Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 266 oldal |
A Screvon új beváltható nyeremények vannak, A Zewa esernyő szerintem jól néz ki. Van még Zewa pléd is.. kicsit értelmesebbek , mint a többi.
A Screvon új beváltható nyeremények vannak, A Zewa esernyő szerintem jól néz ki. Van még Zewa pléd is.. kicsit értelmesebbek , mint a többi.
Ezt az oldalt kell sasolni kedden:
https://www.forma1club.hu/
https://www.forma1club.hu/
Október 14-én indul a Forma 1 Club jegyértékesítés.
Minden évben villámgyorsan elkapkodják a jegyeket. (Club Tribün, célegyenes eleje.)
Folyamatosan figyelni kell az e-mail-eket + azonnal regisztrálni (arany tagsági + bérlet.)
Egy személy egy jegyet vehet, tavaly 40ezer forint volt a 3 napos bérlet + tagsági.
Minden évben villámgyorsan elkapkodják a jegyeket. (Club Tribün, célegyenes eleje.)
Folyamatosan figyelni kell az e-mail-eket + azonnal regisztrálni (arany tagsági + bérlet.)
Egy személy egy jegyet vehet, tavaly 40ezer forint volt a 3 napos bérlet + tagsági.

Egyedi pORbléma lehetett, csak úgy tudtam orvosolni, ha töröltem az alkalmazást majd ismét letöltöttem...
És most harapjunk valamit.
És most harapjunk valamit.
Hála a nagyon jó Istennek, nálam minden OK.
Kopp, kopp, kopp.....
Kopp, kopp, kopp.....
A telefonomon (Samsung) meghalt a gmail.
"Üzenetek lekérése..."
Ez megy már hosszú ideje.
Újraindítás sem segít.
Másnál nem fordult elő?
"Üzenetek lekérése..."
Ez megy már hosszú ideje.
Újraindítás sem segít.
Másnál nem fordult elő?
Vágási 2.0
Én négyet vettem, négyet számolt, és itthon vettem észre, hogy ezt is sikerült úgy letépnie a hölgynek (nem az első eset), hogy az AP kód, az nem jött velem haza.... Nem is tudom, hogy dühösebb vagy bánatosabb voltam: Costa Rica + Bali lett volna a tét.
Én négyet vettem, négyet számolt, és itthon vettem észre, hogy ezt is sikerült úgy letépnie a hölgynek (nem az első eset), hogy az AP kód, az nem jött velem haza.... Nem is tudom, hogy dühösebb vagy bánatosabb voltam: Costa Rica + Bali lett volna a tét.
Vettem többek között 4 db Mars csokit a Pennyben, most 249,- Ft, ha kettőt vagy többet veszel. No de itthon láttam, hogy die Pénztároschin csak hármat csippantott.
"Nyertem" egy ingyen csokit, áber buktam egy pályázatot... Pedig már bepakoltam a bőröndöt Mexikóba és Finnországba...
"Nyertem" egy ingyen csokit, áber buktam egy pályázatot... Pedig már bepakoltam a bőröndöt Mexikóba és Finnországba...
Az idén átlagban majdnem 15 százalékkal kisebbek lesznek a szaloncukor csomagok.
Bonbonetti 300/280
Milka 310/255; 300/245; 300/255
Tibi 330/280
Vadász 350/300
😢
Bonbonetti 300/280
Milka 310/255; 300/245; 300/255
Tibi 330/280
Vadász 350/300
😢
A. Német marketinges jobb 

Mi a baj? Magyar viszonylatban is csurran-cseppen Ferreroéknál napi 5-10 kinder pinyáta, vagy épp karácsonyi ronda pulcsi...
Sziasztok.
Az Auchanban a Lindt Exellence csoki 1749 ,- Ft DE ha van bizalom kártyád, azza csak 1199,- Ft.
Az Auchanban a Lindt Exellence csoki 1749 ,- Ft DE ha van bizalom kártyád, azza csak 1199,- Ft.
