A MOCSKOS, SZEMÉT moderátorok törölték a topikomat és nem tudok belépni a nick nevemmel. Egyszóval a nickemet is törölték!!!!!!!
FELHÁBORÍTÓ!!!!!!!
Bántja az üzemeltetők és a moderátorok szemét az aki igazságot ír le!!!!!!
Nagyon látszik a játék pont olyan mint a politika. Ezt az oldalt is befolyásolja a politika!!!!!!!!!!!
UTÁLOM a honfoglalót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Honfoglaló internetes játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 7 oldal |
Én gyakran játszom ezzel, nincs vele gondom.
-)) Itt akarják megmutatni, hogy képesek a fórumba válaszolni, de a honfoglalón nem!!!
Ne itt válaszolgassatok hanem a honfoglalón!!!!!!!!
Ne itt válaszolgassatok hanem a honfoglalón!!!!!!!!
Tipli, az infomarketes cím természetesen egyben irandó be a böngészőbe.
Üdv!
Hallottam erről a topicról, gondoltam benézek. Ha valami kérdésetek vagy problémátok van, írjatok a honfoglalós fórumokba, ott hamarabb lesz válasz/magyarázat :-) De megpróbálok néha ide is írni, ha eszembe jut.
Aki a topictörlésekről és fórumtiltásról irkál itt különféle neveken, az az oszoli/iskola jatek néven ismert alak... Azt hiszem, aki olvasta a beírásait a honfis fórumban, innentől már érti, miért töröljük és tiltjuk... Nem azért, hogy játsszon is, nem is azért, mert itt hazudozik, hanem azért, mert mindenkinek az agyára mennek a hülyeségei. És itt is azt a látszatot próbálja kelteni a sok nickkel, hogy ez általános probléma, miközben egyetlen személy...
A csalásról, sikkasztásról egy másodnick írt, utána meg kérte is, hogy töröljék. Nem is láttam őt azóta. Ez azt hiszem az információ megbízhatóságáról sokat elmond...
"engem is" kérdezi, miért nem lehet reget törölni. Lehet. Küldeni kell Rossie-nak vagy Barbának egy levelet, amiben megkéred, hogy töröljenek. Ilyen egyszerű.
Most látom, Rossie is járt itt :-) A lényeget leírta oszolival kapcsolatban, csak túl röviden :-)
"új honfis játékos" kérdésére valószínűleg az a válasz, hogy elnézett valamit, a gép nem szokott tévedni abban, hogy ki jár közelebb a helyes tipphez. Csalni meg végképp nem.
A 10 mp feletti tippek magyarázata: az időmérés a szerveren történik, így ha picit megakad az infó útközben, túllépheti a 10 mp-et. Ettől még a játékosnak nem volt 10 mp-nél több ideje gondolkodni.
Tipli: azt írod, nincs a Hungexpon semmi hír. Ez nem azt jelenti, hogy a honfisok hazudnak... A döntő az InfoMarket kiállításon lesz, amelyet a BNV-vel együtt rendeznek.
http://www.infomarket.hu/index.php?action=m26&loa
d=exhlist&char=65
itt láthatod az AB-MM Kft. nevét, ők az üzemeltetők.
- : Miért kellenek szponzoros kérdések? Nyilván így többet fizetnek. Gondold el, mekkora költsége van egy ilyen oldalnak. Kell bérelni egy nagyteljesítményű szervert, meg egy lakást irodának. És van 6-7 ember, aki ezen dolgozik, ebből él. Lehet számolni, nem kevés :-)
fcol: a gép buta, csak azt a nem tudom hány káromkodást ismeri fel, ami bele van írva. Ha a delikvens picit megváltoztatva írja, már átmegy a szűrőn. Ez persze csak játék alatt van, a kinti chaten mi, moderátorok felügyelünk, és ha kell, kidobjuk az illetőt.
