Lehet,hogy mégse kellett volna szétszedned,de ne búsúlj legalább örömet szereztél Muronyban (ötödször),Lipóton(legalább van min vigyorogniuk),meg Kemecsén.
Na és persze Taki néni is elmehetne a jó öreg Taki bácsi után taxizni,ha nem is Anarcsra,de legalább a Szomszédokba!
CBA
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 6 oldal |
Ja, és olyan jól sikerült a keverés, hogy az 59 beküldött pályázatomból egy sem nyert :( :))
Nem. Én szedtem szét, és mindig igyekeztem minél jobban megkeverni a zsákokban a borítékokat.
A sima fehér boríték is megfeleő, de bélyeget felesleges rá ragasztani!!!! Nagyon sokan felbélyegzett borítékot dobálnak be :))
A sima fehér boríték is megfeleő, de bélyeget felesleges rá ragasztani!!!! Nagyon sokan felbélyegzett borítékot dobálnak be :))
De gyerekek ki az aki zacskóz és gumiz,és legfőbbképp miért?Legalább szétszedetted?A pénztárosok meg úgy vigyáznak a boritékjaikra--már ha van egyáltalán,általában hónapokig nincs--mintha a családi ezüst lenne.
Voltam a CBA sorsoláson. Nem is egyen, hanem kettőn, mert a múlt hónapban is megnéztem.
Első alkalommal meglepődtem, mert semmit nem tapasztaltam abból amit Rea írt. Nagyjából minden rendben ment.
A mostani már nem volt olyan zökkenőmentes. Az egyik zsákban találtam több bezacskózott, összegumizott csomagot is. Így már hihetetlennek találtam azt az állítást, hogy sorsolás előtt átnézték a zsákokat.
Megállapítottam, hogy Reának mindenben igaza van, és nem ártana a CBA-nak kicsit jobban odafigyelni a dolgokra.
Rengeteg szabálytalan beküldés is érkezik. Sokan nem szabványos, vagy szines borítékot dobnak be. Mások elfelejtik beletenni a kért logókat. A szaláminál meg minden van a blokkon, csak Bábolna nincs. Természetesen ezek érvénytelen pályázatnak minősülnek.
De sokan vannak akik olvashatatlan nevet, címet írnak a borítékra, vagy elfelejtik, hogy irányítószámuk is van.
Első alkalommal meglepődtem, mert semmit nem tapasztaltam abból amit Rea írt. Nagyjából minden rendben ment.
A mostani már nem volt olyan zökkenőmentes. Az egyik zsákban találtam több bezacskózott, összegumizott csomagot is. Így már hihetetlennek találtam azt az állítást, hogy sorsolás előtt átnézték a zsákokat.
Megállapítottam, hogy Reának mindenben igaza van, és nem ártana a CBA-nak kicsit jobban odafigyelni a dolgokra.
Rengeteg szabálytalan beküldés is érkezik. Sokan nem szabványos, vagy szines borítékot dobnak be. Mások elfelejtik beletenni a kért logókat. A szaláminál meg minden van a blokkon, csak Bábolna nincs. Természetesen ezek érvénytelen pályázatnak minősülnek.
De sokan vannak akik olvashatatlan nevet, címet írnak a borítékra, vagy elfelejtik, hogy irányítószámuk is van.
Tanulság a következő hónap borítékait mindig az elmult hónap sorsolása után kell bedobni ezek szerint. De akkor ez a plakátokon is szerepeljen!!!!!!! ....és vmi oka van annak is, hogy a nyeremények csökkennek. Talán már sokan feladták a játékot.
Véleményem!
SZerintem ki se mennek, meg se nézik csak írkálnak....
Fogalmuk nincs mi megy!!! Sajnos amíg több bejelentés nem érkezik
-gondolom én- addig üllnek babérjaikon.
Lacibácsinak üzenem, hogy talán jobb lenne, ha átgondolná miker irogat!!! Valahogy ő sincs a helyzet magaslatán!!!
SZerintem ki se mennek, meg se nézik csak írkálnak....
