Idén nagykorúak leszünk
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 4 oldal |
Megkerestem.Az egyik 2006-os,a másik 2009-es játék volt.(Fundango-ill Nike nyeremény)
Fundango cucca a férjemnek még most is megvan.
De ez nem az utalványos, meg pendrive-os, ez egy másik volt. 

Az is online volt...
Amikor meg a kilométereket gyűjtöttem a mhelyen...
Na ott is jó sok csokit ettek....

Nem, ez online játék volt és 1 doboz snickers volt a nyeremény.
Szerintem az Twix-es volt.Az online Snickers-essel a Nike utit és a csoki pendrive-ot lehetett nyerni,nem?
Twixet tényleg nem eszik nálunk senki azóta.Nyertünk 6-8 kartonnal.
Twixet tényleg nem eszik nálunk senki azóta.Nyertünk 6-8 kartonnal.
Szerintem a fundango utalványos inkább....
Ahol doboznyi csoki volt a nyeremény?
Azt mi is, azóta nem esznek a kölykök snickerst.

Azt mi is, azóta nem esznek a kölykök snickerst.
Én is jó rég kezdtem....emlékszem tele volt a ház zsákokkal...a vonalkódok miatt...
és a Snickers online játékot is a mai napig emlegetjük...

A beküldősöket nehezebb volt kijátszani... amióta blokkos játék van azóta vannak gondok....
2004 eleje...
2004 november...
Régebben kevesebb volt a blokkos játék, több a vkódos beküldős... bár akkor a posta volt jobban szidva...
Régebben kevesebb volt a blokkos játék, több a vkódos beküldős... bár akkor a posta volt jobban szidva...

hüüüüüha! Gyorsan elrepült az idő! Én valamikor 2004 tájékán találtam rátok! Akkor fizettem elő netre, az első amit kerestem az nyereményjáték volt.
Akkoriban még sokkal emberibbek (nem biztos, h ez a jó szó) voltak az itt levők! Nem éreztem irigységet és tudtunk örülni egymás sikerének!

Akkoriban még sokkal emberibbek (nem biztos, h ez a jó szó) voltak az itt levők! Nem éreztem irigységet és tudtunk örülni egymás sikerének!
Én is jelen
Mostanában sokkal ritkábban tudok hozzászólni, de viszonylag rendszeres olvasó vagyok. Visszamerengtem most pl. az eszperente topikba
Régi szép idők!
Lassan elballagnak az első wny-bébik is 

Sajnos nem. 

2007-ben már leltároztam, tehát valamikor előtte csatlakoztam, de az tuti, h ennek már több, mint 10 ève. Vissza lehet valahogy keresni az első hszünket?
Ha jól emlékszem én is ! 

2008 tavaszán csatlakoztam. Idén leszek 10 éves wny.-es.

van egy 2003 áprilisi hozzászólásom is a nyereményjátékinfo-ban
2004 áprilisi fórum hozzászólásomat megtaláltam....