a tegnapi bevásárlótáskás nem nyert sms-emre nekem is jött helyesbítő sms, hogy nyertem!

hurrá!

Smile
Én is így gondoltam, de most összesen hány darabot kell venni? Mindegyikből 4-4-et, vagy elég, ha a blokkon valamelyikből 4 db szerepel
És összesen kell 4-nek lenni.
Szerintem felhasználhatod a 2 héttel ezelöttit is,az a lényeg,hogy az akció kezdete utáni blokk legyen.
saccmac
A két héttel ezelőtti biztos nem jó, a blokkok csak az adott dátum idejében jók. A másik kérdésedre a választ nem tudom.
Kérlek segítsetek!
A KNORR Tesco játékhoz a felsoroltak közül mindegyikből 4-4 darabot kell venni egyszerre, vagy elég csak az egyik fajtából négyet venni egyszerre?
Felhasználhatok esetleg két héttel ezelőtti blokkot is?
Nekem egyszer ért be késöbb,de odaért. Viszont ajánlott nyereményem már jó pár nem érkezett meg. Mivel simán bedobják semmit nem ér. Esetleg ha értékes a kártérítésért adok fel ajánlottat. De én azt sem tarton biztonságosnak. A gyorsaságis dolgot,meg még lassítja is.
Nekem meg épp a sima elsőbbségi nem érkezett meg egyszer a Knorrhoz... Azóta ezeket ajánlva adom fel.
Én még mindig simán elsöbbségivel adtam fel,és beért,szerintem kár ajánlottan,csak jóval drágább és szinte semmit nem jelent,max kártétítés kapsz ha nem ér be. De ezt mindenki maga tudja.
köszönöm!

Judit88
előző nap elsőbbségivel, 14-én. Ha tudod, ajánlva add fel, mert elég drága ajándék ahhoz, hogy másé legyen...
Aki bérházban lakik, emeletet, ajtót ne felejtsen írni.
Most jött egy SMS hogy mégiscsak nyertem bevásárlótáskát! Elnézést kérnek!
a harmadik receptbarátnős fordulóra mikor érdemes feladni a pályázatokat? segítene vki? köszönöm!
nekem is "sajnos nem nyert.." üzenet jött

pedig úgy szerettem volna egy ilyen táskát!

Én most küldtem be, és nekem is sajnos válasz jött.
Döntöttem: nem küldöm. Szerintem náluk nem stimmel valami.
Nekem is sajnos válasz jött (éjfél után 3 perccel)....
Van még 1 blokkom, de azt igazából a következőre tartogattam..
Most mi a fenét csináljak?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások