Tictac struccfarm :)
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 17 oldal |
Aja, egy játék alatt a Sezmbetűzővel max. 50 pont gyűlik össze. Próbáld ki.-)
TicTac Tartó ( 20000 szem )és Póló ( 50000 szem )a butikban, van mire költeni a sok-sok szemet.
Miért? Ha valaki normálisan játszik akkor is 1000-2000 pont jön össze egy játék alatt. Vagy rosszul gondolom?
Úgy tűnik, megint "rosszalkodik" valaki a TicTacon.; a Szembetűzővel legalábbis valaki pár perc alatt többezer pontot szed össze, úgyhogy biztos megint feltörték az oldalukat. Már írtam mailt az info@tictactuti.hu-ra, meg beírtam pár fórumba, de semmi válasz, vagy reagálás...A
Addig is azért készítettem jó pár screenshotot, amivel talán meg lehet majd fogni a rosszalkodó játékost....
Addig is azért készítettem jó pár screenshotot, amivel talán meg lehet majd fogni a rosszalkodó játékost....
Mindenki nem kapott, csak a "tic"-esek - itt, a Fórumon meg milyenek lennénk??? :))
sada
helyes a bőgés oroszlán! :)
Amúgy nem tudtam, hogy mindenki kapott :) :)
helyes a bőgés oroszlán! :)
Amúgy nem tudtam, hogy mindenki kapott :) :)
Nekem is jött 1 ilyen mail,de 3.x-ra már nem másolom be! 8-) :P
Azt hittem, én vagyok vaksi (ami amúgy igaz), azért nem látom a plusz infót! :)
sada
nem. bocsáss meg! :)
nem. bocsáss meg! :)
Zsuzsa Nr.1.
Ez ugye nem más, mint amit már 10:59-kor beírtak ide?
Ez ugye nem más, mint amit már 10:59-kor beírtak ide?
Reménykedjünk hátha lesz póló megint. Egész jó póló, valaki elküldte a fotóját.
És mit csináljak vele?
Hiába küldtem be már az első napokban, mikor még póló is sok volt, csak most írták jóvá... :(
Nem baj, majd kárpótlásul megnyerem a házimozit! :))
Hiába küldtem be már az első napokban, mikor még póló is sok volt, csak most írták jóvá... :(
Nem baj, majd kárpótlásul megnyerem a házimozit! :))
Sada
Én is gratulálok a teljesítményedhez! :)
Én is gratulálok a teljesítményedhez! :)
Kedves Struccunk!
Örömmel értesítünk, hogy azon nyertes csapatot választottad, akik a döntõ küzdelemben megnyerték a klikk taktika játékát a www.tictactuti.hu oldalon.
Választásod helyesnek bizonyult, remélhetõleg ilyen szerencsés leszel az élet más területein is.
Nyereményed 2000 jóváírt pont az oldalon, melyet 2005. szeptember 22-ig jóváírunk neked, és egy meglepetés ajándék, melyet szintén e dátumig bezárólag küldünk el nektek.
Ezenkívül bónuszként, a struccotok mellé egy kis "t" betût teszünk, így adva a világ tudtára, hogy voltak bátor struccok, akik vállalták, hogy megnyerik ezt a játékot.
Gratulálunk és üdvözlünk
a tictactutiteam
Örömmel értesítünk, hogy azon nyertes csapatot választottad, akik a döntõ küzdelemben megnyerték a klikk taktika játékát a www.tictactuti.hu oldalon.
Választásod helyesnek bizonyult, remélhetõleg ilyen szerencsés leszel az élet más területein is.
Nyereményed 2000 jóváírt pont az oldalon, melyet 2005. szeptember 22-ig jóváírunk neked, és egy meglepetés ajándék, melyet szintén e dátumig bezárólag küldünk el nektek.
Ezenkívül bónuszként, a struccotok mellé egy kis "t" betût teszünk, így adva a világ tudtára, hogy voltak bátor struccok, akik vállalták, hogy megnyerik ezt a játékot.
Gratulálunk és üdvözlünk
a tictactutiteam
sada,az ész! :P Nem vagy semmi 10 ezer pont,ezt így kell csinálni,GRATÚ! :))
17 pályázat, de az egyikre csak 400 pontot adtak: lehet, hogy vmi gond volt a 3. vk-dal.
(17 pályázat *3 vk * 200 pont)
Nálunk sok is fogy, meg évek óta el is tettem a címkéket egy műanyag dossziéra ráragasztva.
Évek óta, mióta az első pontgyűjtős/garantált ajándékos játékukkal találkoztam.
(17 pályázat *3 vk * 200 pont)
Nálunk sok is fogy, meg évek óta el is tettem a címkéket egy műanyag dossziéra ráragasztva.
Évek óta, mióta az első pontgyűjtős/garantált ajándékos játékukkal találkoztam.
sada: 10 ezer pont? Jézus! Ez hány vk volt?
Jóváírták a beküldött vk-jaimért járó 10ezer pontot.
E-mailt is küldtek róla.
Persze, ez sem elég semmi normálisra...
E-mailt is küldtek róla.
Persze, ez sem elég semmi normálisra...
Vajon mi lehet a győztes TIC csapat tagjainak a meglepije?
Pocaklakó: biztos jön az sms, csak később. Egyébként ne törd magad agyon érte, nem nagy szám.
Úgy emlékszem sikerült valakinek már pólót szereznie. Szeretném megkérdezni hogy a butikban vette-e, mert most nincs? Milyen egyébként? Remélem lesz még, mert nem lehet semmire költeni a tik tak szemeket, pdig egy póló jól jönne.
Úgy emlékszem sikerült valakinek már pólót szereznie. Szeretném megkérdezni hogy a butikban vette-e, mert most nincs? Milyen egyébként? Remélem lesz még, mert nem lehet semmire költeni a tik tak szemeket, pdig egy póló jól jönne.