Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 891 oldal |
Nagyobb ruhacsomagot szeretnék küldeni Bp-ről vidékre. Ha nincs megfelelő átvételi pont, tudnátok segíteni, mi lenne a legjobb megoldás aktuálisan? Futár? Posta? Leginkább házhoz szállítással, mert idős rokonom nem tudja elcipelni/érte menni. Köszi, ha tud valaki segíteni!
Ma sikerült magam eltántorítani az eredeti célomtól a postán és egy postahaszonőr lett belőle. 1 óra múlva már tudtam, hogy jól elcsesztem.
Maszkban, plexivel a fejem előtt szépen félre lettem vezetve.
Tud-e valaki segíteni abban, hogy mi történik ha kiveszem mondjuk jövő héten, mennyit vonnak le a betett összegből? Illetve hogyan kapom vissza, csak hónapok múlva bankkártyára?
Én csak annyit kérdeztem, hogy bármikor kivehetem?- Igen
Államilag garantált? -Igen
Az elmaradt, hogy visszakapom-e az eredeti összeget...
Mondtam, hogy nem akarok biztosítást...ez meg az.
Saját káromon tanulok...
Maszkban, plexivel a fejem előtt szépen félre lettem vezetve.
Tud-e valaki segíteni abban, hogy mi történik ha kiveszem mondjuk jövő héten, mennyit vonnak le a betett összegből? Illetve hogyan kapom vissza, csak hónapok múlva bankkártyára?
Én csak annyit kérdeztem, hogy bármikor kivehetem?- Igen
Államilag garantált? -Igen
Az elmaradt, hogy visszakapom-e az eredeti összeget...
Mondtam, hogy nem akarok biztosítást...ez meg az.
Saját káromon tanulok...
Segítséget kérnék különböző településekről, emailos pontgyűjtő kupont kellene beváltani apróságok vásárlására, postázni nem kell. Valahogy megegyezünk.
Böbe irtam!😊
Számlákat kérnék férfi termékekről,cípő.póló,ing,nadrág zokni,atléta ,kabát,stb...
Mit kérsz cserébe ?
Köszönöm szépen !
Mit kérsz cserébe ?
Köszönöm szépen !
Köszönöm, megoldódott.
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a Negro-val nyert bankkártya aktiválásához. Előre is köszönöm.
Ingyenes dolgok hamar megoldódnak... Főleg errefelé... Ez egy piacképes termék, legközelebb segítek eladni.
sziasztok,
köszönöm segítségetek, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar találok gazdát a biciglinek. 2 perc alatt megoldódot szerencsére.
köszönöm
era
köszönöm segítségetek, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar találok gazdát a biciglinek. 2 perc alatt megoldódot szerencsére.
köszönöm
era
Milka nyereményjátékon nyert lila színű bicigli helyhiány miat ingyen elvihető. Hellyileg Pesten van.
Szarvasról szeretnék segítséget kérni.
" alt="
">
" alt="
">Mitől sürgős a lájk vadászat és az önreklám?
aniko0205
+ 1 like
" alt="
">
+ 1 like
" alt="
">Like tőlem is.
" alt="
">
" alt="
">De jóó fejek vagytok!!!! Köszi
like ment!
Épp ideje volt felújítani az évek óta üresen álló épületet, eléggé szomorú látvány volt ott a kereszteződésben, Egerszeg központjában. Most már csak meg kell tölteni vendéggel. Sok sikert hozzá, legyen ott jó munkahelyed!!!
üdv
Épp ideje volt felújítani az évek óta üresen álló épületet, eléggé szomorú látvány volt ott a kereszteződésben, Egerszeg központjában. Most már csak meg kell tölteni vendéggel. Sok sikert hozzá, legyen ott jó munkahelyed!!!
üdv
Sziasztok!
Hamarosan nyíló wellness hotelben kezdtem el dolgozni, és most hoztam létre a facebook oldalt.
Lesz később nyereményjáték is!
Kérhetek egy-két kezdő like-ot?
Willis Hotel Business & Wellness
https://www.facebook.com/willishotel.hu
Hamarosan nyíló wellness hotelben kezdtem el dolgozni, és most hoztam létre a facebook oldalt.
Lesz később nyereményjáték is!
Kérhetek egy-két kezdő like-ot?
Willis Hotel Business & Wellness
https://www.facebook.com/willishotel.hu
letti!
Szívesen! üdv
Szívesen! üdv
Péntek, köszönöm szépen.
" alt="
">
M.Andi, neked is köszönöm, de Pénteknek igaza van.
" alt="
">
M.Andi, neked is köszönöm, de Pénteknek igaza van.
M.Andi!
Adorján Lili címét kérte letti, nem a palmolive játékét.
üdv
Adorján Lili címét kérte letti, nem a palmolive játékét.
üdv