Startlap - Citromail képeslap
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 9 oldal |
Gratulálok a fórumosoknak:o)
Lányok, nagy gratula ! Ennyi e-mailből ez nem semmi ! . . . innen szép nyerni, ahogy mondani szokták !
Csenabi Panasonic DVD-S27 DVD-lejátszó delphyn National Geographic karácsonyi ajándékcsomag
Csenabi Panasonic DVD-S27 DVD-lejátszó delphyn National Geographic karácsonyi ajándékcsomag
www.startlap.hu/kepeslapjatek
Itt vannak a nyertesek!
Itt vannak a nyertesek!
Nagyon ritka, az olyan játék ahol betartják a saját maguk által kiírt időpontokat.
Nem is lenne senki ideges, türelmetlen, ha nem azt a választ kaptuk volna, hogy a tegnapi nap folyamán fennt lesz a Startlap főoldalon!?!??
Hát igen! Lehet, hogy nincs fórumos, hisz már 5én sorsoltak, azóta csak kiértesítették a nyerteseket.
Csak jó lenne végre nyerteslistát olvasni.
Csak jó lenne végre nyerteslistát olvasni.
Nem t'om miért vagytok ilyen türelmetlenek! Kár szót fecsérelni erre. Úgy viselkedtek mintha az összes játék eddig halál pontos lett volna.
Vicke: Én el tudom képzelni hogy senki sem nyer a fórumról, mert rengetegen mentek ezért a pár db nyereményért. Sajnos az esély igen csekély. Tán 20 ajándék ha van összesen. De hol vannak már a nyertesek?
Szerintem még a nyertesek sem tudnak arról, hogy nyertek. Azt egyszerűen nem tudnám elképzelni, hogy egy ajándék sem landolt a fórumosoknál!
Szerintem a nyerteseket már értesítették.
..én is írtam nekik, még tegnap este, semmi reakció... :(
Mostmár aztán tényleg kellenének a nyertesek. Az ilyet én már nem szeretem, nem tartják magukat az ígéretükhöz. Még mindig semmi.
sziasztok!
Hát én is irtam nekik,de még nem kaptam választ eddig...
Egész nap bogarásztam hátha felkerült valahova az a lista,de eddig semmi nem történt..
Hát én is irtam nekik,de még nem kaptam választ eddig...
Egész nap bogarásztam hátha felkerült valahova az a lista,de eddig semmi nem történt..
A kis türelem már bőven lejárt ;-) Még mindig nincs névsor :(
Írtam a stratlaposoknak, hogy mikor lesz már fenn a nyerteslista..ezt a választ kaptam:
Kedves Látogatónk!
A nyertesek neve hamarosan olvasható lesz a Startlap nyitóoldalán.
Addig is türelmét és megértését kérem.
Üdvözlettel: Szili Zsófi zs.szili@sanomabp.hu
Startlap
Kedves Látogatónk!
A nyertesek neve hamarosan olvasható lesz a Startlap nyitóoldalán.
Addig is türelmét és megértését kérem.
Üdvözlettel: Szili Zsófi zs.szili@sanomabp.hu
Startlap
Bárcsak nyernénk sokan! Tettünk érte!
Nekem is sokan nem nézték meg..még volt, akitől ma jhött visszajelzés..h ma nézte meg:(:(
Nekem is sokan nem nézték meg..még volt, akitől ma jhött visszajelzés..h ma nézte meg:(:(
...ha jól emléxem, holnap lesz a sorsolás, szorítsunk, hogy minél többen a nyertesek között legyünk!!! :)
Van már hír a startlapos képeslapok végeredményéről?
Én is köszönöm mindenkinek a lapokat, én is ahogy tudtam küldtem, bár sokan meg sem nézték, így nem kerülhettünk játékba.
Én is köszönöm mindenkinek a képeslapokat. Hát nem keveset küldtünk el! Remélem haszna is lesz:D
Mindenkine minden jót kívánok!!!!
Egészséget, boldogságot, és sok-sok nyereményt az újjévben!!!
Mindenkine minden jót kívánok!!!!
Egészséget, boldogságot, és sok-sok nyereményt az újjévben!!!