Íme itt az én listám is:
Legnagyobb nyereményem ebben az évben, hogy rátok találtam, mert a webnyeremény nélkül sokkal rosszabb évem lett volna. Ráakadtam köztetek egy barátnőre, akitől bár több 100 km választ el, szinte napi szinten dumcsizunk. Nem nyertem álomutazást, wellnesst, autót…., de így sem panaszkodhatom.
Pantene éves, Bounty nyaklánc, STR8 –cal autópálya, Lipton kannák csészével, Tesco P&G-vel ékszer, törölközők és fürdőlepedők (Wilkinson, Nestlé, Dove, Coccolino), Alexandra utalványok (Hozamuniverzum), Pólók, bögrék, könyvek (Mindmegette, Neckermann, Stahl könyv, Rama), labdák (Pepsi, Adidas, Soproni), táskák. sportzsákok, hűtőtáskák (Algida, Pepsi, Adidas, Sport szelet, Motorola), elemek, borotvák, Fittball-labda (Nestlé), Alátét (Nestlé), előfizetések(Kiskegyed, Elle Dekor, HVG, Cosmopolitan), Rama kötény, Bertolli tésztakiszedő, Fényképezőgép (Mosolymozgalom), napszemüveg (Mosolymozgalom), Kádkilépő, papucs és fürdőpamacs (Palmolive), fagyi kuponok, baseball sapi, Napernyő(DE), Dörmik, Opel esőkabát, Plédek (Libero, Kinder, Purina, MIVI(labda, toll, Rama könyv), 1500 FT-os Molkártya, Sport szeletes pólók és noteszok, Nivea tesztcsomi, Opel csomag, Camay- és High Care (Advent) csomag, 2db 4950-es Feldobox élménykártya (Femina), Revalid csomag, Pendrive(Genertel, Kinder, Tibi)
Jövőre szeretnék telefont, utazást és autót!!!!
Az én listám mióta hozzátok tartozom:
Omnia csésze-alátéttel
Weinhaus receptkönyv
1 coop 10.000-es utalvány
Soproni foci 12db
1 fhm-es laposüveg
Rexona v.i.p. belépő
3db adidas zsák
2db adidas midi
1hajkreppelő-füles
1 szemránckrém-garnier
1 biotech usa fogyasztókészítmények-cosmopolitan