veszkó
Te látod a nyerteseket? Nálam sehol sincs. Feltennéd a linket?
Köszi.
Akkor gondolom ez a főnyeremény. Lehet abból adódott, hogy számtalanszor lehetett beküldeni ugyanazt a blokkot és lehet ezt a kódot töltötték fel a legtöbbször. Amatőrök.
Sziasztok, köszönöm a segítségeteket!
Annyit szerintem elárulhatok, hogy Tante F. játékkal kapcsolatos és hogy hihetetlen nagyot hibáztak a szervezők.
Ha tippelnem kéne 25 embertől kérték be ugyanazt a blokkot...
Szorítok mindenkinek, hogy tisztázódjon ez az ügy!
De miért? Avassatok már be! Vagy csak én nem értem?
Ez a kód engem is érdekelne
veszkó
Dunakeszi vagy Békésszentandrás egy bizonyos családhoz köthető.
Hivd fel mind 2 boltot és kiderül...
Sziasztok!
SOS tudnom kellene, h melyik Lidl-é ez az Ap kód
APA09301702
Vagy h hogy lehet kinyomozni ezt!?
Köszönöm a segítséget!
rigop, jojó! Köszönöm szépen!
marcsi8 nem jó ,ne töltsd fel
csak a LINDT Lindor kiírás jó /termék vagy rá kell iratni ,bolti bélyegző ,aláírás ,így fogadják el ./kérdeztem és ezt a választ kaptam .
marcsi8: nem töltheted fel, hisz az a termék nem Lindor
A Lindor játékba feltölthetem a Lindt excelence blokkot vagy az nem jó?
Gyógyulj meg, minél hamarabb! Szívesen, máskor is!
Selyemakac nagyon köszi a megfejtést sajnos kórházban voltam ezért csak most írok
gyemant
Ha máskor segítséget kérsz, akkor tedd publikussá a címedet vagy használd a címzett fórumon megadott címét!
Beszéljétek le róla, hogy éjjel ezzel adjon szerenádot nekem.
Sziasztok. A Kardoskúti ovisok beneveztek egy rajz versenyre. Egyenlőre a második helyen vagyunk csak. Szeretnék kérni szavazatokat a képre kattintva.
A Kardoskúzi Napköziotthonos Óvoda nagycsoportosainak . Holnap 29.-én 2 óráig tart a verseny. Köszönöm Márta
https://www.facebook.com/share/p/cyejXUkZPezrmESu
/
Kedves Selyemakác!
Írtam a kereszrejtvenyek fórumba Neked de látom nem 9lvastad! Ismét kemény dió bajom van ha tudnál segíteni megköszönnem
2 db Pick kódot szeretnék kérni kölcsön valakitől még a mai napon.
Holnap viszonoznám!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
https://erdmost.hu/2024/10/04/jotekonysagi-sutivasar-
gergoert-a-magyarok-erdi-vasaran
Gergőn és családján a Szülők Fóruma Egyesületen keresztül is segíthetünk, a 11742135-20081359-00000000 számlaszámra való utalással (közlemény: Gergő).
Urulógiával kell beszélni. El kell mondani a körülményeket. Ők ismerik igazán a lehetőségeket.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások