Nem így gondolta!
Tedd publikussá a címedet itt balra az "Adataim módosításá"-nál.
Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 59 oldal |
t.maryyy@citromail.hu
maryyy írd meg a mail címed mert így nem tudok segíteni
csak a 3-ast nem tudom, légyszi segíts!
bocsi nem jót írtam, csak az 1-es jó, közben rájöttem, hogy miért szórakozik velem a gép átugrál más napokra, ha az általam beírt lapok már szerepeltek, ezért írja ki, hogy már megtaláltam, de figyelmetlen voltam, de az 1-es az tuti!
Hú! Ez nehéz dió volt. De meg fejtettem. Ha valakinek kell segítség szóljatok nyugodtan.
én tudok segíteni, de én is segítséget kérnék, ugyanis még mindig nem tudom, hogy hogy lehet az, hogy tudom a válaszokat, de 2 db piros kérdőjel még nem változik át zöld felkiáltó jellé, azt írja ki folyton, hogy ezt a képrészletet már megtaláltad.
Miért nem tudom a pontokat érvényesíteni?
Miért nem tudom a pontokat érvényesíteni?
Most sajnos elég sokat nem tudok, és ráadásula tegnapi napim ki is maradt! aki vmelyikben tud, légyszives segítsen! köszönöm szépen!
3.nap: 2, 3, 4, 7 kérdés
4. nap: 1, 3 kérdés!
köszönöm !
3.nap: 2, 3, 4, 7 kérdés
4. nap: 1, 3 kérdés!
köszönöm !
Úgy látom, én hiába kértem segítséget, nekem nem segít senki!
Pedig én tegnap is segítettem privátban mindenkinek, akinek tudtam!
Pedig én tegnap is segítettem privátban mindenkinek, akinek tudtam!
busenya!!!!
KÖszönöm szépen.
aled
KÖszönöm szépen.
aled
aled! ment segítség.
Bocsika a 2., 3. és 7. kérdést nem tudom köszike
Sziasztok!
Tudnátok nekem is segíteni. a 2., 3.,, 4., kérdésre nem tudom a választ a mai feladványokból.
Előre is köszi aled
Tudnátok nekem is segíteni. a 2., 3.,, 4., kérdésre nem tudom a választ a mai feladványokból.
Előre is köszi aled
megkaptad az üzenetemet?
sziasztok
segítséget kérnék 3 kérdésre
1 nap második kérdés
4.nap első hetedik kérdés
előre is köszi
segítséget kérnék 3 kérdésre
1 nap második kérdés
4.nap első hetedik kérdés
előre is köszi
írj a mail-emre és megbeszéljük
nem tudom, hogy értjük-e egymást, tehát arról van szó, hogy minden kérdésre megtaláltam a választ, de a 2. és a 3. kérdőjel nem zöldült el és nem is kaptam érte pontokat, holott azt olvastam a játékszabályban, hogy később is vissza lehet menni a kérdésekre és később is meg lehet őket válaszolni. Most azt nem értem, hogy milyen újság elé kell az online?
Sziasztok!
A mai kérdésekből 3 kifogott rajtam!
Segítene esetleg valaki?
Ezeket nem tudom: 1, 3, 7!
Köszi
A mai kérdésekből 3 kifogott rajtam!
Segítene esetleg valaki?
Ezeket nem tudom: 1, 3, 7!
Köszi
Marcsie
ment email
ment email