Paintuci 2019-03-25 :: 13:40
(A jövőben Kovács Istvánné név egy nyerteslistán tuti nem mi vagyunk/leszünk nem is kell érdeklődően megkérdezni privátban ahogy eddig... Mivel Pisti Anyukája ma délelőtt meghalt.
Szeressétek egymást, látogasd meg a szüleidet, tölts több időt a férjeddel(ha szereted, ha nem lépj tovább), gyerekeiddel, unokákkal, kutyáddal, macskáddal...nem tudhatod mi lappang benned.
Mami betegségére kb. 1 hónapja derült fény. Addig tünetmentes volt. Pedig ott volt. 1 hónap alatt legyőzte Őt.
...és ha eljön az időd és menned kell, semmi mást nem akarsz NYERNI csak IDŐT...
Úgyhogy Mami a nyáron a csinos kis ruhácskáiban nem fog totyogni a Nyugatiban, leszállva a Szegedi gyorsról, hozva az akciós blokkokat.)
(Akivel pedig nagy erőket fektettünk egy játékba, és mi nyertünk, elnézést kérünk, tényleg ne hari. Tudom Te is reménykedtél benne, de azt hiszem lesz mire költenünk belőle.
Úgyhogy én most jó sokáig fogok gondolkozni az élet dolgain, lehet nekem is több időt kellett volna töltenem Szeged környékén, mint itt. )
Ha nem ide való tessék törölni.