// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 110 oldal |
Én is aMagdi mellett vagyok, megbízható cserepartner, mi is már sokat cseréltünk, mindig rendben volt minden. Én inkább a postát okolnám, mert nagyon sok levél nem érkezik meg a címzetthez. Én általában elsőbbségivel adom fel a cseréket, de amíg vissza nem jön a jelzés, hogy megkapták, mindig frászban vagyok, hogy ne hogy azt gondolják, hogy nem adtam fel, sokszor elkérem a postán a kis blokkot, hogy tudjam mondani, hogy elment a csere, persze ez nem mindenkinek elég!
Mi is csereltunk mar Magdival nem is apro dolgot. Legutobb egy hotdog keszitogepet. Elotte par nappal a koronas csereje is ideert. Korrekt, szavahiheto partner,ami egyre ritkabb koreinkben!!!
Mellesleg megjegyzem,h a posta egy nagy rakas... mostanaban. Nekem a postas a regi szemelyi igazolvany szamommal, ami kb 3 eves felvett egy par nyeremenyt... szerintem a sajat kornyekeden nezz szet elobb...
Mellesleg megjegyzem,h a posta egy nagy rakas... mostanaban. Nekem a postas a regi szemelyi igazolvany szamommal, ami kb 3 eves felvett egy par nyeremenyt... szerintem a sajat kornyekeden nezz szet elobb...
rea300! hétfőn megérkezik ,még nincs késve /nálunk pld,19-ig van nyitva a posta , csak 18 -ig feladott leveleket továbbítanak azon a napon !
De ügyes.Mindjárt vissza vág!!!Nem hiszem,hogy ezek után még el kell fogadnom másik 3 blokkot.Kitudja............
De ha már máskor is keveredett el levele,biztos hogy csak véletlen??
De én nem vitázom,szerintem nem adta fel,ez az én véleményem.
(Más elsőbbségi nélkül adja fel levelét még is ideér)
De ha már máskor is keveredett el levele,biztos hogy csak véletlen??
De én nem vitázom,szerintem nem adta fel,ez az én véleményem.
(Más elsőbbségi nélkül adja fel levelét még is ideér)
Magdi mellett vagyok,korrekt,megbízható ! Egyébként még megérkezhet a levél ,személyes tapasztalat,3 hétig keringett valahol ,mire rám talált !
Elnézést az elírásokérg, a telefonom zizi.
Bocs, hogy beleszólok, de én tönn alkalommal cseréltem Magdival, egyszer -a posta hibájából- nem kaptam meg levelrt és kaptam tőle helyette plussz két blokkotm Azóta is több alkalommal cseréltünk, legutóbb 2 napja mindig pontos volt és korrekt.
"Kedves" (zazu11) Molnár Annamária!
Az én lelkiismeretem tiszta, mert feladtam a megbeszélteknek megfelelően a cserét. Az, hogy nem kaptad, nem az én hibám. Felajánlottam, h az 5 blokk helyett 3 blokkot beszkennelek és nyerés estén ajánlva postázom. Nem fogadtad el, helyette alpári stílusban írsz és helyesírási hibákkal teli. Idézem: "Megvàrtam a pénteket,de ma sem jött levél.Gondolom fordítot helyzetben te sem hinnéd el,hogy fel lett adva az a levél."
"Na persze.Tarsd meg a blokkjaidat.3000 kulométerröl ide érnek levelek,egy nevenics falubòl meg nem.Àtvertél ennyi."
Kedves megbízható, régi Fórumosok! Nagyon vigyázzatok vele, hogy ne járjatok így!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az én lelkiismeretem tiszta, mert feladtam a megbeszélteknek megfelelően a cserét. Az, hogy nem kaptad, nem az én hibám. Felajánlottam, h az 5 blokk helyett 3 blokkot beszkennelek és nyerés estén ajánlva postázom. Nem fogadtad el, helyette alpári stílusban írsz és helyesírási hibákkal teli. Idézem: "Megvàrtam a pénteket,de ma sem jött levél.Gondolom fordítot helyzetben te sem hinnéd el,hogy fel lett adva az a levél."
"Na persze.Tarsd meg a blokkjaidat.3000 kulométerröl ide érnek levelek,egy nevenics falubòl meg nem.Àtvertél ennyi."
Kedves megbízható, régi Fórumosok! Nagyon vigyázzatok vele, hogy ne járjatok így!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csernyik elirtam dühönben
Csernyuk Magdolna feladott egy borítékot múlt hét pénteken azòta nem ért ide.Érdekes minden honnan ide ér csak pont töle nem.
bbagi 2 napja feladott nekem elsőbbségivel levelet. A cseréi azóta sem érkeztek meg.
"Kedves" cse!
