Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 26 oldal |
Köszi, sikerült..a madarakkal nem boldogulok..a legegyszerűbb 3-at nemtudom csak...pedig olyan ismerős
Ketike: ha odaszögeled nem fog elúszni.
De ugye ha leraktam másodjára a deszkát, akkor nem fog megint elúszni, mire előveszem a kalapácsot meg a szöget..
Ketike: keressél szöget is, sok van a pályán. A kártyát is le kéne adni. A deszka azt hiszem ugyanott van, ahol eredetileg megtaláltad.
Jah van egy 512-es kártyám..közben elérkeztem a hídhoz, de elúszott a deszka..most hol keressem meg megint? meg mivel tudom odaszögezni..kalapácsom van, de szögem nincs:-( Minden egyes akadálynál elakadok
Ketike: Távcső nem kell. Fénykép valószínű nem lesz jó. Meg van a kártya? Ha megvan akkor sikerült a fotó. le kell adni. Ha nincs akkor fotózd le a magasles tetejéről.
Közben átmentem a másik oldalára onnan fel tudok menni a tetjére..viszont most meg nincs meg a távcsövem..de nem is vagyok benne biztos hogy ott az kéne..szóval nem tudom most mi van..fényképet még akkor csináltam amikor még nem voltam fennt a tetején..
Írj nekik, és visszakapod a létrád. Én is így jártam, és addig nem oldódott meg a gondom , míg nem kértem, hogy segítsenek.
Úgy néz ki nem nekem való ez ajáték..most meg ott vagyok a magaslesen..a létrát odaraktam, de felszippant nem látom hogy ott lenne és a táskában sincs, és a muki nem tud felmenni sehogy..mit tegyek?
Juppie, sikerült Köszi
Én meg a legelején kerestem, mert valaki beírta a fórum elején, hogy egyből ott van a sorompó után.
Én meg a legelején kerestem, mert valaki beírta a fórum elején, hogy egyből ott van a sorompó után.
Ott van fent valahol a nádas szélén az evező, a deszka a híd javításához kell.
Helósztok! Valaki mondja el, hogy hol találok evezőt! találtam két pár hosszú deszkát, de nem tudok elég közel menni egyik hajóhjoz sem hogy kipróbáljam hogy jó-e..csak minidg kiírja, hogy húú egy pár evező nem elég..már fél órája csak mászkálok...please segítsetek!
Évinéni: nem jött a címedről semmi mail. vagy más címről írtál?
Viki! Írtam mail-t, nézd meg!
krisztina: mail ment
sziasztok!
a madaraknál én is elakadtam.valaki megtudná írni a nevüket
előre is köszi
sziasztok
a madaraknál én is elakadtam.valaki megtudná írni a nevüket
előre is köszi
sziasztok
Viki !
emil ment
emil ment
jaaa, hogy arról a kapuról beszélsz? Annak a kulcsa a házban van.
Lauri, a kulcsot a kapuhoz ha jól emlékszem a kocsiban találod, vagy a sorompós ember adja oda, arra már nem emlékszem. az evezőt meg én is sokáig kerestem, de már meg nem mondom hol volt..Végig kell mászni az egész pályát, és sokat forgolódni, mert nem mindig jelennek meg a tárgyak, ha csak előre mész.
Evező van valahol ott a nádas szélén. Milyen nyitott apuról beszélsz? Mindent meg lehet csinálni.