Algida kvíz
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 5 oldal |
Szia Pappocs, írtam Neked:)
Szia Maciimádó! Hogy vagy?? Már rég beszéltünk..Neked mi az eredményed?
Vajon mikor indul a 2. forduló?
Próbáltatok már e-mailt írni nekik?
Próbáltatok már e-mailt írni nekik?
hát igen elég fura...a játék..
Hát akárhogy is nyomkodok, a legjobb 14.319. Gratula a 8 mp körüli értékért! Nagyon ügyi vagy!!!
Most akkor mi van a 2. fordulóval?
Most akkor mi van a 2. fordulóval?
pedig már én is nagyon vártam a 2. fordulót plusz az sem jó, hogy legalább az első 15helyen állót nem lehet látni :( kíváncsi leszek
Vagyis aki az eredetileg kiírt határidő után döntögette a csúcsokat, már nem fair... Nem ez ma az első játék, amiben csalódtam!:(
sztem még nem indult el..mert ezek ugyanezek a kérdések..s azt írták, hogy új, nehezebb kérdések lesznek, meg szólnak ha elindul..pedig 2. napja menni kéne..
De elindult ám! De csak elméletben,hiszen az oldalukon ugyanazok a kérdések, értesítő mailt sem küldtek. Már én is kérdezni akartam tőletek,csak nem mertem már,nehogy rámunjatok a sok beírásom miatt....:)
Sziasztok! Elindult a 2. forduló?
mert nem szóltak..Jó lenne látni hanyadikok vagyunk...
mert nem szóltak..Jó lenne látni hanyadikok vagyunk...
Lerta
Pedig nekem is sikerült már 2*
Pedig nekem is sikerült már 2*
Mondom,csak akkor jön ki nekem is ilyen jó,ha több válasz megoldása is egyezik az előzővel,néha 2-3 válasz ugyanott van. Az átlagom nekem is 15 mp. körül van. De 8 mp.-esnél marha nagy mázli volt, nem kellett az egérrel ugrálgatni,ugyanott voltak sokszor a jó válaszok,ahol az előző. Csak a válaszok első szavát olvasom és ha mázlim van, akkor pont azon akad mega szemem,ami már jó. SOk választ úgy tudok,hogy a leghosszabb a jó,el sem olvasom. Mázli kell nagyon,na. :)Ha az egérrel még ugrálgatni kell,akkor esélytelen vagyok, 15 mp.-nél sehogy sem lesz jobb.
Bocs, délink, hogy kételkedek, de kipróbáltam: ha ráállok az egyik betűre, és gondolkodás nélkül nyomom, mint egy őrült, akkor jön ki ilyen eredmény...:-/
8.301 :D
De sztem vannak,akiknek 10 mp. alatt is megy a dolog. :) Az azért már teljesítmény tényleg. :)
Hát,ami engem illet igen,a válaszaim jók. De rengeteg óra gyakorlás van benne. Az elején csomó ideig lassan olvasgattam a kérdéseket és memórizálni próbáltam a válaszokat. Most már a kérdést meg sem nézem, de az eredményem csak akkor lesz jó, ha a jó válaszok egymás után ugyanazon a helyen vannak és gyorsan rá tudok katt.,nem megy az idő a sok egérmozgatással, mert abban béna vagyok. Plusz a rövid válaszos kérdésekre is alig megy elő idő. A kinezológiás, aerob.-osok stb. megválaszolásásval megy el az idő. Szóval mázli kérdése is a dolog sztem.
Ezeket a szép kis időeredményeket úgy sikerül elérnetek, hogy közben a jó megoldások száma is maximális?
lehet, hogy hülye kérdés:)
lehet, hogy hülye kérdés:)
12.119. Nagy mázlival persze.
14 alatt
Jó ötlet a fórumos találkozó..., és én még - szerencsére csak átmenetileg - megnyugodtam a 43.708-as eredményemnél... Viszlát a wellness-hétvégén, addig is hajtok!:)