Szinte hallom, hogy hány ember fertőződhetett meg a tűzijáték alatt, után, mellett.
De ne legyen igazam. Ne fertőződjön meg egy se.
Koronavírus
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 48 oldal |
https://www.youtube.com/watch?v=8ynYEkuxckc
Ma délelőtt ismét bementem az Egészségházba, mivel nem telefonáltak, pedig megígérték. Most egy kedves hölgy volt ott, kijavította a hibát
De nem kínai van feltüntetve, hanem Szputnyik.
Igazad van sada, de nem láttam a fecskendőt.
A Pfizert 5-6 adagos ampullából szívták fe.
A kínai már adagonként külön-külön fecskendőbe volt csomagolva.
A kínai már adagonként külön-külön fecskendőbe volt csomagolva.
Ma bementem az Egészségházba, ahol kaptuk az oltást. Elmondtam a problémám és a hölgy válasza: holnap megkérdezi a kolléganőjét és majd hívnak. Megjegyeztem, látom nagyon tájékozott a hölgy, kolléganő tudja, ő nem? Erre a válasz, nagyon sok reklamáció van, el sem hiszem mennyi elírás történt. Elkeserítő, de az vigasztal, egymás után, sőt egymás mellett kaptuk az oltást, így valószínű csakis Pfizert kaptunk mindketten, nem valószínű, hogy másfajta lett betéve a többi közé
Én gyakran megnézem az eeszt-t, így vettem észre, hogy a következő alany oltását is hozzám könyvelték el (fél órán belül 1 ilyet, 1 olyat) de gyorsan kijavította a dokinő.
Nem csodálom, ha hibáznak, amilyen fejetlenség volt.
Nem csodálom, ha hibáznak, amilyen fejetlenség volt.
Köszönöm sada
macikacska, köszönöm szépen, írok nekik. Igazán az zavar, hogy mi van ha nem elírták, hanem két különbözőt kaptam, illetve kaptunk a családban
elkati: nálunk meg nem rögzítették a második oltást a rendszerükben, mindez akkor derült ki amikor szerettem volna letölteni és kinyomtatni az EU-s igazolványt. Ezután írtam az eeszt.gov.hu oldalon található e-mail címre, ahonnan 5 percen belül jött a választ rosszul rögzített adatokkal vagy hiányossággal forduljak az oltóponthoz ahol az oltást beadták, mert az ő felelőségük! Az oltóponton már csak egy hölgy volt aki igazolásokat ad ki, ő kezdett el telefonálgatni és irányított el a kórházba az informatikai igazgatóhoz, aki bele tud nyúlni a rendszerbe. Így most ha becsippantom a védettségi kártyát júl.02-ír a második oltásra miközben április 24-én adták be, úgy ahogy az EU-s igazolványban is szerepel. És hány ilyen lehet, aki még nem is tud róla, hihetetlen
https://www.eeszt.gov.hu/hu/bejelentkezes
De a kormányhivatalokban is kinyomtatják neked, ha nincs ügyfélkapus hozzáférésed.
De a kormányhivatalokban is kinyomtatják neked, ha nincs ügyfélkapus hozzáférésed.
Köszönöm sada
Mindenkinek van, akit beoltottak. Csak le kell tölteni az eeszt-ről.
Eu-s igazolványom nincs.
És az eu-s oltási ig. jó?
A védettségi igazolvány app.-ban más típusú vakcina szerepel, mint amit elvileg kaptam és ami oltás után kapott papíron van. akkor most mit is kaptam?
Elérte az ötödik járványhullám Izraelt, megjelent az indiai, más néven delta vírusvariáns.
Az orvosi kezelésre szoruló fertőzöttek 80 százaléka NEM kapott védőoltást korábban.
Külföldi utazásról visszatérő, még be nem oltott gyerekek terjesztették el a vírust.
Az orvosi kezelésre szoruló fertőzöttek 80 százaléka NEM kapott védőoltást korábban.
Külföldi utazásról visszatérő, még be nem oltott gyerekek terjesztették el a vírust.
Gulyás Gergely a kormányinfón azt mondta, hogy az 5,5 millió beoltott után megszűnik a kötelező maszkhasználat, és nem kell a védettségi igazolvány szállodákban, strandokon, éttermekben, fürdőkben.
Éjfélkor 5 millió 445 ezer a beoltottnál tartottunk.
Éjfélkor 5 millió 445 ezer a beoltottnál tartottunk.
Több élelmiszer üzlet is elfogad szép kártyát vidéken is, és vannak sportboltok, ahol lehet velük vásárolni, hogy ne csak együnk...