mitől függ,h írja v nem a sajnos most nem nyertélt?
nekem legutóbb,már csak azt írta, hogy sikeres kódfeltöltés, kaptál 100pontot...nem hiszem,h nyernék bármit, max nem 10pontot ad a cetlire,de így is ki....
tapasztaltabbak? változott vmi a rendszerben?
más: aki még egyetemista. a megújult neptunon hol lehet a maradék pént a saját számlámra visszautalni? a pénzügyekben nem találom azt a fült/lehetőséget...v ez majd csak később lesz?
Borsodi nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 9 oldal |
sajnos akármikor veszünk sört kocsmában, a kupakot mindig leszedik, és nem adják ide. amikor meg kérem, húzzák a szájukat, és a pult alól adnak esetleg egyet... így tényleg elég esélytelen.
Borsodi nyitófüleket és címkéket vennék nagy mennyiségben 10 Ft / db áron. Akinek van eladnivaló írjon!
adam.bp@freemail.hu
adam.bp@freemail.hu
Na, azért!
Jaj sada, nem te. Ez enxe-nek szólt, oda kellett volna írnom....
majdnem 100ezer pont és kevés eg babzsákfotelre? sztetek? Aki ennél többet ivott az a hullaházban van! (persze ezt sem én ittam meg )
Sziasztok!!!
Borsodi kódokat, azaz cimkéket, nyitófüleket és kupakokat vennék nagy mennyiségben. Ár megeggyezés szerint!
Akinek van írjon!
adam.bp@freemail.hu
Borsodi kódokat, azaz cimkéket, nyitófüleket és kupakokat vennék nagy mennyiségben. Ár megeggyezés szerint!
Akinek van írjon!
adam.bp@freemail.hu
enxe csak tudod érdekes hogy másnak ajánlgatod hogy olvasgasa a hivatalost...
Egyébként tőlem távol állnak a kocsmák. Nem is nyertem ..
de tudjátok:
A remény hal..
Egyébként tőlem távol állnak a kocsmák. Nem is nyertem ..
de tudjátok:
A remény hal..
Sokat söröztél a napon?
Ki itt a vendéglátós?
Áhhhhá!!! Kibújt a szög a zsákból. Szóval vendéglátós vagy/vagytok. Nekem tök mindegy, de ha így van, akkor ne legyél olyan nagy mellénnyel és nem küldj el olyanokat melegebb égtájakra, akik inkább beleillenek a játék profiljába. Az természetesen nem neked negatív, hogy a Borsodi ahelyett hogy kitalált volna valami rendes játékot így próbálja meg letudni a gondot a promócióról meg a szervezésről egyben
enxe
Egyszerű. Mert ez fogyasztói nyereményjáték. Sehol sem vehetnek részt a szervezők, bonyolítók és a kereskedők, vendéglátosok.
Csak nehéz ellenőrizni.
De azért volt már olyan, hogy a nyertes boltvezetőtől visszavették a blokkos játékokon nyert autóit.
Egyszerű. Mert ez fogyasztói nyereményjáték. Sehol sem vehetnek részt a szervezők, bonyolítók és a kereskedők, vendéglátosok.
Csak nehéz ellenőrizni.
De azért volt már olyan, hogy a nyertes boltvezetőtől visszavették a blokkos játékokon nyert autóit.
Ez kb. olyan mint az Arany Ászoknál. Haverok meg mindenki ment sorba elsőként és egy helyre vitték a kocsmárosnak Mindenhol ez megy!!!
miért ne vehetnének részt vendéglátosok? A vendég eldönti, hogy leszedi-e magának a címkét és részt vesz a játékban vagy rajtahagyja az üvegen.
nyehe Nem mintha beszokák volna tartani az ilyesmiket..
Egyébként kocsmárosok sem játszhatnának. Mégis ők viszik a pálmát.
Nem kell gyanusítgatni ez igaz. de ilyen naivnak sem kellene lenni..
Egyébként kocsmárosok sem játszhatnának. Mégis ők viszik a pálmát.
Nem kell gyanusítgatni ez igaz. de ilyen naivnak sem kellene lenni..
Kedves letti!
A borsodis nyereményjátékhoz való hozzászólásodhoz csak annyit tudok mondani, cseszheted a biztos forrásodat! Az Öcsém nem csak jól licitált a Hegyalja belépőkre, hanem az új laptopunkról írom ezt az üzenetet. Az Öcsém középiskolai diák, a családban és a rokonságban pedig senki sem dolgozik a borsodi gyárban. Olvasdd el a törvényeket, kik vehet részt a nyeremény játékokban. Jó olvasást.
A borsodis nyereményjátékhoz való hozzászólásodhoz csak annyit tudok mondani, cseszheted a biztos forrásodat! Az Öcsém nem csak jól licitált a Hegyalja belépőkre, hanem az új laptopunkról írom ezt az üzenetet. Az Öcsém középiskolai diák, a családban és a rokonságban pedig senki sem dolgozik a borsodi gyárban. Olvasdd el a törvényeket, kik vehet részt a nyeremény játékokban. Jó olvasást.
metro írtam Neked de a démon jött vissza.
Sziasztok borsodi kódokat keresek cserére! Nagyobb tétel esetén Adidas focilabda EB 2008as is szóbajöhet (nem használt)! Vagy ird meg mi érdekel!
Sziasztok!
Most már 2x is regisztráltam, mégis azt írja ki internetes belépésnél, hogy ez a telefonszám nincs az adatbázisukban, és így belépni se tudok. Szerintetek hol tudok érdeklődni, hogy ez hogy is van?
Előre is köszi.
Most már 2x is regisztráltam, mégis azt írja ki internetes belépésnél, hogy ez a telefonszám nincs az adatbázisukban, és így belépni se tudok. Szerintetek hol tudok érdeklődni, hogy ez hogy is van?
Előre is köszi.
Sziasztok!
keresek 2db heti jegyet a Campus fesztiválra.Készpénzzel vagy hasonló értékű nyereménytárggyal tudok fizetni
illetve tegnap nyertem a Borsodival 2db hetijegyet a SZIN-re.Valakait érdekelne esetleg?
keresek 2db heti jegyet a Campus fesztiválra.Készpénzzel vagy hasonló értékű nyereménytárggyal tudok fizetni
illetve tegnap nyertem a Borsodival 2db hetijegyet a SZIN-re.Valakait érdekelne esetleg?
ez a játékot a soproni játékot juttatja estembe
nyerni egyikkel se lehet
nyerni egyikkel se lehet