Márton
Hallottam erről a topicról, gondoltam benézek. Ha valami kérdésetek vagy problémátok van, írjatok a honfoglalós fórumokba, ott hamarabb lesz válasz/magyarázat :-) De megpróbálok néha ide is írni, ha eszembe jut.
Aki a topictörlésekről és fórumtiltásról irkál itt különféle neveken, az az oszoli/iskola jatek néven ismert alak... Azt hiszem, aki olvasta a beírásait a honfis fórumban, innentől már érti, miért töröljük és tiltjuk... Nem azért, hogy játsszon is, nem is azért, mert itt hazudozik, hanem azért, mert mindenkinek az agyára mennek a hülyeségei. És itt is azt a látszatot próbálja kelteni a sok nickkel, hogy ez általános probléma, miközben egyetlen személy...
A csalásról, sikkasztásról egy másodnick írt, utána meg kérte is, hogy töröljék. Nem is láttam őt azóta. Ez azt hiszem az információ megbízhatóságáról sokat elmond...
"engem is" kérdezi, miért nem lehet reget törölni. Lehet. Küldeni kell Rossie-nak vagy Barbának egy levelet, amiben megkéred, hogy töröljenek. Ilyen egyszerű.
Most látom, Rossie is járt itt :-) A lényeget leírta oszolival kapcsolatban, csak túl röviden :-)
"új honfis játékos" kérdésére valószínűleg az a válasz, hogy elnézett valamit, a gép nem szokott tévedni abban, hogy ki jár közelebb a helyes tipphez. Csalni meg végképp nem.
A 10 mp feletti tippek magyarázata: az időmérés a szerveren történik, így ha picit megakad az infó útközben, túllépheti a 10 mp-et. Ettől még a játékosnak nem volt 10 mp-nél több ideje gondolkodni.
Tipli: azt írod, nincs a Hungexpon semmi hír. Ez nem azt jelenti, hogy a honfisok hazudnak... A döntő az InfoMarket kiállításon lesz, amelyet a BNV-vel együtt rendeznek.
http://www.infomarket.hu/index.php?action=m26&loa
d=exhlist&char=65
itt láthatod az AB-MM Kft. nevét, ők az üzemeltetők.
- : Miért kellenek szponzoros kérdések? Nyilván így többet fizetnek. Gondold el, mekkora költsége van egy ilyen oldalnak. Kell bérelni egy nagyteljesítményű szervert, meg egy lakást irodának. És van 6-7 ember, aki ezen dolgozik, ebből él. Lehet számolni, nem kevés :-)
fcol: a gép buta, csak azt a nem tudom hány káromkodást ismeri fel, ami bele van írva. Ha a delikvens picit megváltoztatva írja, már átmegy a szűrőn. Ez persze csak játék alatt van, a kinti chaten mi, moderátorok felügyelünk, és ha kell, kidobjuk az illetőt.
Márton
Amíg az örökranglista élén ugyanaz a "személy" áll két nickkel, addig kár azt várni, hogy megszűnnek a csalások.
Ha minden vágyad, hogy a Honfoglaló megszünjön minek jársz oda? :-)
Egyébként szerintem egész jó a játék, de azért a régi verzió nekem is szimpatikusabb volt. A legnagyobb baj mostanában, hogy (gondolom az iskolai szünet miatt) megszaporodtak az otthon unatkozó hülyegyerekek, akik abban élik ki magukat, hogy megállás nélkül másokat sértegetnek és sajnos a gép valóban nem tiltja le őket úgy, ahogy azt mondják.
Egyébként szerintem egész jó a játék, de azért a régi verzió nekem is szimpatikusabb volt. A legnagyobb baj mostanában, hogy (gondolom az iskolai szünet miatt) megszaporodtak az otthon unatkozó hülyegyerekek, akik abban élik ki magukat, hogy megállás nélkül másokat sértegetnek és sajnos a gép valóban nem tiltja le őket úgy, ahogy azt mondják.
Megint törölték a topikomat, a honfoglalón!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan lököttek a moderátorok az üzmeltetők na és 1-es játékosok!!!!!
