én 4 éve függök tőletek
csak már nem vagyok olyan aktív...lustultam is...
Ki mióta játszik...és mivel kezdődött?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 7 oldal |
A rejtvényekkel kezdődött...nagyon régen...Imádom minden fajtáját és rászoktattam a kolléganőimet is.Volt úgy, hogy egy rejtvényújságban mindhárman nyertünk.Hihetetlen volt!Aztán a nagy céges bulikon az üdítős kupakokat gyűjtöttük, és nyertünk vele.Aztán rátok találtam, szeretek itt lenni!, én is függő lettem!
általános iskolás korom óta mindig ha hallottam valami nyereményjátékról és volt otthon hozzávaló beküldtem
sok mindent nyertünk az évek folyamán és lassan a család is megfertőződött
egyedül tombolán nem nyertem még soha semmit
nem vagyok telhetetlen jött helyette más
sok mindent nyertünk az évek folyamán és lassan a család is megfertőződött
egyedül tombolán nem nyertem még soha semmit
nem vagyok telhetetlen jött helyette más
Több mint tiz éve, sorsjegyeket gyüjtöttem a lottózokban több reklámszatyornyi volt belőle.Téli napokon elővettem és átnéztem nem-e nyert.képzeljétek rengeteg 200ft-os 500ft-os és 4X5000ft-os nyereményre találtam.Most a lányaimmmal mikor megyek a lottózóba már tudják mi a teendő.Azóta minden gyüjtök!!!!!!!!
Anno jó pár évvel ezelőtt amikor a párommal megismerkedtünk Ő játszott valami ha jól emlékszem cigis beküldős játékkal.Engem kért meg,hogy intézzem a postázást.Akkor kezdtem figyelni a játékokra kisebb nyeremények aztán össze is jöttek.De amióta lassan 2 éve ,hogy rátaláltam erre a jó kis fórumra játszom csak igazán rendszeresen és tapasztalom,hogy nagyon hasznos ez az oldal mert azóta megszaporodtak a nyereményeim.
Sada, sajna nem. A vonalkód gyűjteményét akkor ásta elő szekrény aljából cipősdobozokkal, amikor már lefutott a rafinéria 1. és 2.. Képzelheted: kb 30 rafinéria kód, de már egyikkel sem lehetett játszani
Én tavaly októberben akadtam erre a fórumra a győri édes játékán és azóta nincs nap hogy ne olvasnám el a legújabb nyereményjátékokat.Nagyon sokat pályázok kisebb sikereim is vannak mint emlitettem a győri játékán mérleg,mp3, a cylexen webkamera,darts.gyermelyin wok,kötő,borsörlő stb. remélem majd jönnek a nagyobb nyeremények is. Örülök,hogy rátok találtam.
Szóval úgy kezdődött, hogy megmutatta a vk. gyűjteményét!
Amikor 13 év után leszoktam a cigiről (pedig még csak 27 vagyok), pont akkor találtam meg ezt az oldalt, jó volt, mert lekötött, és nem gondoltam a cigire. Eleinte csak megfigyelő voltam, aztán elkezdtem azokkal játszani, amiket mi is használtunk otthon (dove, fa termékek, ráma margarin, maggi pontok és az ingyenes netes játékok). Jöttek a kisebb nyeremények (cd, könyv, póló, receptfüzet), aztán már ide is beregisztráltam, hogy képben legyek, azóta már szó szerint függő lettem. Felveszem a földről az utolsó összetaposott csokipapírt is. Apukám minden egyes alkalommal telepakolja a zsebét a boltban összeszedett blokkokkal és hozza haza, hogy válogassam ki. Már szépen rászoktunk az oral-b fogkefére, a rafinéria alapokra, a pantene és gliss kur samponra, és minden csomagolást (ha kell, ha nem) elteszek, egy nagy szatyorban gyűjtöm őket. Pl. most is elővettem és rögtön lett 10 nestlé pályázatom belőle. Egyedül a párom haragszik egy kicsit, mikor munkából hazaérve leülök pályázatokat ragasztgatni és vele nem foglalkozom. Ezt kétféleképpen oldottam meg: egyrészt már játszom az ő nevére is, és nagyon tud örülni 1-1 ajándéknak, másrészt pedig akkor ragasztgatok, mikor ellentétes műszakban dolgozunk, és nincs otthon.
Egyszóval szeretek játszani és szerintem tök jó ez az oldal!
Egyszóval szeretek játszani és szerintem tök jó ez az oldal!
Azt hiszem a nagymamám fertőzött meg. Évekig ugynaazokkal a lottószámokkal játszott, aztán amikor már el tudtam számolni 100-ig, akkor vett plusz szelvényt, hogy én is kitölthessem. Kisebb nyeremények voltak rajta, kettesek, hármasok, aminek a nyereményét mindig mi, az unokák kaptuk. Aztán az 1990-es évek elején jött a szabadáré, és rengeteg reklámos dolog. Akkor mindennel próbálkoztam, de alig valamit sikerült. (Szóval van retro pepsi-nyereménypóló is valahol a szekrények mélyén.) Hullámvölgy hatására évekig nem nyertem semmit, abba is hagytam a rendszeres pályázásokat. Bár néha volt egy-egy kisebb-nagyobb nyereményem.
Amikor a férjemmel megismerkedtünk, meghívott vacsorázni. Csodaszép Knorr szögletes terítékkel terített. Akkor derült ki, hogy mind a ketten szoktunk játszani. Aztán megmutatta ezt az oldalt, ahol ő passzív módon csak olvasgatott. Én meg rászoktam az oldalra. Amióta itthon vagyok kisfiammal Gyeden, rendszeresen játszom, s fogjuk rá, hogy több-kevesebb sikerrel. Nagy nyereményem még nem volt, csak kisebbek, de azoknak is örülök. Függő lettem
Amikor a férjemmel megismerkedtünk, meghívott vacsorázni. Csodaszép Knorr szögletes terítékkel terített. Akkor derült ki, hogy mind a ketten szoktunk játszani. Aztán megmutatta ezt az oldalt, ahol ő passzív módon csak olvasgatott. Én meg rászoktam az oldalra. Amióta itthon vagyok kisfiammal Gyeden, rendszeresen játszom, s fogjuk rá, hogy több-kevesebb sikerrel. Nagy nyereményem még nem volt, csak kisebbek, de azoknak is örülök. Függő lettem
én nem tartom cikinek, hogy felveszek mindent ami kell a földről! Ezzel még a környezetnek is segítek. sőt van hogy TEsco parkolóban is összeszedem a blokkot, mivel nekem nincsenek pénztáros ismerősök. És amikor ilyennel nyerek, tudom, hogy megdolgoztam érte
Általános iskolás koromban kezdtem. Egyszer tombolán nyertem egy műanyag perselyt
Akkor is már többmindent beküldtem, mindig letoltak itthon hogy minek, úgy sem nyerek...ez igy is volt...Egészen 3 vagy 4 évvel ezelőttig, amikor elkezdtem mindennel játszani, nem hallagattam senkire, és jöttek a nyeremények. Mára mindenki 'megbetegedett' nálunk
Akkor is már többmindent beküldtem, mindig letoltak itthon hogy minek, úgy sem nyerek...ez igy is volt...Egészen 3 vagy 4 évvel ezelőttig, amikor elkezdtem mindennel játszani, nem hallagattam senkire, és jöttek a nyeremények. Mára mindenki 'megbetegedett' nálunk
Hello!En is szeretem az ilyen jatekokat es regota jatszom egy jatekot.Ha ti is szeretnetek jatszani ezen a jatekon itt regisztralhattok itt: http://e-castig.com/index.php?r=wv1s ezzela linkel.Nekem is segitettek vele ha rakattintatok.
Én egy Knorr nyereménycsomaggal kezdtem. Beküldtem kb. 10 éve és nyert. Meglepődtem, örültem.
Majd különböző bálok, bulik tomboláján vacsorákat, arany, ezüst ékszereket, étkészletet stb. de a beküldősökkel nem volt szerencsém.
2001-ben vettem a tescoban 1 db Secret golyós deot. Beküldtem a blokkot. És... Nyertem egy hétvégét Sopronba a Lővérbe autót is adtak hozzá. Szupi volt!
Majd évekig semmi, de nem is hajtottam annyira a nyereményekre.
Idén január óta van itthon netünk, én pedig gyeden vagyok. Rátaláltam erre az oldalra. Szerencsére. Egyből függő lettem.
Megnyertem a Head fődíját 1 hét Sopronba , a Lővérbe. Ugyanoda, ahová 2001-ben. Szintén Procter&Gamble termékkel. :))
Innentől teljesen beindultam. Szépen gyűlnek az ajándékok. És gyűjtök ezerrel. A családom és a barátaink is. :)) :)
Majd különböző bálok, bulik tomboláján vacsorákat, arany, ezüst ékszereket, étkészletet stb. de a beküldősökkel nem volt szerencsém.
