Sziasztok!
Ha van valaki itt, aki gyeden van és maximum összeg jár neki 2011-re, kérem írjon nekem. Lenne egy kérdésem.
Köszi
Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 72 oldal |
Nálunk a Lotti Karotti megunhatatlan 2 éve
5 éves kislánynak társasjátékot szeretnék venni. Tudtok valami jó, kipróbált játékot ajánlani, amit szeretnek a gyerekek? Az sem baj ha nem olcsó.
bonnyka!
Köszönöm szépen.
Köszönöm szépen.
domeandrea: utólag is gratulálok jó egészséget, nyugodt éjszakákat és sok tejcsit kivánok Nektek
Ma 2 hetes a kisfiam!
nyugodj meg, és pihenj sokat. Tedd gyakran mellre.
Használt valaki görögszénamagot tejserkentésre? Tényleg jó? 5 hónapos a csemetém, de 2 napja alig van tejem... Éjjel szegény óránként ébred enni, vagyis csak enne, ha lenne mit... A lefagyasztott tejet meg nem hajlandó meginni. Iszom a laktoherbet, szedek kétféle homeopathiát, ma már egy Becks sört is megittam. Van valakinek valami jó praktikája??
szívesen
Nemets: Köszi, én is szandira gondoltam.
Nem járt nálunk egyik gyermekem se bölcsibe, de oviba a szandi a legjobb.Nem fülled be egész nap a lába.
Meg tudnátok nekem mondani, hogy bölcsibe benticipőnek a szandál vagy a zárt cipő a jobb/praktikusabb?
sada: Tudom, és kicsit bízom is benne, hogy kiderül, hogy mitől van, és utána diéta mellett jól lesz a fiam.
Asztmát is okozhat ételallergia.
Asztma is kezelhető diétával.
Asztma is kezelhető diétával.
bonnyka: Nekünk nem kell diétázni addig szerencsére.
Meg nálunk az asztma gyanúja miatt kellett elvégezni ezt a vizsgálatot.
Sajnos a családban férfi ágon sok az asztmás...
Meg nálunk az asztma gyanúja miatt kellett elvégezni ezt a vizsgálatot.
Sajnos a családban férfi ágon sok az asztmás...
A rizstejet kipróbáltuk, megissza a kisfiam. Azt olvastam, hogy 6 éves kor alatt a szójatejet nem ajánlatos adni a gyerkőcöknek.
Találtam tej-tojásmentes palacsintát, ma kipróbálom
remélem, nem a kutyának megy a végén
Találtam tej-tojásmentes palacsintát, ma kipróbálom
remélem, nem a kutyának megy a végén
Nálunk a nagyobbik fiamnál kellet tejmentes diétát tartani ( neki a bőre volt csúnya főleg a felkarja, és nagyon büdös volt a kakija a tejtől) De ő csak intoleráns volt, nem igazi allergiás. most 5 éves, és nincs baja
Nekünk a Sinlac tápszert ajánlották-magába, és gyümölcslével-kakaóval megitta, (1,5 éves volt akkor) de amikor a főzeléket sűrítettem vele, nem ette meg. Én minden főzelékét pl rántással csináltam. A Sinlacot felírják receptre is.
Nekünk a Sinlac tápszert ajánlották-magába, és gyümölcslével-kakaóval megitta, (1,5 éves volt akkor) de amikor a főzeléket sűrítettem vele, nem ette meg. Én minden főzelékét pl rántással csináltam. A Sinlacot felírják receptre is.
bonnyka.
Mi is tejmentes diétát tartunk,mivel tejallergiás a kisfiam.
a rizstejet ajánlották,mivel növényi eredetü.
de az árát is megkérik.
viszont sok mindenbe tudom a babának
használni.
igy legalább a kakaot is tudja inni
Mi is tejmentes diétát tartunk,mivel tejallergiás a kisfiam.
a rizstejet ajánlották,mivel növényi eredetü.
de az árát is megkérik.
viszont sok mindenbe tudom a babának
használni.
igy legalább a kakaot is tudja inni
elanor6: jaj szegényke a kicsik nehezen viselik a vérvételt
Nektek nem javasoltak diétát az eredményig? Bár nálunk esélyes a tehéntej, azt egyszer kapta, akkor se bírta
Nektek nem javasoltak diétát az eredményig? Bár nálunk esélyes a tehéntej, azt egyszer kapta, akkor se bírta
bonnyka: Mi ma voltunk allergiavizsgálaton, pontosabban vérvételen. 5-en kellettünk, hogy le tudják venni a vért, ultra sz@rul viselte a fiam.....
Kb 1 hónap, és meglesz az eredménye.
A tejmentes diétában sajnos nem tudok segíteni...
Kb 1 hónap, és meglesz az eredménye.
A tejmentes diétában sajnos nem tudok segíteni...