Mennyibe kerül havonta a játékszenvedélyed
?
Összes fórum téma
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 5 oldal |
Nem költök többet mint egyébként költenék. Csak az utánajárás +. mert nem veszek meg mindent egy helyen. Azzal játszom, amit megveszek. Nagyon ritkán cserélek, ha valami felhalmozódik itthon, amit nem használok fel. Persze, van hogy bizonyos dolgokat évekig nem kell venni (mosogstógép-tabletta, wc-papír, stb)
Olyannal játszom, amit el is fogyasztunk (ha tartós cucc, akkor esetleg beraktározok belőle, ami határos időn belül elfogy, még mondjuk lejárat előtt) vagy éppen tudom, hogy ajándékozásra jó lesz. Felesleges dolgot nem veszek, vagy nem adom el, amit játék miatt vettem.
Mivel pár játékos dolog drágább, mint más hasonló termék, ezért havonta kb. 1000 Ft-tal költhetek többet, mintha mást vennék. Posta (mostanában egyre kevesebbet cserélgetek): havonta max. 500-1000 Ft.
Mivel pár játékos dolog drágább, mint más hasonló termék, ezért havonta kb. 1000 Ft-tal költhetek többet, mintha mást vennék. Posta (mostanában egyre kevesebbet cserélgetek): havonta max. 500-1000 Ft.
Lehet,azzal nyerünk ,hogy nem játszunk
Honnan kapartad elő ezt a topicot?
Már 4 éve nem írt bele senki.
Már 4 éve nem írt bele senki.
Nekem is.
csak a net díjába kerül, van elég nyereményjáték fenn az interneten, nem kell vonalkódokat, pontokat stb. gyűjtenem ( www.ingyenholmik.blog.hu )
Termék havi 10eft havi150Eft-ig, attól függ mivel van játék. Most sok mindennel amit szeretünk.
Posta néhány száztól néhány 1000-ig.
Sms szintén.
Mondjuk a terméket elfogyaszuk, vagy néha ajándékozunk.
Posta néhány száztól néhány 1000-ig.
Sms szintén.
Mondjuk a terméket elfogyaszuk, vagy néha ajándékozunk.
lindababa!
Nem beszélve arról, hogy többet is veszünk a kelleténél bizonyos nyerő cikkekből, felhalmozunk...
Nem beszélve arról, hogy többet is veszünk a kelleténél bizonyos nyerő cikkekből, felhalmozunk...
Topic címre utalva: most, hogy nincs itt a férjem, nem látja, hogy mit írok: NAGYON SOKBA!
hm... jé ilyen is van.. hát mostanság sokba..mert eddig csak neten játszottam..most meg rászoktam a boritékosokra..:
20 bélyeg, néhány rejtvényújság (2-3000 Ft), meg csak olyat veszek meg, amit meg is eszem. Mivel magam vagyok, úgy kb. minden vonalkódos játékra 1-2 alkalommal pályázok. Internet ingyen van.
Sziasztok!
Én nem sokat, kb 4-5 levelet adok fel havonta elsőbbségivel.
De a látszat az, hogy minden "szemetet" elteszek, azaz pöttyös, milka, pickwick, knorr vonalkódot, de inkább az egész csomagolást !
+ teamániás vagyok, erre tényleg sokat költök :)
+ ha a boltban van valamihez ajándék csomagolva, vagy akciós valami, akkor ritkán tudok ellenállni :)
+ csokira is sokat költök :)
Én nem sokat, kb 4-5 levelet adok fel havonta elsőbbségivel.
De a látszat az, hogy minden "szemetet" elteszek, azaz pöttyös, milka, pickwick, knorr vonalkódot, de inkább az egész csomagolást !
+ teamániás vagyok, erre tényleg sokat költök :)
+ ha a boltban van valamihez ajándék csomagolva, vagy akciós valami, akkor ritkán tudok ellenállni :)
+ csokira is sokat költök :)
köszi! szerintem sem viszem túlzásba, meg is mutatom neki majd ezt az oldalt! Néhány magazin rejtvényei+egy pár vonalkódos játék. egy hónapban kb 10 sima + kb 3-4 elsőbbségi. + a lottó, meg a luxor, de azt mindig ő veszi :)
Forintban nem tudom, de hetente kb. 10-15 levelet adok fel, és felét elsőbbségivel. Plussz egy-két nyerős sms. Szóval szerintem nem viszem tulzásba!
Sziasztok! Én nagyon kíváncsi lennék, ki mennyit költ játékokra egy hónapban? Már csak azért is, mert látom, hogy némelyik emberke milyen sokat nyer, kíváncsi lennék, hogy mennyit áldoz rá! Én az itt szereplő összegekhez képest minimálisat, a férjem mégis mániákusnak tart! Pedig én általában egy játékra csak egy pályázattal indulok!
A február már jobban beindult, bélyeg+sms kb. 4500 Ft
Idén még nekem se volt sok beküldésem, kevés a játék :(
Hát január elég spórolos volt alig volt játék de remélem folytatás pörgösebb lesz.
Januárban összeírtam, beküldések, cserék bélyegre közel 2000 Ft, sms csak a néhány Palmolive. Szerintem tűrhető. A net itthon van, de a játéktól függetlenül, a férjem munkájához kell. A nyári időszakot majd meglátom :)
Wodehouse
Igaza van Huginak. Még volt Posta elsőbbségi és Tolle is. :))
Igaza van Huginak. Még volt Posta elsőbbségi és Tolle is. :))