2001-ben vettem a tescoban 1 db Secret golyós deot. Beküldtem a blokkot. És... Nyertem egy hétvégét Sopronba a Lővérbe autót is adtak hozzá. Szupi volt!
Majd évekig semmi, de nem is hajtottam annyira a nyereményekre.
Idén január óta van itthon netünk, én pedig gyeden vagyok. Rátaláltam erre az oldalra. Szerencsére. Egyből függő lettem.
Megnyertem a Head fődíját 1 hét Sopronba , a Lővérbe. Ugyanoda, ahová 2001-ben. Szintén Procter&Gamble termékkel. :))
Innentől teljesen beindultam. Szépen gyűlnek az ajándékok. És gyűjtök ezerrel. A családom és a barátaink is. :)) :)
Nekem még általános iskolában kezdődött a Dörmögő Dömötörrel, nyertem is egy Dörmögő családot /hát akkor még nem plüssből/Erről az oldalról sokat hallottam, de csak nem rég kapcsolódtam be, sajnos.E miatt is lett számítógépünk, mert már nagyüzembe gyűjtöttem mindent.Nagyon jó, hogy van ez a fórum, a cserék, meg minden.Csak elég kicsi az esély a nagyobb nyereményekre, a fórumozókon kívül is rengetegen játszanak.
Nekem tavaly január 05.-én kezdődött a nyerés.
Mázlim volt,rögtön autóval kezdtem,amit a 16 éves fiamnak köszönhetek.Pontossabban annak,hogy a Westendbe vetette meg a karácsonyi ajándékát.
Utánna a startlapos havi nyeremény és még sok kicsi.
Azóta megfertőződött a családom is.
Úgy igazán egy laptopra fáj a szivem.
A páromnak pedig egy robogóra.
Mázlim volt,rögtön autóval kezdtem,amit a 16 éves fiamnak köszönhetek.Pontossabban annak,hogy a Westendbe vetette meg a karácsonyi ajándékát.
Utánna a startlapos havi nyeremény és még sok kicsi.
Azóta megfertőződött a családom is.
Úgy igazán egy laptopra fáj a szivem.
A páromnak pedig egy robogóra.
Abban,hogy amit a földön találsz,és felveszed semmi rossz nincs,szerintem itt legalább minden 2-dik ember megteszi/megtette ,aki meg nem vallja be az sznob,meg kirakatember,de hát a mondás is úgy tartja:,,ki mit talál,övé"!:)és ez így van jól...az szerintem sokkal roszabb,ha valaki megkörnyékezi a dm-ben,vagy a tesco-ban a pénztárost,és raklapszám hozza el onnan a blokkokat,és ezáltal nagyobb eséllyel indul,netalántán fődíjakat-fődíjakra halmoz!Bár nézőpont kérdése ez is,végülis leszervezte-elhozta-beküldte-,,megdolgozott érte",csak kicsit másképp.
Sziasztok! Ezt a topicot még nem is láttam, olyan sok van!
Szóval az első nyereményem 6 évesen kaptam a Gyöngy újsággal nyertem egy epilátort és egy hajszárítót. Persze nem az én okosságom volt a dolog, hanem édesanyámé, de picit én is kivettem a részem belőle, mert én szóltam anyunak, hogy ha megfejti a rejtvényt akkor miért nem küldi be?!
Aztán az első igazi nyereményem 15 évesen az utcán megállítottak, hogy megkóstolnám-e az ásványvizüket (meg nem mondom milyen márka volt!), mondtam, hogy persze! Az ingyen ásványvíz mellé kaptam egy kupont amit vissza kellett küldeni, a táskámba tettem. A beküldési határidő elött 2 nappal találtam rá és még az nap postára vittem, 100 üveg ásványvizet nyertem!
Aztán megint nem volt időm pár évig ilyesmivel "fogalalkozni", mígnem rátaláltam erre a számomra nagyon kedves kis fórumra!! (idén januárban). Azóta számtalan dolgot nyertem. (Adidas, nestlé, delikát, csak 1-2 a sokból!).
De igazából én is nyugodtan mondhatom sokx ha cserém nincs éppen, és nyereményem sem, akkor felnézek ide együtt örülni a többiekkel, megnézni az új játékleírásokat, olvasgatni a hozzászólásokat! Nagyon jó kis csapat vagyunk így együtt, és örök hálám az oldal létrehozójának!
