Sokáig játszottam a Diablo nevű játékkal, ahol a kedvenc hősöm egy varázslónő volt. Akkoriban készültem a német középfokúra és a párom, aki egy szót sem tud németül, elnevezte a figurámat Zauberinnak, a német Zauber=varázslat szó után. Olyan, hogy Zauberin, nincs, csak nőiesítette a Zauber-t. Sokáig ez volt mindenhol a nickem, aztán valaki "ellopta" és változtattam die Hexe = boszorkány - ra.
Hát ennyi a történet...
Kinek honnan ered a nickneve?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 9 oldal |
Marianna vagyok és kolléganőmet is igy hivták és a gyerekei elneveztek Manninak és megmaradt
A nevem Beatrix, sokan becéznek Trixy-nek, és szeretem is. A 87 pedig a szerencseszámom, hisz akkor születtem! (mármint 1987-ben..)
A csungfu kínai jósjel,
őszínteség,hűség,tisztesség,
békét és szerencsét hoz.Szeretem.
őszínteség,hűség,tisztesség,
békét és szerencsét hoz.Szeretem.
"Ez volt az első és egyetlen topic, amit indítottam, és sada nem törölte "
hát ezen de jót nevettem.-)))))
Nekem nagyfiam nevének rövidítése, s mivel van 3.neve így pont jó..-)
hát ezen de jót nevettem.-)))))
Nekem nagyfiam nevének rövidítése, s mivel van 3.neve így pont jó..-)
Gabriella a keresztnevem, és nagyon szeretem a becéző formáit is:Gabika,Gabó,Gabóca,Gabica,Gabcus...rengeteg változata van, és mind foglalt volt.Egyszer csak a Gabbci nem...
De jó kis topic! Én a kedvenc virágom után neveztem el így magam. Lassan szezonja lesz...
Ha lenne meghajlós smile, akkor azt raknám most be. Köszi
cappucci
S még fel is hoztam a tetejére!
S még fel is hoztam a tetejére!
sziasztok
a Wukovics a vezeték nevem,amit nagyon utálok,mégis mindig ezt használom
a 25 pedig a szülinapom napja
a Wukovics a vezeték nevem,amit nagyon utálok,mégis mindig ezt használom
a 25 pedig a szülinapom napja
Ez volt az első és egyetlen topic, amit indítottam, és sada nem törölte
Az én nicknevem azért lett Bibione,mert már 3-szor nyaraltunk ebben az Olasz városkában a családommal. Amúgy 35 éves 3 gyermekes anyuka vagyok!
Andi vagyok,4 es a szerencseszámom,4-én születtem,és az egyetlen olyan szám,ami leírva is ugyan annyi n-é-g-y.Nem tudom érthető-e?
Nekem nagyon egyszerű...
JUhászné KIss MElinda.....jukime
JUhászné KIss MElinda.....jukime
Az enyémet a lassan két éve meghalt fogadott fiam adta.Az Ő emléke miatt minig ezt használom.Így hív a két fiam és a keresztgyerekeim is.
a család neveiből: ZOli, ILdikó, DAnika. Ja és már bővültünk egy BEncével is, ezért lehet újra kellene regiznem zoildabe néven! Ja és nem zolida vagyok, ahogy azt sokan írják!
Én Barbara vagyok
A második nevem Renáta, és a szerencseszámom a 7.
Így lettem renny07
A második nevem Renáta, és a szerencseszámom a 7.
Így lettem renny07
Dóri a nevem és Spanyolországban ettem Doritos nevű chipset ami hasonlít a nevemre
Ide sem írtunk már 1 éve.
Ideje, hogy az újak is meséljenek!
Ideje, hogy az újak is meséljenek!
Hát ez érdekes "tanulmány"
Én mindenhol bendre- a két fiam után Bence és Endre- nickkel regiztem, de egyre gyakoribb lett, így változtattam. Épp mikor a nicneven agyaltam oda jött hozzám a kisebbik fiam, sárga fekete csíkos ruhában pirispozsgás kis"dundibongó"arcal. Így lett a dundibongo.
Én mindenhol bendre- a két fiam után Bence és Endre- nickkel regiztem, de egyre gyakoribb lett, így változtattam. Épp mikor a nicneven agyaltam oda jött hozzám a kisebbik fiam, sárga fekete csíkos ruhában pirispozsgás kis"dundibongó"arcal. Így lett a dundibongo.