Tesco
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 6 oldal |
Igen, arról nem is beszélve, hogy milyen lassú. Felesleges volt a Tesco-nak honlapot létrehoznia, én ara számítottam, hogy ha lesz honlapjuk bizalommal fordulhatunk problémáinkkal hozzájuk. Mert pl.: a Media Markt honlapját sem azért keresik fel a vásárlók, hogy hol van, hanem azért, hogy ez mi mennyibe kerül, mennyi a házhoz szállítás stb. Ezekre e-mailban válaszolnak.
És miért akartok írni nekik? :)
Átkozottul lassú a Tesco honlapja, csak türelmes emberek nyissák meg :|
És tényleg egy árva kontakt sincsen rajta :(
És tényleg egy árva kontakt sincsen rajta :(
viszont fenn vannak a 10. szülinapi akció nyertesei!
Megvan a Tesco honlapja működik, de olyan ügyesek ezek, hogy még egy vacak e-mail sem lehet nekik küldeni, mert e-mail címük az nincsen!
egy felháborodott vásárló
mondjuk próbáld meg délután
mondjuk próbáld meg délután
Ez borzasztó, a Tesco honlapján az áll, hogy az oldal fejlesztés alatt, kérjük látogasson vissza november 3-án.
November 3. van és még mindig ugyanez a szöveg a honlapon.
Esetleg 2005. november 3-ról van szó???
November 3. van és még mindig ugyanez a szöveg a honlapon.
Esetleg 2005. november 3-ról van szó???
Igen, okt. 8-tól dec. 31-ig.
Beváltani jan. 31-ig lehet.
Beváltani jan. 31-ig lehet.
A Tesco bélyeg még játszik?
-
Kriszti, a Cora-ba is nagy játékvásár van!
Nem tudom, hogy a Tesco-ba van-e.
Nem tudom, hogy a Tesco-ba van-e.
Azt olvastam valahol, hogy a Tescoban most nagy játékvásár van. Nem tudtok erről valamit?
A www.tesco.hu nem működik :((
Köszi!
A www.tesco.hu nem működik :((
Köszi!
Egy "citromkainternetezik" azt állította, hogy a Tesco-ba dolgozik. Ő olvasta a fórumot, választ nem adott.
A Tesco honlapjáról én is hallottam már szeptemberben 2 hónapja készül az oldaluk mi tart ilyen sokáig?
Talán félnek a sok panasztól?
Ezek a magyarországi Tesco-k olyan egyformák. pl.: a ceglédi Tesco kivülről is, belülről is borzalmasan néz ki, kivülről az a furcsa kiugró bejárat, hát nagyon ronda. Legalább a Praktikernek volt annyi esze, hogy nem oldalra tette a bejáratát és nem egy kocka alakú az egész, hanem háromszög. Az biztos semmi ízlésük nincsen a Tesco-soknak.
Nem ártana 5 évenként felújítani az árházaikat. Gondolok itt kecskeméti Tesco-ra. Újítottak valamit, de alig látszik.
A Tesco honlapjáról én is hallottam már szeptemberben 2 hónapja készül az oldaluk mi tart ilyen sokáig?
Talán félnek a sok panasztól?
Ezek a magyarországi Tesco-k olyan egyformák. pl.: a ceglédi Tesco kivülről is, belülről is borzalmasan néz ki, kivülről az a furcsa kiugró bejárat, hát nagyon ronda. Legalább a Praktikernek volt annyi esze, hogy nem oldalra tette a bejáratát és nem egy kocka alakú az egész, hanem háromszög. Az biztos semmi ízlésük nincsen a Tesco-soknak.
Nem ártana 5 évenként felújítani az árházaikat. Gondolok itt kecskeméti Tesco-ra. Újítottak valamit, de alig látszik.
-
Emberek!
Olvassa ezeket az oldalakat valaki?
A Tesco menedzsment biztos nem, mert akkor inkább a kútba ugranának, mint, hogy ott dolgozzanak.
Kerül, amibe kerül, ma reggel a Fogarasi úton akartam akciós határidőnaplót venni. Ott sem vot semmilyen, de a vevőszolgálat legalább tök tájékozatlan volt. Miután közöltem velük, hogy a reszortos (vagy ki) sem tud semmilyen hatéridő naplóról, majdnem meggyőztek, hogy csak én nem látom meg, pedig jó a szemem (hajlott korom ellenére is szemüveg nélkül olvasok, csak egyedül vadászpilóta nem lehetnék). Azon kívül, hogy állandóam telefonálnak, a benti dolgozókkal trécselnek, a hülye vevő ráér, csak pecsételésre alkalmasak. Alkalmasak?
Olvassa ezeket az oldalakat valaki?
A Tesco menedzsment biztos nem, mert akkor inkább a kútba ugranának, mint, hogy ott dolgozzanak.
