Én szerettem volna elmenni a VOLT-ra, be is küldtem a személyes kódomat, mert kaptam meghívólevelet, de idáig még nem nyertem. Szerintem felhívják előtte az embert, és ha valaki egyértelműen kijelenti h.nem megy,akkor átadják a köv-nek.
Ja ez az átruházhatóság...tavaly a SZ.I.N.-re nyert haverom jegyet, nem ment el, elkértem a flekóját és simán bementem. Lényeg h.ott legyen a személyi, meg ez esetben az a meghívólevél.
És ráadásul nem játszik minden személyes kód, csak a kiválasztottaké!
"Nálunk" csak a 24 éves fiúk tudnak játszani.
bednarik
Csak el kell indulni. Majd csak akad egy csukló a másik szalagnak is! ;)
A szivem szakad bele, hogy nem játszhatok,de nincs kivel elmenni.
igy inkább kihagyom, nekem attól nem lesz több,hogy más nem megy :S
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!
Ha én nem mehetek, ne menjen más se.. :((
tunde, nem átruházható!
Úgyhogy gratulálok - valaki olyan elől vetted el a lehetőséget, aki el is ment volna! :(
Sziasztok!
Nyertem 2 db belépőt és italkupont az EFOTTra. Sajnos nem tudok elmenni...Nem tudjátok, hogy átruházható-e a nyeremény? Köszi!
Ha valóban infot szeretett volna megosztani velünk, akkor
- publikus címmel
- és az ismert nic nevével teszi.
szia SaJt!
Tudnál nekem küldeni emailbe infot a multis játékról a mathgery@gmail.com-ra?tavaly mi is nyertünk vele, csak most nem küldtek levelet!de a kódunk megvan!
Hali! Én alig 2 órája nyertem egy 2 személyre szóló bérletet az Efott fesztiválra plussz fejenként 5000 ft-os italkupont. Nagyon jó, hogy ilyesmiket is lehet nyerni és persze nagyon-nagyon örülök a nyereménynek! 1 hét ingyen bulizás Magyarország legrégebbi fesztiválján :D Köszönjük Multifilter ;)
A hugom kapott Multis levelet, sms-t kell küldeni amivel meghívót lehet nyerni egy buliba (Debrecen: Bázis)
multinak nincs valami játéka most? van benne valami kis lap nem tudtok róla?
igen jól néz ki de ki kell tölteni egy adatlapot figyeltetek / megjegyzem az adatlap megegyezik a mostani malbis adarlappal, csak a szine más /
tegnap a camponában az újságosnál volt egy nagyon rendes Multi hosstess lány. Mentolos multival volt valami promóció, de azt mondta, hogy ha veszek bármilyen multit, akkor kapok ajándékot. én csak 1 dobozzal vettem és öngyújtót kaptam. nem tudom volt-e más ajándék is, mert rohantam, de az öngyújtó jól néz ki :)
ma megérkezett mind az 5 hátizsák,amit még jómúltkor lehetett nyerni
A multival 2006. július 20--án nyert szériahibás Mp3-as napszemüveget a mai napig nem cserélték ki.
Számtalanszor hívtam már őket, volt, h csak 2 hét után hívtak vissza, majd ugyanannyiszor meg is ígérték, h kicserélik, csak türelem!
Kb. 2 hete hívott fel utoljára a pasi, h akinek eddig nem cserélték ki, annak már nem is fogják!!! :((
Persze, nem hagytam annyiban, mrá kívülről tudta egyébként is a pasi, h mi a nyomorom, általában vele beszéltem előtte is, így megint csak ígéretet kaptam, h továbbítja az illetékesnek az ügyet.
Azóta ismét semmi...
Pedig december elején már azt mondták, h a futárcégnél vannak már a csere szemüvegek, ne is aggódjak, már úton van :(
Van még más is, akinek még nem cserélték ki?
Köszi!!!!! :)) Na, ha lesz infom, akkor írom!
Van. A lányom. Ő mindig sokkal késöbb kapja meg.
Van még aki nem kapta meg a hátizsákját?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások