Sziasztok ,
ma hívtak erről a számról :
+36 30 874 8933
Nem ismerős valakinek ?
Amikor visszahívtam , furcsán csengett de nem vette fel senki ..
Köszi
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 259 oldal |
Ma vettem IGLOT ott is Prepaid kártyás a 2 millka. Kedves Fortuna csak szólok,hogy nekem már van egy kis tapasztalatom ezzel a kártyával ne stresszelj senkit feleslegesen!
Köszönöm azoknak akik velem együtt örültek a szerencsés végkifejletnek. Nagyon leragadtatok a " bedugósnál" de nincs is azzal semmi baj-sőt! Tehát van 2 ATM kétszer próbáltam az egyikken de mindkétszer csak 100 000 et engedett beírni. Előző nap be lett állítva at 1M limit.Az első sikertelen próbálkozás után leellenőrizte at ügyintéző a limitet és miután a kártyát és az 1M limitet is rendben találta megkért,hogy próbáljam meg még1x az 1M ót beírni mert a beírásnak és a levételnek is működnie kellene . Ennek ellenére 2x is csak 100000 et lehetett beírni Ezek után átléptem a 2. ATM hez arra gondolva hátha csak technikaihiba van az elsőn. Miután ÉRINTÉSSEL és a PIN kóddal beléptem aktiválódott és a kijelzőn láhatóvaá vált,hogy EURÓS nem jelöltem ki összeget mint már írtam- helytelenül- otthagytam és miután 1 percig még aktív maradt valaki levett 1000 eurót ami szerencsére visszakerült. Tehát nem feltétlenül kellaz első tranzakciósnak bedugósnak lennie.
"Az első tranzakciónak bedugósnak/lehúzósnak kell lenni!
Érintéses nem jó!"
Így igaz! Erről meg is feledkeztem.
Érintéses nem jó!"
Így igaz! Erről meg is feledkeztem.
Örülök, hogy meglett a pénz, és gratulálok a nyereményhez.
Ha ezer eurót le tudtak róla venni, akkor nem lehetett 100 ezer forint a kp. felvételi limit. Minden új kártyánál, az aktiválás után az első tranzakciónak bedugósnak/lehúzósnak kell lenni! Érintéses nem jó!
Tegnap szerintem országos hiba volt az Otp-nél. Készpénzt akartunk berakni automatába,de sehol nem volt jó. Volt,ahol kint is volt technikai hiba. Nem csak mi jártunk így,másnak sem sikerült ,ugyan ott. Lehet hétfőn minden oké lesz. Vagy már ma
Nem lehet, hogy a kártya ATM készpénzfelvételi limitje volt 100.000 Ft-ra beállítva? Általában ennyi az alapbeállítás, amit lehet módosítani.
Nagy tanulság:
Ahova belépsz, onnan ki is kell lépni, ha nem szeretnéd, hogy vissza éljenek az adataiddal.
Nekem is volt mostanában olyan akcióm automatánál, hogy végül nem vettem fel pénzt (nem volt olyan címlet, amilyet szerettem volna), de kiléptem, mielőtt eljöttem. Nem hagytam nyitva a kaput az utánam jövőnek.
Ahova belépsz, onnan ki is kell lépni, ha nem szeretnéd, hogy vissza éljenek az adataiddal.
Nekem is volt mostanában olyan akcióm automatánál, hogy végül nem vettem fel pénzt (nem volt olyan címlet, amilyet szerettem volna), de kiléptem, mielőtt eljöttem. Nem hagytam nyitva a kaput az utánam jövőnek.
Szerintem inkább csak átgondolta az illető, hogy érdemes-e megtartania a pénzt úgy, hogy nyilvánvalóan ott a kamera. Mert különben ha én épp kiveszek pénzt az automatából és kijön vele plusz 1000 euro, azt azért azonnal észre lehet venni.
Köszönöm fcnv!
SzerencsésFlótás!
Köszönöm, hogy leírtad a történeted, tényleg lehet belőle tanulni. Nem gondoltam volna,hogy ilyen előfordulhat. Örülök a pozitív végkifejletnek. Gratulálok a nyereményhez!
Köszönöm, hogy leírtad a történeted, tényleg lehet belőle tanulni. Nem gondoltam volna,hogy ilyen előfordulhat. Örülök a pozitív végkifejletnek. Gratulálok a nyereményhez!
Sziasztok! " Kétszer nyertem az UNILEVERREL"
Azért írom le a történetet mert vannak akik jóidulattal vannak az irányomba és ha csak egy kicsit is segít már megérte.
Tegnap előtt megérkezett az Spár Signál egs milliós főnyereményem egy egységcsomagban OTP Prepaid ban kkártyával amit be kell akriváltatni egy OTP fiókban . Ez rendben megtörtént és letisztázódott az is ,hogy akár a teljes összeget is lelehet venni ATM en költségmentesen . Úgy adódott,hogy szükség is lett erre az összegre. Tegnap lementem a szomszédunkban lévő OTP ATM hez ahol egy hölgynek éppen " benyelte az ATM a kártyáját pedig nem hibás PINt írt be 3x hanem elfogyott a pénz. Innen is gratulálok az üzemeltetőknek! Mondja az egyik uriember,hogy " na ezért használom Én csak érintős módban az ATM et! Én idáig nem használtam az érintős módott na de mindíg tanul az ember_Nyugtávak dícsérd a napot!!!
Lementem az UN: " nagy otp hez és érintéssel aktiváltam az egyik ATM et viszont nem lehetett beírni csak százezret.
sorszám
sorbaállás
- a kártya jó. próbáljam már meg még egyszer mert belehet írni az egy milliót, addig nem hívnak másik ügyfelet ahhoz az ügyintézőhöz Szerintemazt gondolhatták biztosan Én üthettem egy nullával kevesebbet.
Megpróbáltam mégegyszer de csak százezret fogadott el,tehát már ennél az ATM nél is volt valamilyen rendszer hiba. Gondoltam megpróbálom a másiknál amiről nem tudtam h EURÓS
Érintés pinkód kijelző betölt és látom h eurós így ott hagyom nem jelölök ki még összeget sem.
Na az " OTThagyás" volt a nagy hiba mert Én nem tudtam,hogy ilyen esetben egy percig aktív még a terminál és így bár ki levehet a számládról pénzt. Van kamera meg belső OTPs biztonsági csoport meg jó eszű rendőrnyomozók is de van az a réteg is akiken soha nem hajtod be a károdat- ugyanis az alatt a szűk egy perc alatt valaki le vett 1000 eurót mert hiába forint alapú PREPAID KÁRTYA ezt a funkciót is tudja, tehát azzal fogadott az ügyintéző,hogy most meg már eltünt a számlámról 410 000 forint. Nem mondom h nem zsibbadt le az agyam!
Jegyzőkönyv- elindítják a besső vizsgálatot de ha lehet még ma _pénteken.- tegyek feljelentést a rendőrségen is.
Délre volt időpont a rendőrségen és éppen oda tartottunk a lányommal amikor hívott az OTPs vezető,hogy jó híre van aki felvette a pénzt 2 észlelte a tévedését és visszavitte így mehetek érte bár " csak" euróban tudják ieadni. Ez a telefonon közölt örömhír legalább annyira jó volt, mint amikor azzal kapcsolatban hívtak,hogy nyertem.
Legyetek óvatosabbak mint Én és nyerjetek sokat na meg " kezdjetek el élni ,hogy az unokáknak legyen mit mesélni!
Azért írom le a történetet mert vannak akik jóidulattal vannak az irányomba és ha csak egy kicsit is segít már megérte.
Tegnap előtt megérkezett az Spár Signál egs milliós főnyereményem egy egységcsomagban OTP Prepaid ban kkártyával amit be kell akriváltatni egy OTP fiókban . Ez rendben megtörtént és letisztázódott az is ,hogy akár a teljes összeget is lelehet venni ATM en költségmentesen . Úgy adódott,hogy szükség is lett erre az összegre. Tegnap lementem a szomszédunkban lévő OTP ATM hez ahol egy hölgynek éppen " benyelte az ATM a kártyáját pedig nem hibás PINt írt be 3x hanem elfogyott a pénz. Innen is gratulálok az üzemeltetőknek! Mondja az egyik uriember,hogy " na ezért használom Én csak érintős módban az ATM et! Én idáig nem használtam az érintős módott na de mindíg tanul az ember_Nyugtávak dícsérd a napot!!!
Lementem az UN: " nagy otp hez és érintéssel aktiváltam az egyik ATM et viszont nem lehetett beírni csak százezret.
sorszám
sorbaállás
- a kártya jó. próbáljam már meg még egyszer mert belehet írni az egy milliót, addig nem hívnak másik ügyfelet ahhoz az ügyintézőhöz Szerintemazt gondolhatták biztosan Én üthettem egy nullával kevesebbet.
