Nos mit gondoltok, ki volt a legtudatosabb vásárló szerte a vidéken?
Igen, igen jól tippeltek én voltam az:
895,-Ft-ért vásároltam hűtött Kinder-t a Sparban, miközben 899-ért kellett volna
Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 174 oldal |
Sok sikert Mindenkinek azért!
Én nyertem egy óránkéntit, de kb. ennyi az idei nyereményem (+ egy pingvin, meg valami kisebb dolog, de nem emlékszem, pontosan mi). 😅
Mondjuk, ehhez a játékhoz amúgy se fűztem/fűzök sok reményt. Értelmét nem látom, miért csak annyi a kikötés, hogy egy kekszet bárhol..., persze hogy nehéz nyerni. Meg amúgy ez hogy ösztönzi a vásárlást? Szerintem sokkal jobb reklám, ha maga a csomagolás promóciós, és abban van kód. Sokkal figyelemfelkeltőbb. Ha már arról van szó, hogy egy termékkel is lehet nyerni.
A Dörmi játék jó lenne ilyen szempontból, de nem tetszik, mert csak egy fődíj van.
Régebben voltak kisebb nyeremények, sikerült is nyerni, de ez az egyetlen fődíj nem hoz lázba. Persze töltök én is fel pár kódot, de azért nem úgy, mint korábban, amikor mást is lehetett nyerni.
Mondjuk, ehhez a játékhoz amúgy se fűztem/fűzök sok reményt. Értelmét nem látom, miért csak annyi a kikötés, hogy egy kekszet bárhol..., persze hogy nehéz nyerni. Meg amúgy ez hogy ösztönzi a vásárlást? Szerintem sokkal jobb reklám, ha maga a csomagolás promóciós, és abban van kód. Sokkal figyelemfelkeltőbb. Ha már arról van szó, hogy egy termékkel is lehet nyerni.
A Dörmi játék jó lenne ilyen szempontból, de nem tetszik, mert csak egy fődíj van.
Régebben voltak kisebb nyeremények, sikerült is nyerni, de ez az egyetlen fődíj nem hoz lázba. Persze töltök én is fel pár kódot, de azért nem úgy, mint korábban, amikor mást is lehetett nyerni.
4:30-4:50 körül kelek minden nap
Én nyertem párat, hajnali/iccakai feltöltésekkel.
Ez az előnye annak, ha éjszaka többet jársz ki pisilni...
Ez az előnye annak, ha éjszaka többet jársz ki pisilni...
KicsiGila
korábban kell kelni
korábban kell kelni
Egyetlen egyszer nyertem Milka óránkéntit, még 3 éve kb. Azóta se csokival, se keksz-szel nem sikerült még. Nem tudom, hogy kellene nyerni ezeken. Az utóbbi egy évben nincs nyereményem, na jó egy ötöslottó 2 találat
Van akinek kisboltja van....
Van aki árul marketplaceen, jofogason, mashol ...
Van aki elajandékoz belőle, amelett amit elfogyasztanak...
De ki tudja....
Mi pl. anyósostul-apósostul-nagyszülőstül egy nap alatt 20 csomag Belvitát el tudunk "pusztítani", mert amúgy mindenki szereti, gyerekek simán megesznek 1et reggelire, 1et délután... stb.
Van aki árul marketplaceen, jofogason, mashol ...
Van aki elajandékoz belőle, amelett amit elfogyasztanak...
De ki tudja....
Mi pl. anyósostul-apósostul-nagyszülőstül egy nap alatt 20 csomag Belvitát el tudunk "pusztítani", mert amúgy mindenki szereti, gyerekek simán megesznek 1et reggelire, 1et délután... stb.
Amúgy szerintem is nagyon gáz, most is néztem a "nyerjakekszekkel" játékot, ugyanaz az emberke egymás utáni két napon is nyert. Arra lennék kíváncsi, hogy aki olyan sok blokkal játszik, mit csinál ennyi termékkel? Mert ennyit még egy nagy család sem tud megenni. Vagy egyesek meghekkelik a játékokat. Egyre inkább így gondolom a sok ismétlődő név láttán.
Nekem se megy a nyerés...
Igaz, nem játszom mindennel, és amivel játszom, ahhoz sincs csak pár blokkom, de én azt mondom szerencse kérdése is.
Amikor még tartott a nyerő szériám 🤣 , többször előfordult, hogy pár blokkból nyertem, és nem csak apróságot, de pl. hangszórót, fülhallgatót is, tehát értékesebb dolgokat is.
Most meg... 😑
Igaz, nem játszom mindennel, és amivel játszom, ahhoz sincs csak pár blokkom, de én azt mondom szerencse kérdése is.
Amikor még tartott a nyerő szériám 🤣 , többször előfordult, hogy pár blokkból nyertem, és nem csak apróságot, de pl. hangszórót, fülhallgatót is, tehát értékesebb dolgokat is.
Most meg... 😑
Nem gondolom, hogy rosszul csinálsz bármit...
Akiket a listán látsz azok nem 3-5 blokkal játszanak hanem sokkal-sokkal többel...
Akiket a listán látsz azok nem 3-5 blokkal játszanak hanem sokkal-sokkal többel...
Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul... De, hogy ezeken az előre sorsolt játékokon mindig ugyanazok nyernek Ugyanazok a nevek vannak az összes listán, én meg hiába pályázok 10en felüli blokkal semmi sem sikerül. Fortuna, miért felejtettél el?
jojó 2023-04-22 :: 11:42
Még van esély/ 3 hét
Még van esély/ 3 hét
KicsiGila 2023-04-22 :: 06:51
Amennyi blokkot otthagynak. Úgy gondoltam igen... Egy utalványban reménykedtem. Nagyon csalódott vagyok. Én vagyok naív 🤣🤣🤣
Amennyi blokkot otthagynak. Úgy gondoltam igen... Egy utalványban reménykedtem. Nagyon csalódott vagyok. Én vagyok naív 🤣🤣🤣
jojó 2023-04-21 :: 22:56
KicsiGila
sokan játszanak
16 ? szerinted sok ?
KicsiGila
sokan játszanak
16 ? szerinted sok ?
KicsiGila 2023-04-21 :: 21:00
Kb 16 Aldis pályázatból semmi... El vagyok keseredve 😭😭😭
Kb 16 Aldis pályázatból semmi... El vagyok keseredve 😭😭😭
sada
nem
van még esély
nem
van még esély
jojó! Bocs,de engem ez most nem vígasztal.
Sokat utaztam,h megvegyem azt a 6pályázatot és mivel nagytestű a kutyám,a legnagyobb dentastixet kellett vennem,ami azt jelenti,hogy 1pályázat 4ezer volt...
Az eladó viszont nagyon kedves volt és türelmesen kivárta,hogy percenként blokkoljon nekem!
Ezt most nagyon szerettem volna!
De!!!! a locsolóim lehet,hogy dentastixet kapnak,mert itt a kerítés is abból van 😂😂
Sokat utaztam,h megvegyem azt a 6pályázatot és mivel nagytestű a kutyám,a legnagyobb dentastixet kellett vennem,ami azt jelenti,hogy 1pályázat 4ezer volt...
Az eladó viszont nagyon kedves volt és türelmesen kivárta,hogy percenként blokkoljon nekem!
Ezt most nagyon szerettem volna!
De!!!! a locsolóim lehet,hogy dentastixet kapnak,mert itt a kerítés is abból van 😂😂
A negyede.
Azt mondod, lehet még rosszabb is?
Azt mondod, lehet még rosszabb is?
fitoska
még csak pár hónap telt el
még csak pár hónap telt el