Fogalmuk nincs mi megy!!! Sajnos amíg több bejelentés nem érkezik
-gondolom én- addig üllnek babérjaikon.
Lacibácsinak üzenem, hogy talán jobb lenne, ha átgondolná miker irogat!!! Valahogy ő sincs a helyzet magaslatán!!!
Szinoníma szótár:
fanyalog~ kelletlenül viselkedve, kelletlenkedik
fanyalogva~ ímmál-ámmal
fanyalog~ kelletlenül viselkedve, kelletlenkedik
fanyalogva~ ímmál-ámmal
Mi a pontos megnevezése a fanyalgó szónak? Én olyan buta vagyok?
Akit érdekel, megjött a válasz a SZF-től:
Tisztelt XY!
A SZF-hez megküldött CBA nyereményjátékával összefüggésben lefolytatott vizsgálatról az alábbiakban tájékoztatom.
A nyereményjáték március 5-től március 31-ig tartott. A sorsolás április 21-én zajlott. A pályázatok begyűjtését egy CBA által megbízott cég végezte április 1. és 20. között. Az időszakonként begyűjtött pályázatokat játékonként szétválogatták, hogy azok a megfelelő sorsoláson vegyenek részt. A soproni CBA boltból - a rendelkezésünkre bocsátott dokumentumok alapján - április 7. és 14. között szállították el a különböző játékokra bedobott nyereményszelvényeket.
A szervező által beküldött dokumentáció alapján tehát megállapítható, hogy a nyereményszelvények ápr. 1 és 20 között kerültek begyűjtésre az április 21-i sorsoláshoz, így fordulhatott elő, hogy Ön április 6-án még látta a be nem gyűjtött nyereményszelvényeket, mely alapján azt hihette, hogy azok nem is fognak részt venni a sorsoláson.
Mindezek alapján, kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.
No comment :(
Tisztelt XY!
A SZF-hez megküldött CBA nyereményjátékával összefüggésben lefolytatott vizsgálatról az alábbiakban tájékoztatom.
A nyereményjáték március 5-től március 31-ig tartott. A sorsolás április 21-én zajlott. A pályázatok begyűjtését egy CBA által megbízott cég végezte április 1. és 20. között. Az időszakonként begyűjtött pályázatokat játékonként szétválogatták, hogy azok a megfelelő sorsoláson vegyenek részt. A soproni CBA boltból - a rendelkezésünkre bocsátott dokumentumok alapján - április 7. és 14. között szállították el a különböző játékokra bedobott nyereményszelvényeket.
A szervező által beküldött dokumentáció alapján tehát megállapítható, hogy a nyereményszelvények ápr. 1 és 20 között kerültek begyűjtésre az április 21-i sorsoláshoz, így fordulhatott elő, hogy Ön április 6-án még látta a be nem gyűjtött nyereményszelvényeket, mely alapján azt hihette, hogy azok nem is fognak részt venni a sorsoláson.
Mindezek alapján, kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.
No comment :(
A CBA-s játékok nyereménye is egyre lejebb csúszik,ahogy a CBA színvonala is a szemünkben! Emlékeztek 2 éve vmi jó kis kocsi volt a nyeremény,a márkája most nem ugrik be,aztán lejebb adtak,tavaly már csak Daewoo kocsi volt,aztán idén jan.-tól már csak pénznyeremények bankkártyán elöször,ha jól emlékszem ,egy 100ezres bankkártya meg 10 db 60 ezres,aztán abból is lecsippentettek pár hónapja,a 100ezresen kívül, már csak 10db 50 ezrest lehet nyerni. :(
A játék tisztasága,megbízhatósága is csökkent,nem csak a nyeremények! :((
Kiváncsi leszek az e havi sorsolásra,keverés,összegumizott borítékok,stb. remélem tanúltak a múltkori példából és frappánsabban bonyolítják le,vagy mégsem??? Majd kiderül,ha valaki elmegy innen a fórumról a sorsolásra,ugye megosztja velünk a beszámolót?! :)
A játék tisztasága,megbízhatósága is csökkent,nem csak a nyeremények! :((
Kiváncsi leszek az e havi sorsolásra,keverés,összegumizott borítékok,stb. remélem tanúltak a múltkori példából és frappánsabban bonyolítják le,vagy mégsem??? Majd kiderül,ha valaki elmegy innen a fórumról a sorsolásra,ugye megosztja velünk a beszámolót?! :)
Laci bácsi
"..sem kötelező évi száz milliókat szétosztani "
Persze, hogy nem.
