Akosh: válaszoltam
Mozijegy elkelt.
ordoglakat
irtam mailt :-)
Felajánlok az első jelentkezőnek egy páros mozijegyet a MOM Parkban ma este 20.00 órakor kezdődő "Kilenc" c. musicalre.
Szökőhév játék részletei:
Telefonszám: 1784, beküldési határidő: 2010.01.24. éjfél
SMS tartalma pl.: MXMOZI B Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1
Kérdés: Hány évente van szökőév:
A 6
B 4
A Maxima újságban a Szökőhév c. romantikus vígjátékra lehet jegyet nyerni. (Vetítés: jövő hét szerda 20.00 óra Cinema City Allee)
Elcserélném a Sherlock Holmes premier előtti vetítésére (január 5., Palace Westend) szóló 2 db jegyem.
Mit adnál érte?
Jön valamelyikőtök a holnapi Aréna plaza - A Hercegnő és a béka vetítésre?
Anianya sajnálom, hogy betegek lettetek...
Eladó egy Dupla kuponom a Hercegnő és a béka Cinema Citi mozijegy
24.től felhasználható hétfőtöl csütörtökig
A Hercegnő és a béka című Disney vetítésre van 2 jegyem az Aréna Plázába, dec. 23. 17 órakor kezdődik.
Betegség miatt nem tudunk menni, ezért elcserélném. A résztvevők között pedig kisorsolnak egy hercegnő szobát. Sőt, aki hercegnőnek öltözik, további Disney ajándékot kap.
DVD-t kellett venni és az abban lévő kupont visszaküldeni, így nyertem.
Betegség miatt van 2db jegyem holnapra a Fel 3D vetítésre a Sugárba, sok energia van a játékba, mert szerettünk volna elmenni, így szeretnék érte 1 raffaello vagy tento vagy zewa kódot vagy valamilyen most játszós kódot.
Miskolciaknak!
két belépőjegy a Szuperbojz című magyar filmvígjáték vetítéssel egybekötött közönségtalálkozójára 2009. november 2-án 19 órától Miskolcon a Művészetek Házában.
Ha lenne még valakinek 2 felesleges jegye a ma esti Szuperbojzra, (Duna Plaza) azt szívesen venném
előre is köszönöm
Ha lenne valakinek felesleges jegye A csúf igazság című filmre kérem, hogy nekem szóljon elsőnek. Köszönöm!!!!
Sajnos már elfogytak a jegyek!
Szia! Mi szívesen elmennénk ha lehet 4-en! Megvannak még a jegyek?
Sziasztok!
Szerdán 19:00 órára A csúf igazság című film premier előtti vetítésére van 4 db ingyenjegyem. Sajnos mi nem tudunk részt venni a vetítésen, mert nem érünk oda addig. Ha valakit érdekel, írjon a mailemre (dobozi-mark@freemail.hu ). A vetítés a Mammut I-ben lesz.
jégkorszak 3-ra van 2 db 400 ft-os kuponom. Beváltható okt. 2-ig. Mozilista:www.qmh.hu
Sziasztok! Nincsen véletlenül valakinek 2 jegye a ma esti "Egy kis gubanc" című film vetítésére? Előre is köszi! :-)
Sziasztok!
Ha lesz valakinek 4 jegye a Végső állomás holnapi Mammutos vetítésre és nem megy rá el kérem keressen meg.
Csak felajánlás érdekel, nem csere.
köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások