peterkata!
Kéred még a Füles megfejtést? (most fejtettem meg.)
Ha kell, írj, - akkor küldöm, - mert a te címed nem nyilvános! (vagy tedd azzá!!)
Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 51 oldal |
köszönöm aranyhal
Sziasztok! Valakinek megvan az idei Füles magazin 18
száma. Kellene nekem belőle a 23 oldalon levő tavaszi extra rejtvény pályázat megfejtése.Elő van fizetve az újság de a pályázati rejtvények megfejtése után oda szoktam ingyen adni a nyugdíjas klubnak, és elfelejtettem kiírni a 3 fordulós pályázat 1 rész megfejtését. Köszönöm.
száma. Kellene nekem belőle a 23 oldalon levő tavaszi extra rejtvény pályázat megfejtése.Elő van fizetve az újság de a pályázati rejtvények megfejtése után oda szoktam ingyen adni a nyugdíjas klubnak, és elfelejtettem kiírni a 3 fordulós pályázat 1 rész megfejtését. Köszönöm.
A kemény dióval én is szenvedek de a belső sincs meg
Sziasztok! A kemény dió 3 címlapjával boldogult valaki? 🥺🥺🥺
Selyemakác mint mindig nagyon kedves vagy szívből köszönöm szép napot Neked
Nekem igazi kalandtúra feljutni a másodikra.
A poénvadászat 10. Számát nem tudtam megvenni valaki fel tudná tölteni a 3. Oldali rejtvényábrát amit a fülessel együtt kell beküldeni.
Köszönöm
Köszönöm
a Füles évkönyv nyertesei megvannak már?
selyemakác
nagyon szépen köszönöm
nagyon szépen köszönöm
Az idén nem emeli a zsebpénzt, úgy, hogy a férjed egy fukar alak.
A kemény dió 2. Szám borító rejtvény 2.részét valaki fel tudná tenni megköszönném
külön lap-külön boríték
Köszönöm Nektek .
Én régebben mindig külön -külön lapra írtam a megfejtéseket és úgy kűldtem be 1 borítékban. Pár éve 1 lapra írom az összes megfejtést.
Fogalmam sincs jó -így ,még sosem nyertem . De ahogy látom többen is így vagyunk. Nem tudom érdemes -e így kűldözgetni .
Én régebben mindig külön -külön lapra írtam a megfejtéseket és úgy kűldtem be 1 borítékban. Pár éve 1 lapra írom az összes megfejtést.
Fogalmam sincs jó -így ,még sosem nyertem . De ahogy látom többen is így vagyunk. Nem tudom érdemes -e így kűldözgetni .
Köszönöm szépen, kaptam segítséget!
A megfejtéseket én egy lapon küldöm be. Felragasztom az egyes feladványokhoz tartozó szelvényeket, és mellé írom a megfejtést.
Évkönyvvel én sem nyertem még, de a heti Fülessel már volt szerencsém többször is korábban, amikor még járattam a lapot.

A megfejtéseket én egy lapon küldöm be. Felragasztom az egyes feladványokhoz tartozó szelvényeket, és mellé írom a megfejtést.
Évkönyvvel én sem nyertem még, de a heti Fülessel már volt szerencsém többször is korábban, amikor még járattam a lapot.
szentesiné
Én mindkét formában küldtem már be, de aminek komolyabb tétje volt/van azt akár külön levlapon
Én mindkét formában küldtem már be, de aminek komolyabb tétje volt/van azt akár külön levlapon

Samidala, nem szoktam senkinek sem privátban írogatni, de ha senkitől sem kapsz megfejtést, jelezd majd kommentben, és beírom ide, utána majd törlik. Nem tudom, hogy szabályos-e a fórumra megfejtést beírni. 😅
Én úgy, hogy kivágom a pályázati szelvényeket, ráragasztom kis lapocskákra, után mindegyikre (amit tudtam 😅) ráírom a megfejtést, és ezeket egy borítékban.
Eddig még az évkönyvvel nem nyertem. De reménykedem, hátha most.
(A sima Fülessel egyszer már sikerült nyerni.)
Eddig még az évkönyvvel nem nyertem. De reménykedem, hátha most.
(A sima Fülessel egyszer már sikerült nyerni.)
A Füles évkönyv megfejtéseket ,hogy kűlditek be ? Külön papírokon ,1 borítékban vagy 1 lapon ??
A Füles évkönyv 71. oldali feladvány megfejtését megkaphatom valakitől?