Danone kérdés-válasz
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 12 oldal |
Nem fogyott el, csak egy számról egy rarantált ajándék ( útitársas ) nyerhető.
Most küldtem be egy kódot, és azt írta ki, hogy garantált ajándékot már nem nyerhetek. Ezek szerint elfogyott? Még jó, hogy pár napja beküldtem a 20-at, illetve, hogy kiírja, hogy már garantált nincs. Igy már nem várjuk hiába az ajándékot.
laszlo0515
Irtam, 5-öt szeretnék kérni.
Irtam, 5-öt szeretnék kérni.
VAN 20 DARAB DANONE FEDŐFÓLIÁM AKINEK KELL AZ SZÓLJON
VAN 20 DARAB DANONE FEDŐFÓLIÁM AKINEK KELL AZ SZÓLJON
Az utitársasok márcsak ekkorák...
Én megkaptam postán a 20.joghurt után járó mágneses játékot.Az átmérője kb.10 cm és ami benne van alig látom olyan apró figurák.
Ezenkívül nyertem egy társasjátékot amit a kód beküldése után azonnal kiírt a gép és kb.2 hét múlva meg is kaptam.
Ezenkívül nyertem egy társasjátékot amit a kód beküldése után azonnal kiírt a gép és kb.2 hét múlva meg is kaptam.
van 15 danonenom akinek kell az szóljon és majd megbeszéljük a cserét!!!! akinek kell az gyorsan írjon!!!!
van 15 danonenom akinek kell az szóljon és majd megbeszéljük a cserét!!!! akinek kell az gyorsan írjon!!!!
Ma megint olyan levelet kaptam, amit már 1 hete feladtak.
Mostanában max. ennyire képes a posta. :((
Mostanában max. ennyire képes a posta. :((
Az info szerint legkésöbb a 20. kód után egy hónappal postázzák. Állítólag az enyémet pénteken adták fel,de még nincs sehol.:(
Szerintem a Multik nyertesét nem írják ki, mert ugye visszajeleznek SMS-ben, vagy online azonnal, hogy te vagy e a szerencsés. legalább is nálam így volt.
A gari ajándék, meg fene tudja mikor jön. Van akinek 1 hét, én már hetek óta várok hármat is.
A gari ajándék, meg fene tudja mikor jön. Van akinek 1 hét, én már hetek óta várok hármat is.
Már 3 x 20 választ beküldtem. A garantált nyeremény mikorra várható?
Egyébként hol olvasható a napi 40 kisorsolt Multimillimos társas nyertese?
VAN 15 DANONENOM!!!! AKINEK KELL AZ SZOLJON ÉS MEJD MEGBESZÉLJÜK A CSERÉT
Danon infó: 0640441-144,csak nem lehet elérni őket. Mail:danoneinfo@danone.hu, itt válaszolnak csak nem mindig a feltett kérdésedre.:(
SZiasztok!
Hol lehet a Danone játék szervezőit elérni mert a körzetszámot kifelejtettem a telefonszámból!
Köszi!
Paso
Hol lehet a Danone játék szervezőit elérni mert a körzetszámot kifelejtettem a telefonszámból!
Köszi!
Paso
hogy multimiliomos társast nyertél,ezt már valaki beírta egyszer.