Örülnék neki ha a honfoglaló játék mielőbb megszűnne, tud valaki valamit hogy mikor szűnik meg?????????????
Csaló, mocsok egy olda a honfoglalól!!!!!!!!!!
Olyan lököttek a moderátorok az üzmeltetők na és 1-es játékosok!!!!!
Örülnék neki ha a honfoglaló játék mielőbb megszűnne, tud valaki valamit hogy mikor szűnik meg?????????????
Csaló, mocsok egy olda a honfoglalól!!!!!!!!!!
UTÁLOM A honfoglalót!!!!!!!!
-)de az furcsa!
Most mindenkinek azt mesélik, hogy miért jó, hogy vannak szponzorok.
Mert, ha nem lennének fizetniük kellene a játékosoknak. Minek kell azért még beletenni szponzoros kérdéseket?
Az origon sokan hírdetnek pl.: HP aki a hfoglalón is.
Az origo mégsem számol be annyiszor a HP-ről, pedig hírdet náluk.
Max. 3 havonta 1-szer.
Ebbe a játékba meg még a kérdések egy része i szponzoros.
Mert, ha nem lennének fizetniük kellene a játékosoknak. Minek kell azért még beletenni szponzoros kérdéseket?
Max. 3 havonta 1-szer.
-)de az furcsa!
Max. 3 havonta 1-szer.
Max. 3 havonta 1-szer.
Tegnap ismét csalás történt a játékban. A tippelős kérdésnél a számhoz én voltam a legközelebb, erre a rendszerük elfogadta az egyik játékosnak a válaszát, de ő már 10,513 másodperckor ütötte be. 10. másodperc az idő vége, mégis elfogadta a rendszer.
Találkoztam a magyar hírlapos kérdéssel én azt kaptam, hogy hány Ft.
Elég hulye kérdés!!!
A bajnoksága nem is tudok jelentekezni mert nincs 100.000 tallérom.
Elég furcsa, hogy annyi adatot elkérnek, nem???
Találkoztam a magyar hírlapos kérdéssel én azt kaptam, hogy hány Ft.
Elég hulye kérdés!!!
A bajnoksága nem is tudok jelentekezni mert nincs 100.000 tallérom.
Elég furcsa, hogy annyi adatot elkérnek, nem???
Beleolvastam a honf. topikokba,hááááát agyrém, mint a dedóban!!!!
Kiváncsi vagyok lesz -e verseny,mert azt hírdetik,hogy a HUNGEXPO-n
rendezik meg,de a HUNG: honlapon semmi hírek a játékról.Hmmm érdekes, lehet,hogy...........?
Kiváncsi vagyok lesz -e verseny,mert azt hírdetik,hogy a HUNGEXPO-n
rendezik meg,de a HUNG: honlapon semmi hírek a játékról.Hmmm érdekes, lehet,hogy...........?
Utálom a Honfoglalóban lévő buta kérdéseket.
Mióta tartozik az általnos műveltséghez, hogy a Magyar Hírlap hányszor jelenik meg egy héten?
Kit érdekel, hogy hány oldalból áll a Magyar Hírlap?
Mennyibe kerül a Magyar Hírlap?
Hány milliméter a Magyar Hírlap egy oldala?
Kit érdekel, hogy a HP inventnek hány alkalmazottja van?
Kit érdekel, hogy a HP invent hány alkalmazottat foglalkoztatott a legelső évben?
Ez mióta tartozik az általűános műveltséghez?????
Mióta tartozik az általnos műveltséghez, hogy a Magyar Hírlap hányszor jelenik meg egy héten?
Kit érdekel, hogy a HP invent hány alkalmazottat foglalkoztatott a legelső évben?
Utálom a Honfoglalóban lévő buta kérdéseket.
A hozzászlások alapján látom nincs senkinek jó véleménye a játékról, nekem sincs.
A Hetifixhez úgy tudom nincs közük, bár ki tudja?!