Kerül, amibe kerül, ma reggel a Fogarasi úton akartam akciós határidőnaplót venni. Ott sem vot semmilyen, de a vevőszolgálat legalább tök tájékozatlan volt. Miután közöltem velük, hogy a reszortos (vagy ki) sem tud semmilyen hatéridő naplóról, majdnem meggyőztek, hogy csak én nem látom meg, pedig jó a szemem (hajlott korom ellenére is szemüveg nélkül olvasok, csak egyedül vadászpilóta nem lehetnék). Azon kívül, hogy állandóam telefonálnak, a benti dolgozókkal trécselnek, a hülye vevő ráér, csak pecsételésre alkalmasak. Alkalmasak?
Bocsánat! Most olvastam végig a Tescot.
Megindult az agyam:
-Tényleg, lekvár. Egyetlen egy úgy-ahogy jó magyar van. A "nagymama lekvárja". Sanda gyanú él kebelemben, hogy a franciák egy része is itt, vagy Lengyelországban készül (tudom, vonalkód...).
- Igen. Olcsó húsnak híg a leve, de mit tegyek ha a környékünkön a Tesco a legközelebbi, ahol általában van 3,6-os tej. Tesco ára:205.-, Cora:185.- Auchan:199.-).
- A kenyérsütéshez való lisztkeverék:399.- /"csóró" osztrákoknál a Lidl-ben (igazán nagyon jó) 89.- € cent (tán' 220.- Ft), igaz náluk az autópálya díj is kevesebb mint a fele mint nálunk, pedig ott van is pálya és síma is, a még csóróbb Svájcról már ne is beszéljünk/. Érdekes, az angliai Tescok egy kicsit másabbak, bunkó balkániaknak ez is jó. Gondolják.
Kéne szólni az ÁNTSZ-nek, hogy ellenőrizze a kosarak tisztaságát. Haccpi! (Vagy Morgó?)
Megindult az agyam:
-Tényleg, lekvár. Egyetlen egy úgy-ahogy jó magyar van. A "nagymama lekvárja". Sanda gyanú él kebelemben, hogy a franciák egy része is itt, vagy Lengyelországban készül (tudom, vonalkód...).
- Igen. Olcsó húsnak híg a leve, de mit tegyek ha a környékünkön a Tesco a legközelebbi, ahol általában van 3,6-os tej. Tesco ára:205.-, Cora:185.- Auchan:199.-).
- A kenyérsütéshez való lisztkeverék:399.- /"csóró" osztrákoknál a Lidl-ben (igazán nagyon jó) 89.- € cent (tán' 220.- Ft), igaz náluk az autópálya díj is kevesebb mint a fele mint nálunk, pedig ott van is pálya és síma is, a még csóróbb Svájcról már ne is beszéljünk/. Érdekes, az angliai Tescok egy kicsit másabbak, bunkó balkániaknak ez is jó. Gondolják.
Kéne szólni az ÁNTSZ-nek, hogy ellenőrizze a kosarak tisztaságát. Haccpi! (Vagy Morgó?)
Ma reggel 8 órakor az alábbi általam keresett (eladó sem találta!)akaciós termékek nem voltak Polusban az eladótérben (6 órakor indult akció):
- Vanish folttisztitó + szappan,
- műbőr határidőnapló fém sarokkal(699.-),
- csirkamell gazdag zöldségkörettel (365.-).
A tejhűtők folynak, ízléses paírtörlő hurkákkal gátolják a folyást.
Egy-egy áru több helyen is van, de van ami nem ott ahol az ember gondolná. Egyébként eléggé lapukkant, mint a szocializmusban a "kiskoszos" Közértek.
- Vanish folttisztitó + szappan,
- műbőr határidőnapló fém sarokkal(699.-),
- csirkamell gazdag zöldségkörettel (365.-).
A tejhűtők folynak, ízléses paírtörlő hurkákkal gátolják a folyást.
Egy-egy áru több helyen is van, de van ami nem ott ahol az ember gondolná. Egyébként eléggé lapukkant, mint a szocializmusban a "kiskoszos" Közértek.
Nagyi, lásd Nyertesek!
NILS, tegnap a férjem sikoltozott örömében néhány CD láttán, Pink Floyd, Doors, Black Sabbath, na meg néha becsusszant egy-egy mulatós cédé is, ezeket gyorsan odébb hajította :)) Ezek ugyan darabáron voltak, nem tudom, a kilósak közé mik kerülnek.
NILS, tegnap a férjem sikoltozott örömében néhány CD láttán, Pink Floyd, Doors, Black Sabbath, na meg néha becsusszant egy-egy mulatós cédé is, ezeket gyorsan odébb hajította :)) Ezek ugyan darabáron voltak, nem tudom, a kilósak közé mik kerülnek.
A friss Tesco szórólap szerint holnap 6 órától kilóra lehet a hiperekben zenei cd-ket vásárolni !!!
Tud esetleg valaki erről bővebbet ?
Ugye nem a szemetet árusítják ki ?!
Mindenesetre reggel kinézek hozzájuk.
Tud esetleg valaki erről bővebbet ?
Ugye nem a szemetet árusítják ki ?!
Mindenesetre reggel kinézek hozzájuk.
Csak annyit tudok, hogy a szelvényes játék nyerteseit postán értesítik. A vevőszolgálatnál kérdeztem meg. Ott mondta a hölgy, hogy nem lesz kitéve sehova a lista.