Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 26 oldal |
Csak a betüt írd be! :)
Kérlek segits!
Gemenc hány százalékát borítják erdők?
nem fogadja el a válaszom!
Gemenc hány százalékát borítják erdők?
nem fogadja el a válaszom!
vigac, nagyon köszönöm, a végén csak rájöttem.
Én buta, nem néztem lejjebb, hogy tovább is van a kérdés...
pedig tök könnyű volt.
Nagyon köszönöm neked egyébként!!!
Én buta, nem néztem lejjebb, hogy tovább is van a kérdés...
pedig tök könnyű volt.
Nagyon köszönöm neked egyébként!!!
telko
A második vadőrre gondolsz?
Ott a kérdéstől függően vagy a vagy b a válasz.
A második vadőrre gondolsz?
Ott a kérdéstől függően vagy a vagy b a válasz.
Nem tudom az utolsó megfejtést. Egy kis segítség kéne, már mindent beírtam, amit elolvastam...de hiába!
Köszönöm!
Köszönöm!
:) Én is épp most akartam ezt beírni...a negatívba..:))
Ez jó: most jött az emil, hogy elindult a 3. forduló :) Szerintem mostanra már mindenki befejezte ezt a kört :D
Az azonnali nyereményeket az első 1500 játékos kapja meg (az első 1500 játékos kiválasztásának módja: pontok, teljesített szintidő és a regisztráció időpontja alapján).
Végülis ez van az oldalon leírva. Már csak az a kérdés, mi mekkora %-ban számít
Végülis ez van az oldalon leírva. Már csak az a kérdés, mi mekkora %-ban számít
mint=mind
Ez igaz, az első két fordulóban talán nem is volt pontom (vagy nem sok), viszont nagyon hamar regisztráltam, és mint a két ajándékot megkaptam.
Maradjunk annyiban, hogy náluk egyáltalán nem lehet tudni mi számít mi nem.
Szerintem egyáltalán nem számít az első 1500-nála pontszám. Én az első fordulóban 300 pontot gyűjtöttem a párom nevén,mert egyszerűen nem jöttem rá, hogy a hátizsákba lehet pakolni és így nem kell mindenért egyesével menni. Mégis bennt voltam az 1500-ban.
Köszi. Hát azt hiszem, én ezt a fordulót is befejezem, pedig ennyi pontot még egyszer sem gyűjtöttem (2500) :)) Nem az én játékom ez, még a fényképezőt is leraktam valahol, mert nem fértem tőle...
Wodehouse: a telefonszám 3 részből áll össze. Ha nagyjából mindent megcsináltál (nem az egészet) akkor megkapod az összes telefonszámot az emberkéktől. De érdemes összegyűjtened mind a 26 ezer pontot, annál nagyobb esélyed van az első 1500-ba bekerülni.
ha lefényképezed az orvvadászt és visszatérsz a "madárkórházas" emberkéhez leadni a kártyát megkapod a további számokat. a fényképezés helye valahol jobbra felül, ha jól emléxem.
Elárulná nekem valaki, hogyan lehet a telefonszámot megszerezni? Csak egy szám van?
Köszi a segítséget! :))))
Hát akkor én még jobban jártam, legalább a madarat megtaláltam :)
Persze. De amikor a lokátor jelez már én is látom (látnám ).
Macskusz, a lokátorod megvan? Azzal talán megtalálható.