Amúgy SÜTI!!! A férjem szerint is mániákus szemétszedegető lettem, pedig csak néha-néha lehajolok 1-1 kupakért vagy pöttyös csomiért..... :)Szerinte hülyeségre tanítom a gyermekeimet, mert már néha ők is így szólnak:
"Nézd anya ott egy kólás kupak, az nyerős??" :D
Szóval ezért vagyok vele úgy, hogy még idén szeretnék valami komolyabbat összehozni, hogy bebizonyítsam neki, hogy ebben nagyon téved!!!!! :)
Szóval az első nyereményem 6 évesen kaptam a Gyöngy újsággal nyertem egy epilátort és egy hajszárítót. Persze nem az én okosságom volt a dolog, hanem édesanyámé, de picit én is kivettem a részem belőle, mert én szóltam anyunak, hogy ha megfejti a rejtvényt akkor miért nem küldi be?!
Aztán az első igazi nyereményem 15 évesen az utcán megállítottak, hogy megkóstolnám-e az ásványvizüket (meg nem mondom milyen márka volt!), mondtam, hogy persze! Az ingyen ásványvíz mellé kaptam egy kupont amit vissza kellett küldeni, a táskámba tettem. A beküldési határidő elött 2 nappal találtam rá és még az nap postára vittem, 100 üveg ásványvizet nyertem!
Aztán megint nem volt időm pár évig ilyesmivel "fogalalkozni", mígnem rátaláltam erre a számomra nagyon kedves kis fórumra!! (idén januárban). Azóta számtalan dolgot nyertem. (Adidas, nestlé, delikát, csak 1-2 a sokból!).
De igazából én is nyugodtan mondhatom sokx ha cserém nincs éppen, és nyereményem sem, akkor felnézek ide együtt örülni a többiekkel, megnézni az új játékleírásokat, olvasgatni a hozzászólásokat! Nagyon jó kis csapat vagyunk így együtt, és örök hálám az oldal létrehozójának!
Amúgy SÜTI!!! A férjem szerint is mániákus szemétszedegető lettem, pedig csak néha-néha lehajolok 1-1 kupakért vagy pöttyös csomiért..... :)Szerinte hülyeségre tanítom a gyermekeimet, mert már néha ők is így szólnak:
"Nézd anya ott egy kólás kupak, az nyerős??" :D
Szóval ezért vagyok vele úgy, hogy még idén szeretnék valami komolyabbat összehozni, hogy bebizonyítsam neki, hogy ebben nagyon téved!!!!! :)
Nálam az egész úgy kezdődött,hogy 2004-ben érettségiztem,mentünk be a suliba nagy elánnal(én és a majré:)),+moncsicsi,szerencsepatkó,egyebek...mivel az első voltam a névsorban szóbelin(Balaton vezetéknévvel)elsőként végeztem,már nagy mellénnyel kinnt ültem a büfében,hogy nekem megvan...érett lettem!!Vettem a büfében egy sió drinx-et,aminek a vége az lett,hogy nyertem egy 100ezres bankkártyát.Mondanom sem kell,azóta sem volt jobb nyaram mint akkor,ráadásul felvettek a fősulira is,úgyhogy minden happy volt!azóta a GO volt a legnagyobb nyereményem 2*10.000es utalvány,de a dörmi hátizsáknak is úgy örültem,mintha a főnyeremény lett volna az enyém:)Munka mellett rejtvényt-fejtek,több-kevesebb sikerrel,meg itt lógok veletek,mert szerintem tökjó a társaság,jó ide tartozni,látni,hogy nem csak engem hívnak notórius,,szemétgyűjtőnek",ami persze ha melléd áll FORTUNA a fődíj kulcsává válik a kezünkben!És zárásképpen:Aki nem játszik,nem is nyer!Van aki blokkot gyűjt,kupakot,vonalkódot,a többiek meg csak menjenek horgászni:))További sok sikert mindenkinek!
2004 aug-ban találtam rá erre az oldalra . akkor a coca-cola kupakokat gyűjtöttem épp a garantált ajándékokért . Ezután beindult rendesen a sok kis nyeremény , a Pick pontokat gőzerővel gyűjtöttem , cserélgettem , de nagyon nagyot csalódtam , hát így vége lett a lelkesedésemnek . Nektek köszönhetően azért se adtam fel , köszönet érte :) Legnagyobb nyereményeim 2005-ben voltak : 400000 ft ut Győri keksz , 200000 ft konfort , Marlboro és pall mall nyeremények ., utalványok. Persze olyan amit szeretnék , nekem se jön ( pl telefon )