A kódokat 10-esével kúldtem neked fényképezve, mert azt beszéltük meg, h ha nem lâtod jól akkor szólsz és addig nem is kaptad a következő 10-et. (Amikor ilyen volt bepötyögtem neked a kódot.) Mind szűz kód volt 159 db 4 barackos és 9 db 2 barackos. S mi az, h Te mâsnak töltöd fel egy részét, ha egyszer megegyeztünk vmiben? Abban igazad van, h nem csere volt, hanem megvetted de ez a tény nem vâltoztat azon, h becsaptâl minket és nem tartottad magad a megbeszéltekhez.
A kódokat 10-esével kúldtem neked fényképezve, mert azt beszéltük meg, h ha nem lâtod jól akkor szólsz és addig nem is kaptad a következő 10-et. (Amikor ilyen volt bepötyögtem neked a kódot.) Mind szűz kód volt 159 db 4 barackos és 9 db 2 barackos. S mi az, h Te mâsnak töltöd fel egy részét, ha egyszer megegyeztünk vmiben? Abban igazad van, h nem csere volt, hanem megvetted de ez a tény nem vâltoztat azon, h becsaptâl minket és nem tartottad magad a megbeszéltekhez.
Különböző regről kell, és 6 kódnál megállni... és van a 2014 és 2015-s karácsonyi ajándékkód egyikért 2-t, másikért 4 barit ad... és új regeknél is lehet használni.... ami még szűz...
Nem kell bajlódni itt nem megbízható cserékkel... ha ilyen kell szóljatok nekem, és segítek, persze nem ingyen....
Bár elég macera, de megoldható....
Nem kell bajlódni itt nem megbízható cserékkel... ha ilyen kell szóljatok nekem, és segítek, persze nem ingyen....
Bár elég macera, de megoldható....
15ért vettem (mástól) egy barackot, nem egy kódot! Értő olvasás!!! A neked küldött kódok 4 barackosak javarészt! Vezessem le??? 4*15=60 + a krajcár értéke, ami ugye nekem nem fontos. Jókor küldöd már át... Kicsit előbb kellett volna jelezni, hogy gond van a kódokkal, egy hete írtam neked, számítottunk azokra a barackokra! Nagyon remélem, nem ezen bukjuk! Én befejeztem, szerintem ennyiből mindenki el tudja dönteni, hogy ki volt a hibás!
Amúgy amiket megcáfoltam, látom már nem reagálsz. Nekem tovább a is szándékos átbaszás szaga van.
Amúgy amiket megcáfoltam, látom már nem reagálsz. Nekem tovább a is szándékos átbaszás szaga van.
Na Most írod hogy 15ftért vetted én 20ft-ot fizettem érte .a kódok Beánál vannak tőle kérd mert átküldte őket aminél kiírta hogy feltöltött meg sikertelen feltöltés én nem írogattam ki.
Paintuci előtted le a kalappal. Ez a Sió nekem nagyon negatív....
cse! Ne haragudj, de arra az üzenetedre írtam vissza, hogy kevés a kód, azt küldtem este 6 után, arra nem válaszoltál. Le van fotózva az összes kód, senkinek egy szóval nem említetted, hogy nem tudtad feltölteni (orvosolható lett volna, de gyanús, hogy ezt csak most említed miután bekerült a neved ide...), valamint úgy szólt az egyezség, hogy azért kapod meg picsa 20 ft-ért a kódokat, hogy a barackokat mi kapjuk. Így szólt a fáma kedves! Kérdezd már meg a többieket, hogy mennyiért mennek a 4 barackos kódok... Én barackonként fizetek bakker 15 ft-ot a csere partneremnek. És igen, tudom a pontos összeget, mert az én számlámra fizetted be.
És NEM volt 2 dl-s kód közte!!! Fizetek 20 ft-ot a kódokért, küldd vissza kérlek amiket nem tudtál feltölteni. Persze ha nekem sem sikerül, küldöm be a siónak és akkor majd kiderül, hogy mi újság azokkal a kódokkal. Az általunk leírtak mind bizonyíthatóak. Te hogyan bitonyítod, hogy nem akartál átvágni?
És NEM volt 2 dl-s kód közte!!! Fizetek 20 ft-ot a kódokért, küldd vissza kérlek amiket nem tudtál feltölteni. Persze ha nekem sem sikerül, küldöm be a siónak és akkor majd kiderül, hogy mi újság azokkal a kódokkal. Az általunk leírtak mind bizonyíthatóak. Te hogyan bitonyítod, hogy nem akartál átvágni?
Paintuci, napi 7 kód mehet fel anélkül, hogy folyton bekérnék a kódokat... Az febr.13 óta (57 nap) 399 kódot jelent. Amit kapot, az pedig 159 db 4 barackos kód volt plusz néhány 2 barackos. Ha nem is tölt minden nap, akkor is simán fel lehet tolni egy regről. Figyelembe véve, hogy marhára időben szóltunk valamint a jelenlegi sió kód "árfolyamhoz" képest nudli volt amit patrik4 kért cserébe, ezt egy csúnya átverésnek könyveljük el ráadásul ami még bosszantó, hogy hülyének is néz minket.
És az sem igaz hogy nem válaszoltam tegnap délután írtam hogy bepakoltam a barackokat .