// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 110 oldal |
Ez a csaj nekem Gyermelyit akart eladni. Mivel nem ismertem, ezért kértem, hogy ő postázza el előbb, és majd utána fizetek. Erre nem volt hajlandó. Így szerencsére én nem buktam a pénzem. Nekem az volt gyanús, hogy egyből felére leengedte a Gyermelyi árát.
Vagy minimum ide beírni vmilyen adatot róla... Mint kiderült jó pár embert lehúzott elöttem is.
törpi: nem is rossz ötlet!!! köszönöm!
magdi22: előtted ha elolvasod,láthatod nem is úgy hívják. Könyörgöm feljelenteni! Azért tudnak itt szórakozni,mert nincs összefogás. Páran feljelentenétek őt többet életben nem merne garádálkodni!
Kiss Tímea Hódmezővásárhelyről!!!!!!!!!!
Nem erről volt szó!!!!
Kérem vissza a 2000 forintomat!! Nem postáztad a medvés kódokat!
Oldalkosár utca 15. 1/1.
kistimea77@gmail.com
Nem erről volt szó!!!!
Kérem vissza a 2000 forintomat!! Nem postáztad a medvés kódokat!
Oldalkosár utca 15. 1/1.
kistimea77@gmail.com
Paintuci akkor ti jól jártatok én ma kaptam egy eamilt tőle amire nem tudok válaszolni mert nem jó a freemailem úgy hogy én még nemtudom mi lesz
Ja a postaköltséget elfelejtettem mondani... de majd Écit meghívom egy colára cserébe...
gika25 átutalással kifizette a 2500ft-t... Szőrös Istvánné számlájáról érkezett a pénz...
gika25 ha legközelebb kell kölcsön szólj, hátha adok... ha van...
gika25 ha legközelebb kell kölcsön szólj, hátha adok... ha van...
Illetve játszottam volna...
Törpi írtam Neked tegnap... nem kaptad meg?
Igen sok gyanús dolog volt... hát tanulópénz, csak az a baj nem csak az enyém, mert felesben játszottam Écivel...
Igen sok gyanús dolog volt... hát tanulópénz, csak az a baj nem csak az enyém, mert felesben játszottam Écivel...
a régi gika,aranyos ,becsületes hölgy,magyarán ez is direkt megtévesztésként lett a nicknév
Szóval akkor nem az eredeti gika volt? Nekem is rémlett a neve régebbről. Hát ez már pofátlanság a köbön...
nem olvastam végig,én ezért nem cserélek,veszek itt új Forumozótól. Előszőr"tegyen le valamit az asztalra" utána cseréljen. amúgy fel lehet jelenteni
Paintuci: amikor megláttam a beírását nekem már akkor gyanús volt. 25 Calgon blokk.Abból 1-et sem szoktak cserélni,nem fűszer,tusfürdő ami gyorsan fogy. Ráadásul hasonló nicknévvel,mint egy régi kedves Fórumos
jojó " alt="">
szigiagi!
Szerintem sokan "settenkednek" a fórumba" alt="">
Szerintem sokan "settenkednek" a fórumba" alt="">
Szóval Oldalkosár utca...
Calgon ügy: gika25 csillag2515@freemail.hu Tóth Mária...
Levelet ide küldtük:
Balázs Ágnes
Hódmezővásárhely. Oldalkosár
Ne cseréljetek vele...!
Levelet ide küldtük:
Balázs Ágnes
Hódmezővásárhely. Oldalkosár
Ne cseréljetek vele...!
A nem publikus cím az összes többivel volt gyanús nekem.
Igen, lehet azt mondani, hogy csalás, mert az. Nyilvános az oldal, ide tévedhetnek ilyenek. Sajnos." alt="">
Igen, lehet azt mondani, hogy csalás, mert az. Nyilvános az oldal, ide tévedhetnek ilyenek. Sajnos." alt="">
Majd összeszedem az adatokat...