Ha egy cég megteszi, akkor a forgalmát, jó hírnevét akarja vele növelni. Ha mégsem ezt éri el, akkor kidobott pénz, amit az adott játékra szánt.
"..sem kötelező évi száz milliókat szétosztani "
Persze, hogy nem.
Ha egy cég megteszi, akkor a forgalmát, jó hírnevét akarja vele növelni. Ha mégsem ezt éri el, akkor kidobott pénz, amit az adott játékra szánt.
Kedves Lackó bá!
Ha nincs ürítési hat. idő,akkor hogy a csudába tudják a "szétválogatók" a borítékok közül,mi mihez tartozik,mert már itt az új játék,jun. 5-től,tehát azok a borítékok is ugynabban a ládában landolnak,ahol az elöző havi pályázatok nyugszanak! Kicsit fura ez a hozzáállás+a CBA-as dolgozók nemtörödőmsége is,hogy ez tul. képpen nem is az ő feladatuk nem rájuk tartozik stb. :(
A játékban+a sorsolásban illetékesek közül,meg senki se iparkodik érdemi választ adni a kérdéseinkre,még itt a fórumon sem,nemhogy a CBA-ban! :O :o
Ha nincs ürítési hat. idő,akkor hogy a csudába tudják a "szétválogatók" a borítékok közül,mi mihez tartozik,mert már itt az új játék,jun. 5-től,tehát azok a borítékok is ugynabban a ládában landolnak,ahol az elöző havi pályázatok nyugszanak! Kicsit fura ez a hozzáállás+a CBA-as dolgozók nemtörödőmsége is,hogy ez tul. képpen nem is az ő feladatuk nem rájuk tartozik stb. :(
A játékban+a sorsolásban illetékesek közül,meg senki se iparkodik érdemi választ adni a kérdéseinkre,még itt a fórumon sem,nemhogy a CBA-ban! :O :o
Nyugi Fáreó nincs üritési hat.idő.Különben sem kötelező évi száz milliókat szétosztani a fanyalgók között.
Ezekszerint más CBA-k-ban is ugyanilyen sz@r doboz van! :O
Fáreó!
Sajnos nem tudok segíteni, csak azt hittem, hogy Te is a Déli CBA-ban próbáltad "betuszkolni" a leveleidet, mert én ott jártam így, hogy rosszul van összehajtva a doboz és majdnem szétvágta a kezemet, mert annyira tele van a teteje.....
Sajnos nem tudok segíteni, csak azt hittem, hogy Te is a Déli CBA-ban próbáltad "betuszkolni" a leveleidet, mert én ott jártam így, hogy rosszul van összehajtva a doboz és majdnem szétvágta a kezemet, mert annyira tele van a teteje.....
Fáreo
a negatívban volt CBA, mielőtt külön topikot nyitottak.
a negatívban volt CBA, mielőtt külön topikot nyitottak.
Végre én is nyertem a CBA-ban: kedvenc hisztérika pénztárosnőm 99 Ft-ot ütött be 199 helyett két szendvicskrém áraként. Ha előre tudom, többet veszek. :))
Nem szóltam neki, nem akartam megzavarni a munkájában.
Nem szóltam neki, nem akartam megzavarni a munkájában.
Bimbula!
Egy III. ker.-i óbudai CBA-ban.
Tudsz segíteni,hogy hova írjak?! Köszi!
Egy III. ker.-i óbudai CBA-ban.
Tudsz segíteni,hogy hova írjak?! Köszi!
Fáreo!
Ez melyik CBA-ban volt???
Ez melyik CBA-ban volt???