esélyét csökkentse. ...és be is jön a módszer, mert ugye egy szakértő panaszkodik lejjebb pár sorral, ez a játék most nem megy úgy.
jelica
Flyguy nem az a srác, aki a csajos csacsogásotok közepette igyekezett csiszolgatni a blokk-feltöltési logikáján? (Szerintem ő is van annyira korrekt, hogy nyitva hagyja ezt az idősávot... nem oszt, nem szoroz alapon...)
Ozil10
Azért majd kérnénk egy visszajelzést, hogy sikerült-e?! (Én drukkolok Neked!)
Flyguy nem az a srác, aki a csajos csacsogásotok közepette igyekezett csiszolgatni a blokk-feltöltési logikáján? (Szerintem ő is van annyira korrekt, hogy nyitva hagyja ezt az idősávot... nem oszt, nem szoroz alapon...)
Ozil10
Azért majd kérnénk egy visszajelzést, hogy sikerült-e?! (Én drukkolok Neked!)
Ha-ha-ha...
Igen naívak vagytok mindketten....
Eleve szerintem tojik a "figyelmeztetésedre" mindenki, de ha így kiírod szerintem pont nem tőlünk kellene félni....
Flyguy
Ha figyeltél volna, láttad volna, hogy megvolt az már....
Igen naívak vagytok mindketten....
Eleve szerintem tojik a "figyelmeztetésedre" mindenki, de ha így kiírod szerintem pont nem tőlünk kellene félni....
Flyguy
Ha figyeltél volna, láttad volna, hogy megvolt az már....
Na, szépen lassan csak összejön ez az összefogásos módszer, amivel hetek/hónapok óta próbálkozom! ;-)
Hali!
Összegyűlt pár győri blokk Holnap reggel 4-5 között töltöm fel.
Csak gondoltam beírom, hogy a Hőgye család tudjon róla. Persze, ha olvassák a fórumot.
Összegyűlt pár győri blokk Holnap reggel 4-5 között töltöm fel.
Csak gondoltam beírom, hogy a Hőgye család tudjon róla. Persze, ha olvassák a fórumot.
A cider almából van ugyan, de nem almabor. Szénsavas
Borszakértőnek nem megyek. 😜
Paintuci
A cider egyszerűen almabor.
A cider egyszerűen almabor.
Fogják
...és minnél többet vannak piszkálva annál jobban fogja csinálni.
Kijátszható de nehezítés. Ha postacímre korlátoznak, és személyit is kérnek bakfity. Lásd A4C és bizony figyeli. Személyes tapasztalat.
Az említett embereket csak a szervező lebonyolító tudja kordába tartani feltéve ha akarja, nem pedig mi.
Az említett embereket csak a szervező lebonyolító tudja kordába tartani feltéve ha akarja, nem pedig mi.
Nem a játékkal van a gond, hanem a telhetetlen, örökké kiskaput keresgélő emberekkel.
Dinamikus IP cím, szomszéd, nagynéni címe, stb Minden kijátszható.
Személyit kérni? Hát, már a Magyar Termékes játéknál sem kérik, biztos oka van.
Dinamikus IP cím, szomszéd, nagynéni címe, stb Minden kijátszható.
Személyit kérni? Hát, már a Magyar Termékes játéknál sem kérik, biztos oka van.
Jól tudom az ízesített?
De te mérget raksz bele nekem, vagy hashajtót...
De te mérget raksz bele nekem, vagy hashajtót...
Cidert Szereted?
(Minden vita nélkül. )
Akkor az helyett pl te is bárki is vagy ezt csináld inkább, és akkor hátha előrébb jutunk, nem biztos csak hátha, mert az összehasonlítgatásból nem jutunk sokra:
(Legközelebbre: Írjatok a játékszervezőnek, lebonyolítónak egy emailről max. Xdb feltöltés, nézze az IP-t is, kérjen személyit valós név e, élő személy, ne lehessen asszony és lány név egy postacímre max. X db nyerés stb... azaz korlátozás, arra a címre ami a lakcímkártyán van, A4C csinál ilyet néha, illetve mindig..
Dehogy excel táblázat! Egy gombnyomás az oldal lementése, megnyitod 10 nap múlva, ott vannak az új nyertesek. Semeddig nem tart összehasonlítani.
(...és nem szeretnék vitatkozni ki nem szereti a korlátozást, én pl. nem szeretem a szalontüdőt. )