Van több utalás rá, nem válaszolnak ugyanúgy a fórumba, van sok hulye kérdés, hibásból is akad.
De a honfoglalósok ügyesebbek létrehozták a webboltot társsjátékot, basball sapkát, pólókat árulnak.
Pólokból is több fajtát logineveset, simát, bajnokságfelíratút.
Már boltot is nyitottak!
Így akarnak ők meggazdagodni!
Tanúltak dolgokat a Hetifixesektől, de a Hetifxesek is tanulhatnak hulyeségeket tőlük, hogy hogyan gazdagodj meg!
Szomrú, hogy ez lett a honfoglalóból!
A Hetifixhez úgy tudom nincs közük, bár ki tudja?!
Van több utalás rá, nem válaszolnak ugyanúgy a fórumba, van sok hulye kérdés, hibásból is akad.
De a honfoglalósok ügyesebbek létrehozták a webboltot társsjátékot, basball sapkát, pólókat árulnak.
Pólokból is több fajtát logineveset, simát, bajnokságfelíratút.
Már boltot is nyitottak!
Így akarnak ők meggazdagodni!
Tanúltak dolgokat a Hetifixesektől, de a Hetifxesek is tanulhatnak hulyeségeket tőlük, hogy hogyan gazdagodj meg!
Szomrú, hogy ez lett a honfoglalóból!
Nincs valami köze véletlenül a Honfoglaló-nak a HETFIX-hez?
Nagyon gyanus a dolog.
Egy volt HETIFIX játékos
Nagyon gyanus a dolog.
Egy volt HETIFIX játékos
új honfis játékos ez még csak a kezdet ennél még rosszabb lesz!
Azóta csak romlott a játék [:(!]amióta én eljöttem onnan, úgy hallottam.
El is kerülöm az oldalt jó nagy ívben![:)]
Azóta csak romlott a játék [:(!]amióta én eljöttem onnan, úgy hallottam.
El is kerülöm az oldalt jó nagy ívben![:)]
Tegnap regisztráltam a honfoglalóba, eddig 8 játékot játszottam versenyszobában. 2 játékomban csalás történt.
A tippelésnél beírom a számot időn belül voltam 8,9 másodperckor.
Egyértelműen én voltam a legközelebb a helyes válaszhoz.
Erre a másik játékosnál villogott a felírat és ő szerezte meg az egyik megyét.
Ugyanez történt ismét.
Utánanéztem, hogy kinek lehetne ezt mondani, fórumba akartam írni, de nem lehet mert fórumba csak 20 játékkal lehet írni.
Megnéztem a moderátorok listáját írtam egy levelet, amire válaszolt.
Azt válaszolta: Visszamenőleg ezt nem lehet ellenőrizni
A tippkérdéses csalás miatt lettem 2-szer 2.
Fórumba se lehet még írni, fura egy játék!
Semmi kárpótlás se semmi, a rendszerük hülyeségének köszönhetően.
Mifle játék ez!?
A tippelésnél beírom a számot időn belül voltam 8,9 másodperckor.
Egyértelműen én voltam a legközelebb a helyes válaszhoz.
Erre a másik játékosnál villogott a felírat és ő szerezte meg az egyik megyét.
Ugyanez történt ismét.
Utánanéztem, hogy kinek lehetne ezt mondani, fórumba akartam írni, de nem lehet mert fórumba csak 20 játékkal lehet írni.
Megnéztem a moderátorok listáját írtam egy levelet, amire válaszolt.
Azt válaszolta: Visszamenőleg ezt nem lehet ellenőrizni
A tippkérdéses csalás miatt lettem 2-szer 2.
Fórumba se lehet még írni, fura egy játék!
Semmi kárpótlás se semmi, a rendszerük hülyeségének köszönhetően.
Mifle játék ez!?
-) Jó ötlet, de tőlük kellene megvenni.
Ki lenne az aki megcinálná?
Ki lenne az aki megcinálná?