Csak érdekességként…A Ferrero jelenleg futó németországi játékának nyereményei:1000 Db iPhone 17 és 10.000 Db nagyon szép,névre szóló telefontok.Ja,és rövid 2 hetes játék
Jó…tudom, nagy ország,na de mégis😉😉🤪
Jó…tudom, nagy ország,na de mégis😉😉🤪Alábbi poszthoz részletesebb info
https://forbes.hu/penz/nyugdijas-utalvany-boltok-
tesco/
https://forbes.hu/penz/nyugdijas-utalvany-boltok-
tesco/
Info forbes.hu
A nyugdíjas élelmiszer-utalvány elköltésekor az Aldi minden elköltött 8000 forint után 1000 forintos kupont, míg a Lidl 5000 forint után 500 forintot ad. Most kiderült, a Tesco is belehúzott, és náluk két dolog is jár, írja a kiskegyed.hu.
Mi következik ebből? A nyugdíjas élelmiszer-utalvány szeptember 8-tól bármelyik Tesco áruházban 10 százalék azonnali kedvezménnyel váltható be. Ez azt jelenti, hogy a felhasznált élelmiszer-utalvány értékénél 10 százalékkal nagyobb összegben vehet a nyugdíjas olyan termékeket, amelyekre az a rendelet szerint felhasználható. Emellett 2000 forintonként 1 darab, 100 forint értékű értékű kedvezményre jogosító kupont is adnak, ami a következő vásárlások alkalmával váltható be egy meghatározott időszakban és feltételek szerint. (Vagyis ha valaki mind a 30.000 forintot náluk vásárolja le, akkor összesen 1500 forintnyi, kedvezményre jogosító kupont kaphat.
A nyugdíjas élelmiszer-utalvány elköltésekor az Aldi minden elköltött 8000 forint után 1000 forintos kupont, míg a Lidl 5000 forint után 500 forintot ad. Most kiderült, a Tesco is belehúzott, és náluk két dolog is jár, írja a kiskegyed.hu.
Mi következik ebből? A nyugdíjas élelmiszer-utalvány szeptember 8-tól bármelyik Tesco áruházban 10 százalék azonnali kedvezménnyel váltható be. Ez azt jelenti, hogy a felhasznált élelmiszer-utalvány értékénél 10 százalékkal nagyobb összegben vehet a nyugdíjas olyan termékeket, amelyekre az a rendelet szerint felhasználható. Emellett 2000 forintonként 1 darab, 100 forint értékű értékű kedvezményre jogosító kupont is adnak, ami a következő vásárlások alkalmával váltható be egy meghatározott időszakban és feltételek szerint. (Vagyis ha valaki mind a 30.000 forintot náluk vásárolja le, akkor összesen 1500 forintnyi, kedvezményre jogosító kupont kaphat.
Indul az iskolaszezon és te már ezzel is támogathatod kedvenc szervezetedet. Aktiváld a Webshopadomány bővítményt online vásárlásaid során és használd ki a kedvezményeket, különleges ajánlatokat!
Így nem csak olcsóbban vásárolhatsz, de egyben segítesz is!
Segíts online vásárlás közben úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül!
Ugyanannyit fizetsz, mint egyébként, de a vásárlás értékének átlagosan 2,5%-át az általad választott szervezet kapja.
468 webshop osztja meg a nyereségét civil szervezetekkel!
https://webshopadomany.adjukossze.hu/webshopok/
Így nem csak olcsóbban vásárolhatsz, de egyben segítesz is!
Segíts online vásárlás közben úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül!
Ugyanannyit fizetsz, mint egyébként, de a vásárlás értékének átlagosan 2,5%-át az általad választott szervezet kapja.
468 webshop osztja meg a nyereségét civil szervezetekkel!
https://webshopadomany.adjukossze.hu/webshopok/
Ma és holnap érdemes a Tescoban Cifet/Flóraszeptet venni, mert 2 játékba is be lehet küldeni.
Biztos így tervezték ezt? Na nem baj...
Biztos így tervezték ezt? Na nem baj...
Utazott mostanában, vagy az elmúlt években valaki az Utazómajom segítségével?
Olyan érdekel, ahol a "LEFOGLALOM EGYBEN UTAZÁSI IRODÁN KERESZTÜL" opción került lefoglalásra/fizetésre az utazás.
Korábban a Beontrips volt a partnerük, de az csődbe ment. Most tán az eSky.hu (?)
Ha igen, minden rendben volt?
Olyan érdekel, ahol a "LEFOGLALOM EGYBEN UTAZÁSI IRODÁN KERESZTÜL" opción került lefoglalásra/fizetésre az utazás.
Korábban a Beontrips volt a partnerük, de az csődbe ment. Most tán az eSky.hu (?)
Ha igen, minden rendben volt?