Megpróbáltam mégegyszer de csak százezret fogadott el,tehát már ennél az ATM nél is volt valamilyen rendszer hiba. Gondoltam megpróbálom a másiknál amiről nem tudtam h EURÓS
Érintés pinkód kijelző betölt és látom h eurós így ott hagyom nem jelölök ki még összeget sem.
Na az " OTThagyás" volt a nagy hiba mert Én nem tudtam,hogy ilyen esetben egy percig aktív még a terminál és így bár ki levehet a számládról pénzt. Van kamera meg belső OTPs biztonsági csoport meg jó eszű rendőrnyomozók is de van az a réteg is akiken soha nem hajtod be a károdat- ugyanis az alatt a szűk egy perc alatt valaki le vett 1000 eurót mert hiába forint alapú PREPAID KÁRTYA ezt a funkciót is tudja, tehát azzal fogadott az ügyintéző,hogy most meg már eltünt a számlámról 410 000 forint. Nem mondom h nem zsibbadt le az agyam!
Jegyzőkönyv- elindítják a besső vizsgálatot de ha lehet még ma _pénteken.- tegyek feljelentést a rendőrségen is.
Délre volt időpont a rendőrségen és éppen oda tartottunk a lányommal amikor hívott az OTPs vezető,hogy jó híre van aki felvette a pénzt 2 észlelte a tévedését és visszavitte így mehetek érte bár " csak" euróban tudják ieadni. Ez a telefonon közölt örömhír legalább annyira jó volt, mint amikor azzal kapcsolatban hívtak,hogy nyertem.
Legyetek óvatosabbak mint Én és nyerjetek sokat na meg " kezdjetek el élni ,hogy az unokáknak legyen mit mesélni!
November 7-10. között Filmünnep!
Mozizz 4 napon át 1500 Ft-os jegyáron!
https://www.cinemacity.hu/static/hu/hu/filmunnep
Mozizz 4 napon át 1500 Ft-os jegyáron!
https://www.cinemacity.hu/static/hu/hu/filmunnep
Régen ajánlottam már, most megteszem ismét
Friderikusz podcast, előre jelzem ... aki nem kedveli lapozzon!
https://youtu.be/PZBWdJki22I?si=oVZ6zLIVcJmDLndN
és a 2. rész
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=JlHlq
Y_0s20&d=m
Friderikusz podcast, előre jelzem ... aki nem kedveli lapozzon!
https://youtu.be/PZBWdJki22I?si=oVZ6zLIVcJmDLndN
és a 2. rész
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=JlHlq
Y_0s20&d=m
https://hvg.hu/elet/20241022_villamos-szakadt-ules-ka
rpit-megvarrta
rpit-megvarrta
🤞 Mi nagyon bízunk abban, hogy Beni időben megkapja a segítséget!
🤝 A tél közeledtével a gumiabroncs piac is felpörög, amely lehetőséget ad arra is, hogy nagyszabású kampányt indítson a MARSO Kft. A vállalat számára mindig is fontos volt, hogy lehetőségeihez mérten támogasson szervezeteket, intézményeket, kulturális eseményeket vagy akár spottevékenységet. Ez alkalommal azonban egy négy éves kisfiú, Beni gyógyulását segíti a MARSO Kft.!
Olvasd el cikkünket, mert Te is segíthetsz! ➡️ https://www.marso.hu/hirek/vallalati-hirek/ketszer-an
nyit-szamit-minden-segitseg
🤝 A tél közeledtével a gumiabroncs piac is felpörög, amely lehetőséget ad arra is, hogy nagyszabású kampányt indítson a MARSO Kft. A vállalat számára mindig is fontos volt, hogy lehetőségeihez mérten támogasson szervezeteket, intézményeket, kulturális eseményeket vagy akár spottevékenységet. Ez alkalommal azonban egy négy éves kisfiú, Beni gyógyulását segíti a MARSO Kft.!
Olvasd el cikkünket, mert Te is segíthetsz! ➡️ https://www.marso.hu/hirek/vallalati-hirek/ketszer-an
nyit-szamit-minden-segitseg
Az utazás megoldódott.
Az utazás még meg van nem muszáj pénzt adni érte..
sada
Köszi a választ! (És a találó hasonlatot!)
Köszi a választ! (És a találó hasonlatot!)