Webcsajok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 3 / 20 oldal |
Én most költöztem Vácra Nem olyan rég nem vagyok ismerős de anya és csecsemő intézetre gondoltam én is..
Én támogatnám: Tóth Antal Nevelési, Oktatási, Módszertani Központ Sopron, illetve ennek alapítványát. Van ovi meg isjük, sérült gyerekeknek.
Jajj lehet félreértettek, én azért írtam be, mert én pl. erre gondoltam. De ez nem azt jelenti, hogy szavazzunk meg egyet.
Sztem legyen több, pl. körzetenként, de a lényeg, hogy legyen aki el tudja vinni. Sztem legyen több támogatott is ne csak egy, mindenki írja le melyiket szeretné, amelyik mondjuk nem olyan ismert, ahová kevés felajánlás érkezik.
Aztán ezt összrekjuk és akkor holnap leadjuk, de ma-holnap mindenki küldje el vagy írja be ide, aztán meglátjuk mennyi jön össze ok?
Sztem legyen több, pl. körzetenként, de a lényeg, hogy legyen aki el tudja vinni. Sztem legyen több támogatott is ne csak egy, mindenki írja le melyiket szeretné, amelyik mondjuk nem olyan ismert, ahová kevés felajánlás érkezik.
Aztán ezt összrekjuk és akkor holnap leadjuk, de ma-holnap mindenki küldje el vagy írja be ide, aztán meglátjuk mennyi jön össze ok?
Sziasztok!
Galériára szavaznék vezetőnek! Mind a két kép tetszik,ügyesek vagytok köszönöm a munkátokat!
támogatni a Csepeli Családok Átmeneti Otthon (Anya Otthon)
1214. Budapest Erdősor u. 53-55. tel.: 06-1-425-4732 szeretném
Galériára szavaznék vezetőnek! Mind a két kép tetszik,ügyesek vagytok köszönöm a munkátokat!
támogatni a Csepeli Családok Átmeneti Otthon (Anya Otthon)
1214. Budapest Erdősor u. 53-55. tel.: 06-1-425-4732 szeretném
meg ugye az sem mellékes hogy oda könnyebben el is tudja juttatni Galeria hiszen közel van
voksom ment
voksom ment
Szerintem olyat kell választani ahol a leggyakrabban futó nyereményjátékokhoz tartozó megvásárolandó termékekre van szükség. Az anyaotthon ezért is jó, (élelmiszer , tisztítószer, pelenka). Egy kórházi pl.osztályra nem lehet beküldeni pl zacskóslevest, kávét, teát mert nem az ott főznek.
én szavazok az anyaotthonra egyet ott tényleg nagy szükség van bármire
azon kívül csak vöröskereszt és max. az ovinkat tudnám megjelölni de szerintem amit íírtál jobb lenne oda jobban kell a segítség
azon kívül csak vöröskereszt és max. az ovinkat tudnám megjelölni de szerintem amit íírtál jobb lenne oda jobban kell a segítség
Az a baj, hogy az megint nagyon sok idő amire ennyi ember összeírja, hiszen bármit kérünk napokig jönnek, ha jönnek a válaszok, sztem ebből a rengeteg emberből voltak jópáran akik még hozzá sem szóltak, így nem lehet várni.
De lehet, mondjuk azt, hogy holnapra névvel címmel mindenki adja le, hogy kit szeretne támogatni, este megírom az eredményt, holnap.
Pl. az enyém alapján:
Csepeli Családok Átmeneti Otthon (Anya Otthon)
1214. Budapest Erdősor u. 53-55. tel.: 06-1-425-4732
Ilyen listát szeretnék kérni Tőleteke.
De lehet, mondjuk azt, hogy holnapra névvel címmel mindenki adja le, hogy kit szeretne támogatni, este megírom az eredményt, holnap.
Pl. az enyém alapján:
Csepeli Családok Átmeneti Otthon (Anya Otthon)
1214. Budapest Erdősor u. 53-55. tel.: 06-1-425-4732
Ilyen listát szeretnék kérni Tőleteke.
mehet minden + Galeria neve
tudom hogy sürget bennünket az idő de én egy elbírálásnál szem előtt tartanám a konkrétumokat
én még mindig azon gondolkodom konkrét támogatott megjelöléssel kellenen leadni a pályázatot
így szerintem komolyabbnak tünne
tudom hogy sürget bennünket az idő de én egy elbírálásnál szem előtt tartanám a konkrétumokat
én még mindig azon gondolkodom konkrét támogatott megjelöléssel kellenen leadni a pályázatot
így szerintem komolyabbnak tünne
Most olvastam a helyi újságunkban az anyaotthonról.
Az egyik civil szervezet, egy fitness központ gyűjtött adományokat. Plüss állatokat és tartósélelmiszereket vettek. Az otthon vezetője elmondta, hogy ebből egységcsomagokat adtak a rászorulóknak. Kevés a támogatás és a hónap végére már nincs az anyukáknak pénze hasonló termékekre. Tehát ez nagyon jól jön nekik. Elmondta még, hogy a ruhák és az élelmiszerek mellett pelenkára van a legnagyobb szükség, amit az anyukák nem tudnak megvenni a kicsiknek.
sztem ezek hasznos információk, és ilyen irányban tudunk elindulni. Csepelen ami van ilyen anyaotthon, 4 helyen közel 100 férőhelyes.
Az egyik civil szervezet, egy fitness központ gyűjtött adományokat. Plüss állatokat és tartósélelmiszereket vettek. Az otthon vezetője elmondta, hogy ebből egységcsomagokat adtak a rászorulóknak. Kevés a támogatás és a hónap végére már nincs az anyukáknak pénze hasonló termékekre. Tehát ez nagyon jól jön nekik. Elmondta még, hogy a ruhák és az élelmiszerek mellett pelenkára van a legnagyobb szükség, amit az anyukák nem tudnak megvenni a kicsiknek.
sztem ezek hasznos információk, és ilyen irányban tudunk elindulni. Csepelen ami van ilyen anyaotthon, 4 helyen közel 100 férőhelyes.
Sziasztok!
Köszi a bizalmat, nem vezető lennénk inkább olyan résztvevő aki tudja intézni az adóval kapcsolatos dolgokat
Összeállt akkor a dolog, leadhatjuk?
Ha valakinek lenne kifogása valamelyik dolog ellen akkor írjon ltszi ma:
- Bemutató szöveg
- Kétféle kép
- Célkitűzés
- Az én nevemen futna
Köszi
Köszi a bizalmat, nem vezető lennénk inkább olyan résztvevő aki tudja intézni az adóval kapcsolatos dolgokat
Összeállt akkor a dolog, leadhatjuk?
Ha valakinek lenne kifogása valamelyik dolog ellen akkor írjon ltszi ma:
- Bemutató szöveg
- Kétféle kép
- Célkitűzés
- Az én nevemen futna
Köszi
én is Galeria-ra szavazok
nekem is mind a 2 kép tetszik,de a térképes számozatlanul jobb lenne
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Két kép+ Galéria!
nekem is mind2 kép tetszik,és Galeria ,mint vezető.
Akkor én tudtam rosszul
fáreó igen
Mert annak is hívják, szerintem. Fáreó
Fáraó neve nem jól van írva?
Nálam Fáreó látszik.
Nálam Fáreó látszik.
Szerintem is mindkét fotót küldjük be. Nagyon jók lettek